Femeile nu au capacitatea de a face armata

Citeam aici un comentariu a lui karmapolice despre cum în Israel, toată lumea face armata, femei şi bărbaţi deopotrivă. Desigur, nu cred că chiar toţi cetăţenii evrei ştiu Krav Maga, dar nu asta vreau să zic.

Ci că eu, ca militar, nu aş avea încredere într-un soldat femeie, nemaivorbind de faptul că nu cred că aş putea fi condus de o păsărică.
Femeile sunt mai slabe din punct de vedere fizic, sunt labile psihic, se lasă conduse de hormoni şi nu în ultimul rând, au ciclu lunar. Cum ar fi ca în timpul unui atac, colegul meu de arme să se ridice cu o mână în sus şi să strige `Piuaaa! 5 minute pauză toată lumea, trebuie să îmi schimb tamponul!`

Să fim serioşi. Femeile îşi au locul lor, un loc foarte bun şi total de respectat, cum ar fi bucătăria.
Nu pe câmpul de luptă.

112 comentarii

 1. #1

  dude, you’re shot! you are bleeding!
  oh, crap! don’t worry, it’s my period

  0

 2. Imi miroase a un post pentru generat trafic si commentsuri:)

  0

 3. Vaai, Arhi cel misogin strikes again :D

  0

 4. #6

  asta e doar parerea ta umila
  femeile pot face orice.
  barbatii pot face orice.
  femeile vin de pe pamant.
  barbatii tot de pe pamant.
  Ai facut armata?? Ma indoiesc..amarnic

  0

  • @misandra: femeile trebuie sa se indoaie doar cand sunt puse capra, in rest se indoaie degeaba. pentru ca am facut armata si am terminat-o cu merite deosebite

   0

 5. arhi pe bune ,sotia ta iti citeste articolele?
  Acuma despre subiect ce sa zic… am vazut niste poze cu femeile din armata israeliana,si…damn they are hot

  0

  • @Vasile Constantin: asta daca ar fi acolo doar pentru satisfactia sexuala a superiorilor lor masculini. dar mai au si alte trebi

   0

 6. #10

  I don’t trust anything that bleeds for three days and does not die.

  0

 7. #11

  dude, nu ai sa vezi niciodata pe campul de lupta gagicute de bamboo, care se vor plange ca obuzierele le strica freza.
  o sa vezi tipe care arata ca niste barbati, se comporta ca niste barbati, in fine barbati in toata regula doar ca au pasarica.
  Iar pentru unele femei chiar si bucataria este un camp de lupta unde se lasa cu morti si raniti. Deci tot aia e, in bucatarie sau la razboi, same shit!

  0

  • #12

   @JustMe: nu auzi ca la ei sunt obligate TOATE femeile sa faca armata?

   0

 8. #13

  @Vasile Constantin: tinere, toate femeile sunt „hot” atunci cand suferi de LAP desi poate nu e cazu’ tau, desigur.
  In alta ordine de idei, doar nu crezi ca le iau in armata doar pe-alea cu sanii mari, sau ca fac poze de propaganda si cu naspetele?

  0

 9. Chiar nu mi se pare misoginism. Dacă tot îi dăm cu egalitatea între sexe hai să vedem la olimpiada numai probe mixte. Ce naiba, să fie egalitate.

  0

 10. #16

  @Arhi: marea lor majoritate sunt personal auxiliar, putine ajung cu arma-n mana. Ele fac armata ca sa contribuie la efortul de razboi pe care il depune aceasta mare natiune pasnica.

  0

  • Ei, nu chiar. O cunoştinţă a făcut armata în Israel (e femeie) şi zice că a avut parte de instrucţie la fel ca bărbaţii. Bineînţeles, n-a fost implicat în nici un conflict armat, dar asta e partea a doua…

   0

 11. pai ar fi o idee buna nu crezi?
  „cine se intoarce din misiune,cu un nas de palestinian o arde pe Shaloma”

  Sa vezi atuncea performanta

  0

 12. La pace asa gandim dar la razbel se schimba total psihologia.
  Adica daca este o problema de incredere a ta asta vine la berbantzi din lipsa de antrenament in comun, ca asa procentul de anemici, labili pshic si isterici, alcolici, etc. este mare si la grupa masculina.
  Ca în trecut, ce pauza nene la Stalingrad !!!! au avut 3 regimente de aparare AA, lunetiste, partizani, etc. razbelul intregului popor.
  Acum, chiar si societatile traditionale, inclusiv talibani, instruiesc si folosesc femei.
  Sa nu zici ca Ecaterina Teodoroiu este un mit recent?!?! :))))

  0

 13. #21

  Păi să vedem: e război, bărbații pe câmpul de luptă, femeile și copii acasă. Vin atacatorii prin sate, însetați, înfometați și cu erecție. Peste ce dau? Peste femeile care stau acasă. De aici, 2 variante: femeie cu armată: vai de curul lui, femeie fără armată … :|. Armata e utilă pentru cine poate să o facă, fie femeie, fie bărbat. Dar, da, ciclul ne limitează. Deci, e bine să o facă femeile ca să poată apăra copii, iar care nu au copii pot fi utile în luptă fie în sediu fie pe front ( dacă nu sunt la ciclu :p ).

  0

 14. #22

  Cred ca toti am intalnit la un moment dat femei cu pms de ala grav. Admitem( prin absurd :D) ca femeile sunt apte sa gandeasca logic in general, insa ce te faci cand ne apuca hormonii si ne scutura bine? Si ne mai dai si arme pe mana?!
  P.S. daca vrei sa ii oferi mai multa libertate unei femei, mareste-i bucataria. ;-)

  0

 15. totusi… sunt si femei carora nu le place nici sexul nici bucatarie ,solutia pentru ele : Carne de tun

  0

 16. la noi se aducea cate o tigancusa si dupa ce isi goleau toti ouale se platea duduia si mergea in treaba ei! Jidanii vad ca le inroleaza in armata sa aiba tot timpul cate-o buca calda la indemana! 1-0 la ei!

  0

 17. stiti care e definitia misoginului? „misoginul este barbatul care apreciaza femeia la adevarata ei valoare”. si nu, femeile nu au ce cauta in armata. it`s a men thing

  0

 18. #26

  ,, A trebuit ca spiritul bărbatului să fie întunecat de amor ca să numească ,,frumos” acest sex de statură mică, cu umeri strâmţi şi picioare scurte. “

  ,, Femeia este un animal cu păr lung şi minte scurtă. “

  ,,Rosseau a spus-o cu dreptate: ,,Femeile în general nu iubesc nicio artă, nu se pricep în niciuna şi n-au niciun geniu.” Aceia care nu se opresc la aparenţe au putut să observe aceasta.”

