Felicia Filip, burdușită de bani, are opinii

Doamna Filip, nesătulă de bani, nu a avut nicio problemă în a concerta in timpul protestelor, ocupand astfel piata si oferind primariei posibilitatea de a refuza orice protest central, ducand oile ardelene la plimbare pe stradutele secundare. si lauda aceasta mostra de civilizatie, care nu a deranjat celelalte EVENIMENTE. bai, intelegeti cat de jos sunt oamenii cu perceptia lucrurilor inconjuratoare? iata, ce delicati, nu ne-au deranjat din concertul nostru, nu au fost lumpeni, ca bucurestenii aia nenorociti, au privit EVENIMENTELE cu dragoste.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Când am comentat la un post al unui cunoscut pe fb legat de Chirila și faptul ca nu refuza bani de la PSD, mi s-a „explicat” ca el e plătit din banii contribuabililor la concerte și nu primește direct de la PSD. Adică cum, să refuzi treabă cu statul doar fiindcă în fruntea statului sunt lichele? Neam de idioți…plecați toți care vreți o viață decentă.

  Thumb up 2
 2. #2

  Noile proteste vor fi programate prin deșert sau pe Insula Sarpelui ca sa nu deranjăm fauna din jur !

  Thumb up 5
 3. #3

  Regret,domnule Cetin,nu stiu ce dracu cauti in pagina mea!Nu sunt de acord cu punctul dumitale de vedere,vad ca esti superhastagist,il tamaiati pe Iohannis,neromanul!Mi-e sila,insul este un imprezentabil,care este super dornic de marire,de confort,de:”TOT E AL MEU”! La ceas Centenar,e trist cu un asa presedinte,super partinitor,arogant si dispretuitor fata de poporul roman.Vreau sa plece!

  Thumb up 1
  • #4
   Arhi

   ai gresit situl, fata mea.

  • #5

   De unde iei marfa ca vad ca e de calitate :))

   Thumb up 10
  • #6

   :)))) foarte haios. mai lasa si tu din astia din cand in cand, e fun. poate o sectiune dedicata: „nu stiu ce dracu cauti pe pagina mea!”

   Thumb up 11
  • #7

   la nivelul de inteligenta al postacei, ne putem mira de ce ”ia lumina” din latrina3 si de la psd?!

   Thumb up 4
  • Ai putea sa ii marchezi pe astia si sa apara ca centauri, ca la pitic, sau rame, omizi, ceva, gasesti matale ceva haios.

   Thumb up 4
  • #10

   Poate-ai injurat-o pe undeva pe facebook si te-a gasit aici sa-ti spuna de la obraz … mai ales acum de Centenar

   Thumb up 5
  • #11

   Medicamente…Medicamente..
   Cat e halatu’?.Tulai doamne..asta a sărit gardul..

   Thumb up 1
 4. #12

  Am sa las asta aici: https://youtu.be/NlK7SNMescg

  Thumb up 2
 5. Anul trecut la Sibiu oamenii au “protestat” plimbadu-se prin oras si asezandu-se pe jos cu cartile si citind (!!!!!!) in semn de protest in fata sediului PSD.
  http://www.mediafax.ro/social/foto-protest-inedit-in-sibiu-aproximativ-200-de-oameni-au-citit-carti-in-piata-mare-16158004
  Parca tot ei au fost aia care s-au adunat si au tacut in fata sediului PSD. Nu mai retin….
  sibienii sunt speciali 🙂

  Thumb up 0