Felicia Filip, burdușită de bani, are opinii

Doamna Filip, nesătulă de bani, nu a avut nicio problemă în a concerta in timpul protestelor, ocupand astfel piata si oferind primariei posibilitatea de a refuza orice protest central, ducand oile ardelene la plimbare pe stradutele secundare. si lauda aceasta mostra de civilizatie, care nu a deranjat celelalte EVENIMENTE. bai, intelegeti cat de jos sunt oamenii cu perceptia lucrurilor inconjuratoare? iata, ce delicati, nu ne-au deranjat din concertul nostru, nu au fost lumpeni, ca bucurestenii aia nenorociti, au privit EVENIMENTELE cu dragoste.

13 comentarii

 1. Când am comentat la un post al unui cunoscut pe fb legat de Chirila și faptul ca nu refuza bani de la PSD, mi s-a „explicat” ca el e plătit din banii contribuabililor la concerte și nu primește direct de la PSD. Adică cum, să refuzi treabă cu statul doar fiindcă în fruntea statului sunt lichele? Neam de idioți…plecați toți care vreți o viață decentă.

  0

 2. #2

  Noile proteste vor fi programate prin deșert sau pe Insula Sarpelui ca sa nu deranjăm fauna din jur !

  0

 3. #3

  Regret,domnule Cetin,nu stiu ce dracu cauti in pagina mea!Nu sunt de acord cu punctul dumitale de vedere,vad ca esti superhastagist,il tamaiati pe Iohannis,neromanul!Mi-e sila,insul este un imprezentabil,care este super dornic de marire,de confort,de:”TOT E AL MEU”! La ceas Centenar,e trist cu un asa presedinte,super partinitor,arogant si dispretuitor fata de poporul roman.Vreau sa plece!

  0

  • #4
   Arhi

   ai gresit situl, fata mea.

  • #5

   De unde iei marfa ca vad ca e de calitate :))

   0

  • #6

   :)))) foarte haios. mai lasa si tu din astia din cand in cand, e fun. poate o sectiune dedicata: „nu stiu ce dracu cauti pe pagina mea!”

   0

  • #7

   la nivelul de inteligenta al postacei, ne putem mira de ce ”ia lumina” din latrina3 si de la psd?!

   0

  • Ai putea sa ii marchezi pe astia si sa apara ca centauri, ca la pitic, sau rame, omizi, ceva, gasesti matale ceva haios.

   0

  • #10

   Poate-ai injurat-o pe undeva pe facebook si te-a gasit aici sa-ti spuna de la obraz … mai ales acum de Centenar

   0

  • #11

   Medicamente…Medicamente..
   Cat e halatu’?.Tulai doamne..asta a sărit gardul..

   0

 4. #12

  Am sa las asta aici: https://youtu.be/NlK7SNMescg

  0

 5. Anul trecut la Sibiu oamenii au “protestat” plimbadu-se prin oras si asezandu-se pe jos cu cartile si citind (!!!!!!) in semn de protest in fata sediului PSD.
  http://www.mediafax.ro/social/foto-protest-inedit-in-sibiu-aproximativ-200-de-oameni-au-citit-carti-in-piata-mare-16158004
  Parca tot ei au fost aia care s-au adunat si au tacut in fata sediului PSD. Nu mai retin….
  sibienii sunt speciali :)

  0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]