  ,,E de ajuns să observi de pildă ce le atrage atenţia într-un concert, la operă sau la teatru; să vezi nepăsarea cu care la cele mai frumoase părţi ale celor mai mari capodopere, ele îşi urmează flecăria. Dacă grecii nu primeau pe femei la teatru , au avut mare dreptate: cel puţin aşa puteau să audă ceva.”

  ,,Dar ce să ne aşteptăm bun din partea femeilor, dacă ne gândim că, în toată lumea, acest sex n-a putut să producă, niciun spirit cu adevărat mare, nicio operă completă şi originală în artele frumoase, nici orice ar fi o valoare durabilă?”

  ,,Aceasta îţi sare în ochi în pictură. Cu toate acestea ele sunt aşa de capabile caşi noi de a-i prinde partea tehnică şi cultivă cu stăruinţă această artă fără a se putea mândri cu o singură capodoperă, pentru că le lipseşte tocmai acea obiectivitate a geniului. Ele nu pot ieşi din ele înşile.”

  ,,Femeia e un animal pe care trebuie să-l baţi, să-l hrăneşti bine şi să-l ţii inchis.”

  ,,Sexul acesta nu trebuie să se numească frumos. Ar fi mult mai logic să îl numim neestetic; căci femeilor nu le place nicio artă, n-au nici sentimentul poeziei nici inteligenţa muzicii. La ele exerciţiul unui talent, nu e decât o curată maimuţărie, un pretext, o afectare exploatată de dorinţa lor de a plăcea, căci ele nu sunt destoinice de dezinteresare.”

  ,,În vreme ce bărbatul domină direct prin inteligenţa şi puterea lui, femeia recurge întotdeauna la mijloace indirecte pentru a cuceri pe bărbat. Acest interes pe care îl arată pentru lucrurile exterioare nu-i decât o prefacere. Chamfort a scris cu drept cuvânt: ,,Ele sunt făcute să negustorească cu slăbiciunea noastră, cu nebunia, dar nu cu judecata noastră. Există între ele şi bărbaţi, simpatie de epidermă şi prea puţină simpatie de spirit, de inimă şi caracter.”

  ,,Femeile sunt sexul secund destinat să fie ţinut deoparte şi pe al doilea plan. Aceasta au făcut-o în toate timpurile cei vechi şi popoarele orientale.”

  ,,Vechea galanterie franceză şi prostia germano-creştină ne-a condus la cea mai stupidă dintre veneraţiuni. Ce am câştigat? Femeile au devenit mai ţanţoşe şi mai obraznice; ele ne fac să ne gândim la maimuţele sfinte de la Benares care cred că li se îngăduie totul, pentru că au conştiinţă de demnitatea lor sacro-sfântă şi de inviolabilitatea lor.”

  ,,În Occident ceea ce numi noi damă se află într-o poziţie cu desăvârşire falsă. A suprima dama , a repune acest zero la locul său ar fi o excelentă reformă politică şi socială.”

  ,,Femeile rămân toată viaţa lor nişte copii. Femeile nu văd decât ceea ce este cu totul sub ochii lor. Femeia ia aparenţa drept realitate şi lucrurilor cele mai neînsemnate ea le preferă nimicurile şi prostiile. Ea suferă de miopie intelectuală şi nu ştie să prevadă nimic. Risipa ei merge câteodată până la nebunie, căci în fundul inimii sale, ea este convinsă că bărbatii au fost creaţi şi puşi în lume ca s-o slujească, să câştige bani şi să-i dea să cheltuiască.”

  ,,Numai instinctivul, prezentul, concretul au o existenţă pentru ele. Ele nu înţeleg ceea ce cineva recunoaşte prin noţiuni, adică abstractul.”

  ,,Femeile n-au niciun sentiment de dreptate, căci natura, lipsindu-le de putere le-a dat viclenia pentru a-şi ocrotia slăbiciunea; înşelătoria, minciuna sunt la ele defecte din naştere. Leul îşi are dinţii şi ghearele, elefantul şi mistruţul colţii, taurul îşi are coarnele, sepia îşi are cerneala, iar femeia are prefăcători , înşelătoria şi minciuna.”

  ,,La femeie prefăcătoria este înnăscută. Cea mai şireată ca şi cea mai proastă este prefăcută şi este aproape cu neputinţă să întâlneşti o femeie cu deşvârşire sinceră. Din această falsitate purced mai departe necredinţa, trădarea, nerecunoştinţa.”

  ARTHUR SCHOPENHAUER

  0

  • Cu riscul de a demonta un pic fratia masculilor feroce de aici, voi spune un lucru. Cand veti da de o tipa la care-i veti spune „treci la cratita” si in urmatoarea secunda se repeta bancul cu Alinutza, dar modificat („Mami, mami! De ce alearga tata in zig-zag?” „Taci si mai adu niste gloante!”), s-ar putea sa va treaca.
   Bonus: cunosc o tipa de genul asta.
   Bonus2: dusmanul este in cel mai vulnerabil punct atunci cand crede ca a invins.

   0

 19. Am vrut sa comentez ceva, dar nu mai zic nimic. Ma duc ca mi se arde mancarea. :D

  0

 20. Era un banc:
  De ce nu fac femeile armata? Pentru ca la comanda „Culcat!” se culca pe spate.

  0

 21. @arhi,
  Daca si Teodoroiu a pacalit un sistem masculin ce sa mai zicem….:)
  ca sa ajungem la cauza cauzelor, cred ca lipsa de incredere vine din perceptia diferita asupra razbelului.
  In culturi traditionale, acolo unde lupta pentru pamant (rusii cu mongolii, israel cu arabii, colonisti cu localnici) a fost insotita si de conflicte de pe scara larga se aplica principiul lui Lenin: nu uitati 51 % din populatie este formata din femei.
  La restul culturilor, diviziunea muncii merge dupa nivelul de tehnologizare a razboiului, sunt multe meserii noi in industria razboiului, fata lucreaza in schimburi, la 3 saptamani pleaca in spatele frontului, etc.

  Cred ca principiul cel mai sanatos acum si de aplicat acolo unde se poate si cat mai des ar fi: mai bine lupti cot la cot cu o femeie decat sa iti fie adversar

  0

 22. #31

  Toti idiotii termina armata, toti idiotii fac armata, insa nu toti reusesc in viata.
  A propos..armata reprezinta o adunatura de idioti si pierdere de timp. cel putin la noi…in alte parti sunt scuza bugetelor exorbitante.

