FCSB nu e Steaua

O sa rezum meciul de ieri cu un comentariu genial al lui Gicu, comentariu care a comprimat toata stiinta fotbalistica din Stefan cel Mare.in cateva propozitii.

Dinamovistii, dupa ce au batut FCSB in campionat: „Am invins Steaua! Mergem in play-off si luam titlul!”

Dinamovistii, dupa ce au pierdut cu FCSB in play-off si nu mai au sanse la titlu: „FCSB nu e Steaua!”

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  nice font

  0

  0

 2. #3

  Boss, dar când a câștigat Dinamo, încă nu era nu știu ce decizie, dar acum e. Sincer, mi se rupe cum se cheamă echipa, dar nu e mai umilitor să fi luat bătaie de la o echipă clonă înființată de Becali decât de la una cu tradiție și istorie?

  0

  0

 3. #4

  FCSBABCDEFGHIV a batut-o pe DINAMU
  IN REST Nothing Else Matters

  0

  0

 4. #5

  Apropo, e amuzant că se cheamă acum oficial SC FC FCSB București, cred că o să îi zic FC Sebi de acum înainte și tot o să țin vag cu ei.

  0

  0

 5. #7

  Nu e doar întâmplare, intre timp Becali a schimbat denumirea echipei și a un vezi peste tot doar FCSB, nu mai scrie Steaua nicăieri.

  0

  0

 6. #8

  Da-l dracu de campionat! Liga Campionilor? Nu conteaza. Cupa? Nu ii intereseaza.
  Ei nu vor piStă, mă! :)

  0

  0

  • #9

   Care e treaba cu piSta, ca am vazut si eu banner-ul ala la poarta in groapa?

   0

   0

  • #10

   Vor stadion nou fara piStă (aduce ghinion) si cu tabela spre răsărit (aduce noroc)

   0

   0

  • #11
   Arhi

   nu ii pot scuipa.pe adversari de dincolo de pista, iar ala e maximum de damage posibil

   0

   0

  • #12

   Nu stiu ce aveti cu suporterii lui Dinamo, ei doar incearca sa umple golul lasat de frumosii si aristocratii suporteri julesteni. Se stie ca nu este atmosfera ca pe julesti, chiar si ronaldinho a fost primit cu multa dragoste, galbena si putin calaie dar oferita cu generozitate de acesti magnifici ambasadori ai ospitalitatii romanesti. In acele momente pana si nocturna a cedat datorita campului energetic emanat din inimile julestenilor. Astazi ei nu mai sunt, asa ca ar trebui ca toti sa sustinem, indiferent de echipa favorita, stadion fara pista de atletism si nici un caz hipodrom.

   0

   0

  • #13

   Mergeti pe un stadion cu pista, apoi pe altul fara si sesizati diferenta. Altfel se vede si se traieste un meci. Bine, asta daca va pasioneaza fenomenul.

   0

   0

 7. #14

  Practic acum la titlu se bat doar elitele. Viitorul, echipa infiintata acum 2 saptamani si un weekend, fcsb, aia din giurgiu care sunt falimentari si traiesc din resturi etc. E penibil. Lipseau titanii fotbalului din voluntari si chiajna. Parca te uiti cum joaca unii in spatele blocului. Fmm de frf si liga pwlii

  0

  0

 8. #15

  Mai bine ,,FGBS”
  Traduceti voi.

  0

  0

 9. „Cand ii dai ii fata vaca, cand ii ceri ii moare vitelul”, o zicala verificata si paraverificata.

  0

  0

 10. #18

  N-are nici o legatura cu IMGB?

  0

  0

 11. Steaua nu e FCSB

  0

  0

 12. Doar Dinamo Bucuresti

  0

  0

 13. #22

  Lasa vrajeala si da drumul la poze sa ne clatim ochii

  0

  0

Citește și...

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]