FCSB a castigat cu 3-0

Pe vremea cand Dinamo nu se pregatea pentru Liga

Neurmarind fenomenul fotbal, nu am știut de asta, până azi dimineață, când am văzut la o prietenă. După care am realizat de ce nu știu.
Pentru că Dinamo nu a organizat niciun joc frumos în tribune, care să sărbătorească victoria stelei.

Știți, ei au timp…

12 comentarii

 1. Am intrat pe GSP sa vad cine a dat golurile dar am întâmpinat 2 probleme, mi-a luat ceva pana mi-am amintit ca acum Steaua se numeste FCSB iar Dinamo are meci cu Craiova, probabil tot 3-0 va fi scorul.

  0

 2. #2

  Ia vezi daca i-a mers block-u’ lu’ Cismaru

  0

 3. #3

  Am fost pe stadion, au jucat foarte bine. Sincer, e o incantare sa vezi pe viu ce pase da Budescu, are o glezna fin fina.

  0

 4. #5

  Fratele Negoiță iubeste Dinamo. Ar face orice ca sa puna mana pe tot terenul ala.

  0

  • Ar face inc-un RIN …

   0

  • unu mai mare, sa aiba loc toate doamnele ce lucreaza pentru dansul

  • #8

   Fara domnisoarele de la RIN, nu am mai avea nici bani de mancare la Dinamo, va rog frumos sa respectati activitatea principala de sponsorizare a clubului nostru drag. Iubesc curvele <3 .

   0

  • Si eu le iubesc.

   0

 5. #10

  Poza e cumva de la un meci cu 17 Nentori Tirana?

  0

 6. #11

  Dect sa vad un meci de fotbal mai bine vad un film sau un documentar! Da stiu, sunt barbat si trebuie sa ma uit la fotbal cu berea rece in fata si eventual niste seminte..
  Ete ca nu vreau, in timpul ala mai bine daca nu am un film bun sau un documentar mai invat ceva limbaj de programare…
  Deci ce a facut fcsb? :))))

  0

 7. #12

  pai steaua sau fcsb? nu de alta da’ steaua cica a dat 43 de goluri in ultimele 2 etape :)). iar Dinamo (cu d mare) a facut 1 1 cu craiova. la cartonase rosii vreau sa zic. forbal nene…

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]