  0

 23. #32

  O femeie se poate strecura si descurca in locuri si moduri care i-ar fi total inaccesibile unui barbat. Si nu, nu e nevoie sa stea capra pentru asta.

  Exista femei al caror nivel de testosteron este (anormal de) mare. Fara a fi musai bolnave, ele nu pot sta la cratita, decat daca o folosesc pe post de proiectil. Se indreapta spre meserii preponderent masculine. In armata e un exemplu.

  0

 24. #33

  Pai stai asa, ca exista bucatarie si la armata. Poate femeile in asta se specializeaza, retete specifice pe vreme de razboi.

  0

 25. #34

  Eu cred ca problema e pusa invers: poate daca ar face armata, n-ar mai fi asa cum sunt.

  0

 26. Acelasi subiect: femeile sunt bune numai la bucatarie si atat. Hai sa nu exageram. Am vazut femei mai pricepute in armata decat barbatii si barbati mai priceputi in bucatarie decat femeile. Chiar trebuie sa generalizam mereu? A devenit de-a dreptul enervant subiectul

  0

  • #36

   @ciresica: poate ne spui si unde ai vazut femei mai bune in armata. barbatii sunt oricum mai buni bucatari, dar e ok sa va dam si voua o ocupatie

   0

 27. #37

  am impresia ca si tie ti-a placut sa stai capra in armata de ai terminat-o cu merite deosebite..

  0

 28. #39

  @misandra: atat te-a dus capul sa razpunzi? BRAVO!!!! un exemplu clar de logica, inteligenta si ……feminitate…..

  0

 29. #40

  Daca e sa generalizam, generalizarea e ca si femeile si barbatii au anumite inclinatii pe care si le urmeaza sau nu.
  Cat despre locul femeilor, cred ca si-au castigat dreptul sa faca ce vor si unde vor, si e la latitudinea lor si a celor care au dreptul sa le judece daca e locul potrivit.

  Daca armata israeliana obliga TOATE femeile sa faca armata inseamna ca au vazut un potential care poate fi exploatat.

  0

 30. Arhi strikes again. Sa vezi azi trafic si commenturi cu femei revoltate si barbati care sa-i explice sa sunt si exceptii si ca nu-i normal sa crezi asta. Nici el nu crede ca-i normal, dar ce se mai distreaza cand se ataca lumea la ce zice el… :))

  0

 31. femei soldati sunt in toate tarile, ori ai uitat? ma rog, poate nu si in tarile africane, desi … cine stie.

  in Israel nu se mai folosesc femei soldati in infanterie pentru ca barbatii au tendinta de a le salva cand acestea sunt ranite si cad prada si ei. adica mureau multi prosti incercand sa le salveze in loc sa-si vada de tras cu arma.

  0

 32. Barbati mai priceputi ca femeile in bucatarie – da. (Femeile sunt bucatari in cantine, barbatii in restaurante, cu f. putine exceptii)
  Femei mai pricepute ca barbatii in armata – no way.

  0

 33. dude, eram sigura ca o sa zici ceva

  legat de ciclu-exista vitamina K, de o iei in caz ca ai exercitii sau tre sa lupti
  legat de krav maga, da e obligatoriu in armata-
  Now in 2010, as the kidnapping threat increases for IDF soldiers both on the battlefield and at home, the army is going back to basics and teaching ever y solider the basic skills of unarmed hand-to-hand combat.

  Read more: http://liveshots.blogs.foxnews.com/2010/11/30/israeli-army-going-back-to-basics/#ixzz1BO93tC21
  legat de commurile cu personalul auxiliar-dream on, nu, fetele fac instructie cot la cot cu baietii

  @ciresica: poate ne spui si unde ai vazut femei mai bune in armata.

  IN ISRAEL, FIRESTE draga Arhi
  @A. Freigedank-ADOLFE, TU ESTI?punct

  si la sfirsit o dedicatie muzicala pentru toti fanii:
  http://www.youtube.com/watch?v=h8XBDtIVVYA

  0

 34. In momentul acesta nu mai exista razboiul clasic. Luptele de infanterie sunt izolate. In zilele noastre se lupta mult cu ajutorul tehnologiei. Un tanc/avion/nava de razboi poate fi condus la fel de bine de un barbat cat si de o femeie. In general se stie ca femeile sunt mai emotive si usor influentabile dar desigur exista si femei care nu sunt asa. Si daca un comandat e femeie, in armata este datorita capacitatilor sale(nu va ganditi la dat cu curu’ ici-colo ca nu cred ca e cazul). Mai nou exista razboiul de gherila(ma rog, nu e asa nou) care poate fi dus deopotriva atat de femei, de barbati cat si de copii. Nu mai exista bataliile alea in care se intalneau 10 000 de barbati cu alte 10 000 de barbati si se faceau terci cu ghioagele si tabara care avea mai putini morti la sfarsitul zilei castiga. Acum un om sau 10 pot ucide 1500 fara nici cea mai mica problema. Acum ca stau sa ma gandesc nu cred ca mai exista vreo meserie exclusiv masculina… Armata de ce n-ar fi asa?

  0

 35. #46

  Ce face? Femeile sunt bune în bucatarie? Sa moara mama…. Noi suntem mai buni decat femeile in orice, armata , bucatarie..orice. Ce mancare sa faca zuzele astea? Hahaha! Sa te lasi pe mana unei femei in materie de mancare inseamna sa faci cancer la 50 de ani. Pai eu io fac cea mai buna mancare singur , sa moara mama! „Gatitul” femeilor e crima, care se va repercuta in timp asupra voastra, fraierilor care v-au pus capac si v-ati insurat! Femeile nu stiu sa prepare o mancare, nici nu stiu ce e aia mancare, in pula mea !

  Si-o sa va dau eu exemplu cum am fost la un restaurant de curand cu un amic, si bucatar era din nefericire o muiere. Ceea ce rar se intampla. Nu dau numele, ca nu vreau sa fac reclama.

  Amicul meu a luat ciorba de pui si felul doi nu mai stiu ce pula mea a comandat. Da asta am tinut minte. Eu am luat ciorba de vaca (nu de „vacuta”, baga-mi-as pula-n diminutivele voastre, ca asta e tot o inventie muiereasca cu diminutivele astea, tocmai pentru a maimutari lucrurile, si a le diminua signifianta, valoare, de a denatura realitate. Zi VACA, in pula mea!! Nu „vacuta” . Sarma, nu samaluta! Zi… mamaliga. Cartofiori! Bagati-ai pula-n cartofiorii matii)- REVENIND – EU am luat o ciaorba de vaca si felul doi pui nu stiu cum cu pireu de cartofi. Desert n-am mai apucat c-am facut scandal. Mi-aduce cartofii aia cruzi, verzi in pula mea. Puiul ala mai rau ca la Mcdonalds.

  Si ma iau in gura cu chelnerul:
  „Patronul dvs unde este? E-aici?
  El:Nu
  Eu: Cum nu? Si cine raspunde aici? Ce-i mizeria asta pe care mi-ati adus-o aici? Astia-s cartofi ce pula mea sunt astia ca si la Mcdonalds sunt facuti mai bine. In pireu se pune lapte de capra, sau ce lapte ai, nu imi dai mie asa cartofi cruzi.

  El: Pai ca sa veddeti ca nu stiu ce…

  Eu: Pai ce sa vad da-te-n pula mea d-aici ca destul am fost domn cu tine!
  Ce pula mea e asta, bataie de joc? Adu in pula mea nota de plata ca=-ti pun asta in cap! Asta-i pui, ce mancare e asta? Du-ma ma la cine a facut mancare asta ca te bat aici pe loc.

  Pac, apare unu nu stiu ce pula mea era el pe-aoclo, sub-secretar si cu asta ma duce in bucatarie. Cand… ce pula mea vad? O femeie. Cu turban pe cap. Zic: ” Ah, e clar. Ba imi pare rau nu pot s-o trag pa-sta la raspundere, ca asta e o nulitate. Pe tine si pe seful ar trebui sa fiti batuti. Pai voi angajati muieri bucatari, ma?

  Pune-o dracu, pune-le dracu sa spele pe jos, sa mature, o secretara, o aia… Da nu sa faca mancare. Pai tu nu vezi ce mi-a otravit stomacul aici? Cartofi cruzi, puiul zici ca e d-ala macpuisor, sau cum pula mea ii zice, zici ca sunteti ca sunteti la mcdonalds nu restaurant cu pretentii.

  Futuva-n gura sa va fut! Le-am aruncat in sictir doua hartii de 5 milioane si marunt ce mai aveam prin buzunar, si-am plecat. Dati-va-n pula mea d-aici cu restaurantu vostru

  0

 36. Trolling mode on?

  0

 37. #48

  Si stii care-i culmea? Ca cea mai buna ceafa de porc pe care ..pot spune ca am mancat-o in ultimul an, in restaurantu ala o mancasem. Sa moara mama daca va mint. Cred ca nu era muierea aia angajata sau in orice caz n-o facuse ea

  0

 38. @arhi: pilulele din ziua de azi suprima complet ciclul (deci faza cu tamponul cade). Si apoi Israelul e un caz special: speriati de bombele arabe cum sunt si inconjurati din toate partile nu au incotro si obliga pe toata lumea (inclusiv femei) sa faca armata. Cunosc personal pe cineva de sex feminin care emigrand in Israel (fiind de origine adica) o conditie sine qua non a fost sa faca armata. Acu habar n-am ce a facut concret in armata dar bag seama ca oaresce instructie si manuire de arme tot o fi facut! :)

  0

 39. Si uite asa imi dau seama ca toti inversunatii de pe aici impotriva femeilor sunt de fapt cei care stau mult prea mult sub papucul femeii acasa si au gasit in sfarsit si ei o cale de a-si varsa nefericirea – bine ca nevestele voastre nu citesc blogul ca altfel ar fi vai si amar de voi.

  0

 40. Uite, bre, ce citii acum si se potriveste, zic, bine aici in context:
  http://goo.gl/GsHP0

  0

 41. @nina-frumoas poezia lui paunescu
  iti recomand o carte aici:
  http://cybershamans.blogspot.com/2009/11/o-carte-necesara.html

  0

 42. Misogin postul.
  Misogin omul.
  Atat.

  0

 43. #54

  Am un prieten plecat recent in Israel. De fapt (ma-sa si tacsu fiind romani) el si sora-sa s-au nascut in israel dar pe cand avea el vreo 10 ani s-au intors in RO, acum s-au dus inapoi.Sora-sa… care e mai in varsta, a facut armata in Israel. Nu e vreo „femeie-barbat” plina de muschi si plm… nu, e una la vreo lejer 100 de kg ,mica si care nu are nici macar o tangeta cu armata.

  0

 44. Nasol pentru femeile din Israel! Acum ca au sau nu ce cauta pe-acolo, treaba fiecaruia ce crede, dar din nefericire ele nu au de ales!

  0

 45. #56

  am vazut mai multi bucatari decat bucatarese. cred ca nici la cratita nu au loc.

  0

 46. #57

  @Nina:

  Lasa-ne cu susanele astea lacrimogene-telenovelistice. A face copii nu inseamna nimic. Fara barbati nu puteti face nici aia. A face copil poate face orice animal, nu tine de ratiune sau inteligenta. Nu e mare scofala, si o scroafa care fată e egala cu o femeie din punctul asta de vedere.

  Paunescu a fost un poet mediocru. Un poet este prin excelenta un artist. Iar Paunescu nu a fost asa ceva, a fost un agitator care si-a irosit talentul pe care l-a avut. Un versificator abil – si atat – la fel de talentat ca „pictorii” care-ti fac portretul la minut pe plaja contra unei beri si a unei fripturi. Doar ca la Paunescu berea venea cu cisterna si friptura cu camionul.

  0

 47. #58

  Oricum femeile-soldat constituie un avantaj strategic. Le pui sa lupte in pizda goala si cat mai senzual posibil. Soldatii americani fiind americani o sa o smotoceasca. :)

  0

 48. #59

  as spune la ce sunt bune femeile, dar ati gasi un argument si contra acelui lucru, spunand ca v-ati descurca si singuri. sunt convisa. deci tineti-o tot asa!

  0

 49. #60

  conferentiare te transformi intr-un troll permanent,unguri,femei,ardeleni si niba mai stie ce.sunt convins ca toate aceste articole vin inaintea unor campanii,deh ai nevoie de multe comentarii dar parca totusi.bring old arhi back dude

  0

  • #61

   @alin: iarta-ma, dar ai oricand optiunea de a refuza acest serviciu gratuit pe care ti-l ofer si sa nu mai citesti.

   0

 50. #62

  Israelu’ are 7 mil de locuitori, vecinii săi 185 mil in total. Vecini prietenosi – nexam.
  Cred ca va dati seama de ce fac si femeile armata acolo, chiar si voi, cei care apartineti etinei.
  In rest, aparatul propagandistic functioneaza impecabil, totul este la superlativ in tara aceea, ei sunt cei mai dati dracului, femeile lor cara obuze de 120mm pe-o buca, asta dupa ce alearga 40km cu masca pe figura, eventual si prin desert, in tara aia sunt doua rauri: unul cu miere si unul cu lapte, iar lista ar putea continua.
  In realitate sunt si ei oameni, cu nimic mai deosebiti de alti oameni numai ca sunt intr-un razboi continuu de 50 de ani.

  0

 51. partea buna e ca daca conduc tancuri n-au probleme cu parcarea

  0

 52. #65

  @ A. Freigedank
  Ma scuzi dar cred ca ai fooooarte mult timp sa vezi o femeie ..asa..mai deaproape..:)) Altfel nu mi pot explica agresivitatea verbala, vocabularul de doi lei si binenteles…adversitatea fata de femei.:)
  Vizavi de subiect…s au cam dus naibii toate, femeile au devenit barbati iar barbatii femei!! :)) Trist, nu?

  0

 53. #66

  @janel:

  Boss, te tine s-o dam parte-n parte in Parcul Operei cand vrei tu ?

  0

 54. eu nici nu le i-au în serios când le văd :)))

  0

 55. #68

  @A. Freigedank: mă, la o astfel de abordare zău că nu știu cum să răspund.
  Și totuși, așa îmi vine uneori chefu’ să rup botu’ vreunui troll, ceva de speriat.
  Păcat însă că ești doar un papițoi din calculatoru’ meu. Când dau shutdown tu mori.

  0

 56. #69

  @Arhi: da, poveste lungă.
  Și eu, dacă aș fi ocupat cu forța un apartament dintr-un bloc, aș fi mituit poliția, m-aș fi dat cocoș la vecini, aș sparge zilnic câte un geam al vecinilor și le-aș bate puradeii non-stop cred că i-aș da nevestei niște lecții de autoapărare, cască pe cap și un pistol în poșetă – just in case.
  Aș trimite-o să se bată cu grasu’ de la 9? Hm. Nu, nu cred.

  0

 57. #70

  janel:

  Bă eşti nebun?… Adică ai vrea să mi-o dai, da’ ceva te reţine. Eu cred că ţi-e frică de mine. La ce şmecher sunt, normal.

  Şi altădată… vorbeşte mai frumos , fraiere

  0

 58. Nu mi se pare a fi armata un loc pentru femei. Bărbaţii sunt duri. Poate o divizie separată a lor. Nu cred că o femeie rezistă într-un război de exemplu.
  În schimb mi se pare normal ca o femeie să ştie puţină bătaie. Sunt mulţi violatori pe lumea asta…

  0

 59. #72

  @A. Freigedank: oh, da’ tu ești veritabil :) ok, rock on.
  Și dacă nu „vorbesc mai frumos”, ce? Mă bați în parc la Izvor?

  0

 60. Arhi cred ca articolul asta l-ai scris doar de dragul de a scrie ceva, fara suparere. Fiecare, fie barbat, fie femeie, are capacitatea sa faca ce isi propune. Daca o femeie isi doreste si viseaza sa faca armata, care e problema? De cand si pana cand decidem noi in locul lor? Ca nu le sta bine ca si soldati e alta treaba, dar asta nu inseamna ca nu au capacitatea. Am intalnit cateva femei, care stiu tine pusca mai bine ca multi barbati. Invatati-va sa nu mai decideti voi in locul lor.

  Plus ca in acest articol ai jignit femeile. Cum sa le faci labile psihic?

  La fel e si cu scoala de soferi.

  0

 61. cu tot ciclu si piemesu, cred ca exista femei mai apte sa faca armata decat moldovenii aia care se tot impuscau in post pt ca i-au parasit iubitele.

  0

 62. nu draga janel nici macar nu ai inteles ca la OPERA IN PARC o sa te bata? pe fieful gay..cu un ursulet roz cred. La popo!

  0

 63. #76

  E tare faza cu tamponul, dar in rest…. femeile sunt mai slabe fizic? Ce te-as vedea eu cum fugi cu kilogramele de grasime atarnand dupa tine cu o arma de 10 kg in mana. Oare cat de departe ai ajunge? 20m max, si azi sunt generoasa (probabil pentru ca nu sunt pe ciclu) Poate ti se par fragile femeile, dar chiar si o femeie micuta si fragila care a facut sport in viata s-ar descurca mai bine ca tine in razboi. Cat despre ciclu: stiai ca femeile dau randament mai bun in timpul menstruatiei? ;)

  0

  • #77

   @ThePenguin: randament mai bun la ce, la impaturit tampoane, la impins OB-uri? mai exact, te rog.

   0

 64. #78

  La actvitati sportive, google it :D

  0

 65. #79

  @ThePenguin: La efort fizic sunteți mult mai slabe. Dacă nu mă crezi, verifică beremurile, ia vezi – sunt diferențiate? Dacă da, ciocu’ mic.

  Sunteți mulți cei care spuneți că [i]unele femei[/i] sunt mai bune decât [i]unii bărbați[/i]. Îmi vin în minte acum niște argumente colocviale, ceva de numa-numa, din alea colorate, ca să înțelegeți și voi. Da’ mă abțin, că sunt femei de față, și vă zic doar atât: comparați mere cu pere.

  @karmapolice: LOL. Îmi scăpase asta :))

  0

 66. #80

  Da, intr-adevar, dar cu exceptii. Nu faceam referire la femei in general, ziceam ca sunt unele exceptii , care chiar s-ar descurca mai bine cu barbatii. (ciocu’ mic – doesn’t that seem a bit shallow? it is )
  Ajunge, am facut destul trafic pe ziua de azi, delectati-va cu femei sexy cu arme in mana, ca oricum va plac. (Sau preferati casnicele cu celulita de langa cratita?- nu cred)
  Noapte buna :)

  0

 67. #81

  ca barbatii*

  0

 68. #82

  Totul tine de antrenament.
  Krav Manga e o forma de arta martiala dezvoltata de armata israeliana similara cu Sambo dezvoltat de armata ruseasca si cu wu shu-ul folosit de chinezi.
  Ca orice arta martiala nu tine cont de sex,greutate sau inaltime.
  Daca e sa vorbim de varfuri da cel mai antrenat barbat face cea mai antrenata femeie in armata dar cea mai buna femeie face 98% din barbatii neantrenati.

  „Femeile sunt mai slabe din punct de vedere fizic, sunt labile psihic, se lasă conduse de hormoni ”
  H HE HE HE.Asta a fost tare mi-a placut.E adevarat desi o practicanta de ceva sporturi de contact n-ar avea probleme f mari.

  Nu pe câmpul de luptă.”
  Corect.War is a man’s game.Plus ca efortul militar nu le face pe fete atragatoare.

  „Desigur, nu cred că chiar toţi cetăţenii evrei ştiu Krav Maga, dar nu asta vreau să zic.”
  Din punct de vedere militar si combativ evreii sunt cu 2 clase peste romani la toate capitolele.Oamenii aia sunt in razboi continuu de peste 50 de ani.
  Datorita starii continue de razboi cel mai antrenat evreu face cel mai antrenat roman la orice ora din zi din noapte.

  0

  • poate doar evreii din israel. nu zic ”israelienii”, ca parca cetatenii isaraelieni de origine araba nu-s obligati sa faca armata(sau chiar nu-s lasati). din cate stiu.

   0

 69. io n-am sa stau sa incerc sa conving lumea ca n-are dreptate. e pierdere de timp si eu am propriul razboi cu viata de castigat azi. in schimb, am sa pierd 2 minute sa-i dovedesc unuia ca-i prost:
  @A. Freigedank.
  primul comentariu: initial am stat si m-am gandit cam cate suturi in fund isi putea lua un barbat de la femei ca sa caute, sa retina si apoi sa zica si altora toate citatele alea misogine. Doua cuvinte ca sa-ti demontez imediat jumate din ele: Margaret Mitchell. Daca nu stii cine-i si cum a ajuns ea in randurile mele, taci putin ca esti de 2 ori prost.
  al doilea comentariu: de ce repeti cuvantul „pula” de atatea ori? cumva apare legea compensatiei? am inteles, ai fantezii cu mancare intinsa pe pula si nu vrea nimeni sa ti le satisfaca…ok. apoi, nu stiai cum sa ne spui ca ai luat salariul si ai fost sa sarbatoresti? daca-mi spui in ce restaurant costa ce-ai zis tu acolo 10 mil, primesti o bomboana. facuta de un mascul.
  al treilea comentariu, pe stilul de 3 x prost: vezi ca te contrazici singurel cand spui ca femeile nu stiu ce e aia mancare da’ totusi ai mancat cea mai buna ceafa de porc gatita de o femeie.
  q.e.d.
  in rest, toate cele bune. toti avem nevoie sa dam vina pe altcineva, in viata, in privinta esecurilor si lipsurilor noastre. normal, femeile-s de vina pen’ ca-s incapabile si sunt mai prejos decat barbatii. si pentru ca au ciclu, ofc.

  0

 70. cand israelul a fost atacat de egipt si arabi, de nu mai aveau nici o scapare (cred ca prin ’67), armata israeliana, formata exclusiv din barbati, a plecat sa invadeze cairo-ul, desi nu mai aveau nici o speranta. acasa ramasasera femeile sa apere capitala. in cateva ore, egiptul se declara infrant.

  ma rog, strategia militara a facut totul. dar oamenii aia si-au lasat copiii si capitala pe mana femeilor, deci vezi ca se poate.

  0

 71. si pen’ ca nu mai am ce citi la cafea si ma plictisesc, hai totusi sa comentez si pe articol:
  singurul sindrom pms pe care il am e agresivitatea, la fel ca 98% din celelalte femei. hmm, oare o fi buna agresivitatea asta in razboi? ei, parca da.
  singurul moment de labilitate psihica de care imi amintesc, in viata mea, e undeva pe la 17 ani. de-atunci nimic. doar luciditate si control. pen’ ca femeile-s control freaks. tu ai zis-o tot ai.
  ultimul moment de emotivitate a fost cand mi-am vazut fostul cu lacrimi in ochi si i-am pus mana pe dupa umeri din mila, ca nu ma lasa inima sa-l vad suferind. si cam atat.
  hormoni? da. mananc ciocolata ca sa mi se elibereze endorfina si sa ma simt mai chill. ai dreptate, ma conduc hormonii.
  efort fizic? la pariu ca daca facem o intrecere, eu si 3 sf dintre astia care au comentat pe aici, va bat la orice „proba”, mai putin aia de ridicat greutati? but again, daca as merge in razboi, cine mi-ar da sa ridic haltere?
  facts:
  femeile folosesc mai mult emisfera stanga decat barbatii. asta le face mai practice.
  femeile au vederea periferica mult mai buna decat barbatii, fiind antrenate sa-si apere cuibul. deci mai bine ai o femeie care sa-ti pazeasca spatele.
  femeile sunt mai agile decat barbatii.
  femeile gandesc solutiile pe termen lung, spre deosebire de barbati care gandesc doar pentru momentul imediat urmator. so, femeile au gandire strategica mai buna.
  femeile au reflexele mult mai accentuate decat barbatii, fiind antrenate, again, sa reactioneze in spatii inguste (cuibul) si in interval cat mai scurt de la vederea atacatorului.
  daca vreti sa ma contraziceti pe argumentele astea, n-aveti decat sa va puneti in gura cu toti marii psihologi si neurologi ai lumii.
  in concluzie, barbatii sunt mai buni, intr-adevar, la lupta de infanterie, care, din pacate, nu mai e la moda. in toate celelalte activitati, ghici cine ar da un randament mai bun?

  0

 72. #87

  Mai Arhi,de ce crezi tu ca noi femeile avem loc doar in bucatarie?Baia cine o mai curata?Dar dormitorul?Si copiii de care barbatii nu au chef niciodata?Ai uitat unele aspecte :)…vad ca deja ai fost declarat misogin pentru afirmatiile tale.Probabil ca le-au facut femei care nici macar nu au vazut un film despre razboi dar apoi sa aiba o idee despre ce se intampla acolo(nu ca eu asa avea).Nu iti trebuie prea multa imaginatie sa iti dai seama ca terenul de razboi nu e minat cu lac de unghii si nici cu mall-uri pline de toale de firma

  0

 73. @mary-si iata de ce nu am vazut nici o pitzipoanca in israel, cu toate ca am cautat din greu

  0

 74. #89

  sunt prea ocupate aici pe blog sa se isterizeze cum ca si ele au voie „la razboi”

  0

 75. oops nu ai inteles..e ok….exista

  0

 76. @karma… heh, ce vrei, femeie…se prinde mai greu:))) si uite. din cauza astora ca mary care vor sa faca pe istetele fara sa aiba de ce, suntem noi toate puse la colt…

  0

 77. #92

  In sfarsit a aparut si o nătângă feminista pe nume „dv3”. Margaret Mitchell a fost o nulitate putin „mai mare” decat tine.

  dit cam cate suturi in fund isi putea lua un barbat de la femei ca sa caute, sa retina si apoi sa zica si altora toate citatele alea misogine”

  Alea sunt citate ADEVARATE, nu misogine. Le-am retinut pentru ca am creier, nu sunt femeie. Apartin unui geniu pe nume Arthur Schopenhauer.

  Doi: repet cuvantul „pula’ ‘ pentru ca asa vrea pula mea.

  3. daca-mi spui in ce restaurant costa ce-ai zis tu acolo 10 mil, primesti o bomboana. facuta de un mascul.”

  Iarasi esti grea de cap, ca sa nu spun proasta. UNDE SPUN EU CA CE AM LUAT COSTA 10 MILIOANE? 10 milioane i-am aruncat eu in sictir ca sa vada cine e seful lor. Pentru ca imi permit. Ce am comandat eu cu totul, bineinteles ca nu facea mai mult de 200 RON cu tot cu spaga.

  femeile nu stiu ce e aia mancare da’ totusi ai mancat cea mai buna ceafa de porc gatita de o femeie.”

  Citeste mai bine, ceafa nu era gatita de aia. Sunt sigur. Oricum, daca o tii pe ceafa de porc faci cancer de colon. Femeile stiu doar sa te omoare mai repede.

  Femeile sunt niste nulitati in materie de mancare. De fapt sunt nulitati in materie de orice. Dintre femei, cele mai bune bucatarese sunt unguroaicele, dar oricum nu se pot compara cu Maestrii Bucatari.

  0

 78. #93

  daca vreti sa ma contraziceti pe argumentele astea, n-aveti decat sa va puneti in gura cu toti marii psihologi si neurologi ai lumii.”

  Du-te fa si te plimba…

  „Psihologii” si „neurologii” lumii actuale sunt niste jidani parsivi, niste sclavi efeminati si degenerati.Tre’ sa mergem inapoi cu cel putin 100-200 de ani ca sa descoperim adevaratii ganditori! Asta ca sa nu te trimit mai inapoi, la un Pierre Jean George Cabanis, la un Franz Mesmer, la un Conrad Gesner si alti smecheri din a stia.

  De circa 100 de ani incoace de cand jegurile de muieri s-au urcat in capul nostru si barbatul a degenerat cu totul, iar creierul uman e intr-o continua INVOLUTIE (ca daca te uiti la ce creier avea Goethe, Balzac, Dostoievsky acum 200 de ani si altii… si ce „ganditori”, „scriitori” exista azi… n-ai ce sa spui in pula mea. Ca faptul ca a descoperit racheta cu care zboara pe Marte, aia nu e mare pula mea. Ca si pe Marte daca ajungi.. tot o sugi. Si mori. )…Deci ce pula mea sa mai faci?. La Balanceanca

  In concluzie fratilor, sa stiti de la mine si de la taica Schopenhauer. Ca si ala tragea niste chiolhane, ii placea sa manance pe sistem, de i s-a dus buhu in toata Europa… Deci, retineti !-

  Femeia e un animal cu par lung si minte scurta!

  0

 79. #94

  „10 milioane i-am aruncat eu in sictir ca sa vada cine e seful lor.”
  HE HE HE HE.Daca as fi chelner M-as pisa in mancare ta de fiecare data cand ai veni in restaurant.

  0

  • #95

   @jemoi: stii ca asta nu e o gluma, nu? adica baietii se sterg la cur cu fripturi, daca ii enervezi. cazuri reale, documentate

   0

 80. #96

  Sa stii ca s-a pisat unu odata in ciorba mea, da m-am prins si n-am mancat. Sunt soto ca se pisase. Adica era clar, mirosea ciorba si era prea ciudat…Si m-am gandit…”ma ce pula mea”… o fi scuipat asta sau s-o pisat in ciorba. Si n-am mancat bineinteles. Si dupa aia mi-am dat seama-ma tinuse minte jegosul ca nu i-am mai dat spaga. Ca jegosii daca ii inveti prost cu spaga mare, o doua oara daca le lasi mai putin starmba din nas.

  0

 81. #97

  @arhi

  Am vazut emisiunile alea in care bucatarii faceau sex cu chelneritele pe mancare,ospatarii facea diverse in farfurii,mancare etc.Gretoase.Si era vorba de restaurante de 5 stele.

  0

 82. #98

  @d3v

  „femeile au vederea periferica mult mai buna decat barbatii, fiind antrenate sa-si apere cuibul”

  Daca faci parte din specia de feline da.La lei si tigri unde femelele vaneaza pentru puii lor si masculii doar se lupta pentru teritoriu si imperechere mai merge.
  Din fericire homo sapiens este o specie patriarhala.Din epoca bronzului barbatii mergr la vanatoare,confectionau arme si unelte in timp ce femeile ramaneau la vatra ca sa ingrijeasca copii.Si la vatra au ramas de atunci.HE HE.

  „femeile sunt mai agile decat barbatii”
  n-am auzit de nici o femeie sa doboare recordul lui Bolt.

  „so, femeile au gandire strategica mai buna.”
  nu exista si nu a existat niciodata comandant suprem de armata de alt sex decat masculin.
  „femeile au reflexele mult mai accentuate decat barbatii, fiind antrenate, again, sa reactioneze in spatii inguste (cuibul) si in interval cat mai scurt de la vederea atacatorului.”

  N-am auzit pana acum decat in rare cazuri ca o femeie sa alunge un hot dintr-o casa sau sa faca fata unui violator.Cand esti pus la colt intervine instinctul de conservare atat la barbati cat si la femei.

  „ghici cine ar da un randament mai bun”
  barbatii

  0

 83. @jemoi-so, femeile au gandire strategica mai buna.”
  nu exista si nu a existat niciodata comandant suprem de armata de alt sex decat masculin.
  BOUDICCA
  TOMYRIS
  FA MULAN
  ZENOVIA
  PRINTESA PINGYANG
  ARTEMISIA DE CARIA
  ARACHIDAMIA
  CHITRANGADA
  CORDELIA
  IMPARATEASA JINGU
  TOMOE GOZEN

  0

  • #100

   @karmapolice: Cordelia avea nume predestinat:))))))))))))

   0

 84. #101

  @karmapolice
  Le-am verificat pe toate cu wikipedia.
  un sfert din ce mi-ai dat tu acolo gen Mulan sunt mituri si legende.Cealalta parte fie aveau un sot imparat fie baietii lor conduceau armata si ele aveau doar titluri onorofice gen Regina Angliei in zilele noastre.

  Sorry nope nu exista.

  0

 85. @kakamaka al’ de mai sus: bine „Sefule”, mi-ai spus-o. iesi tu din teribilism si ai sa vezi si partea roza si calduta a lumii.
  @jemoi: pe cuvant de soim al patriei ca tot ce-am spus mai sus e adevarat si demonstrat :)
  cand barbatii eau la vanatoare, cine statea si apara cuibul/pestera/casa? femeia.
  amazoanele ce erau? luptatoare.
  omul din ce e evoluat? din animale, nu?
  e putin ciudat sa spunem ca n-au existat femei comandant, pen’ ca pana acum 100 de ani vorbeam despre o societate total patriarhala. deci nu prea aveau cum sa demonstreze ce pot. da’ hai sa ne uitam putin la vremurile actuale. mi-e lene sa caut, da’ pun pariu ca sunt sute de femei cu functia asta in lume:)
  in schimb eu am auzit de multe femei care te-ar putea intrece pe tine, de exemplu. bolt e o exceptie. vorbind in termeni normali, eu s-ar putea sa fiu cu 2 secunde mai rapida ca tine in miscari. ma ajuta aerodinamica, flexibilitatea si greutatea mai mica pe care o am. logic.
  la alungatul hotului din casa intervine gandirea strategica, pe termen lung: daca tot mi-am luat barbat, la ce sa ma bat eu ca sa ma invinetesc? sa fie si el bun la ceva. dar, vezi si tu lista femeilor criminale. deci se poate, la nevoie. :)

  0

 86. #103

  ,,Toată conformaţia femeii arată că ea n-a fost făcută pentru marile lucrări ale spiritului şi corpului ci pentru propagarea speciei.”

  Ai ma , tu stai la discutii cu muierile astea nule, feministele astea expirate.

  Ce dracu…

  Cretinilor! -razboiul e un lucru rau. Despre ce pula mea vorbim aici? Din cauza femeilor au loc razboaiele. Unde nu exista femei nu exista razboaie. Ca de exemplu pe muntele Athos sau la buddhistii din Tibet. Deci femeia e partea rea si jegoasa. Daca o luam biblic pacatoasa. Ma pis pe ele de femei.

  Nulitatile astea, uitati-va cum erau tinute in orient in haremuri, si care era locul lor. Femeia trebuie sa sarute mana barbatului nu invers.

  0

 87. #104

  eu s-ar putea sa fiu cu 2 secunde mai rapida ca tine in miscari. ma ajuta aerodinamica, flexibilitatea si greutatea mai mica pe care o am. logic.”

  Du-te fă d-aici, că trag o băşină lângă tine, te caci pe tine de frică…

  0

 88. #105

  @A. Freigedank recunoaste ca nu ai fost tinut la piept si alaptat cand erai mic!!!

  0

 89. #107

  Ba mai puneti si voi mana pe carte…..
  Mare rahat in ziu de azi sa faci armata…..si copii pot face armata; au luptat si in vietnam….
  Mare zmecherie sa apesi pe niste butoane…fie ele si nucleare….nu trebe mare forta sau pricepere….e totul automat…
  Aloo..nu se mai lupta fraierii cu buzduganele….poti sta in buncar la tastatura….si tastatura nu face discriminare in functie de sex.
  ….plec de aici….prea muti retazi…

  Nu trebe sa iei omu la greutate sau hotmon…

  0

 90. Nene, tu ori vrei să auzi cum înjură o femeie ori ești misogin extremist.
  Nu aș vrea să te văd bătut cu bestialitate de o femeie practicantă de judo ori sporturi asemănătoare și nici cum, din cauza acestui articol, să fii ținut „pe uscat” de consoartă.

  Femeile ce se afișează pe tembelizor nu pot ține în mână decât același lucru pe care îl bagă sub nas.
  Nu crăcănatele de Dorobanți fac istorie, nu bloggerițele mai mult sau mai puțin feministe impun respect adevărat, nu proastele ce n-au prăjit un ou toată viața sunt cele care se remarcă cu valori adevărate și nici cele care n-au muncit o zi în viața lor pentru că sunt întreținute de un boșorog ce se va sfârși după a 3-a flatulație puternică.

  Exagerezi grav și sper că conștientizezi asta. Dacă nu, n-aș vrea să văd femeia ce îți dă dreptate.

  Sunt mulți de aici care te susțin, dar uită că devin mielușei când le apare în față câte o fomistă spoită pe față de parcă e zidită, uită că pentru ce au ele între picioare se bat între ei ca animalele în junglă, uită că fără ele ar muri de foame, ar rămâne împuțiți (unii dintre aceștia se pot vedea zilnic în mijloacele de transport în comun sau chiar pe stradă).

  Bărbații, mai mult decât femeile, sunt cei care se bat, se înjură, eventual se și omoară de la câteva pahare în plus. Femeile se trag de păr.

  Îți doresc să te auto-penalizezi și să nu mănânci 30 de zile de acum încolo din ceea ce îți prepară femeia din viața ta. Și nici să nu îmbraci lucrurile spălate de ea!

  Pentru 30 de zile să rămâi așa gras și urât cum spui că ești! :)

  0

 91. #109

  Bravo, Şerbane!

  Sunt lucruri ce trebuie spuse şi nu trebuie să te ascunzi după deget doar pentru că aşa face majoritatea din cei pe care-i cunoşti. Ah, căci dacă majoritatea cunoscuţilor gândesc aşa trebuie făcută imediat şi irevocabil o schimbare a lor.
  Sunt mulţi misogini pe lumea asta. Unii o admit (pentru aceia, jos pălăria căci au curaj) iar alţii nu (căci altfel e ca şi cum ai folosi în loc de spray FLIT, lucru ce diminuează incredibil de mult şansele de a scutura salteaua toată noaptea în duo).
  Pentru cei ce le neagă femeilor drepturile de egalitate, în cazul ăsta, cele cu referire la stagiul militar, ar trebui să ştie că de-a lungul istoriei au fost femei ce au reprezentat un exemplu incredibil de abnegaţie şi sacrificiu. Amintiţi-vă AMAZOANELE, acele femei teribile ce se pare că ar fi vieţuit şi pe teritoriul dacic, ce băgaseră spaima în bărbăţimea vremurilor lor. Cred că cel mai elocvent exemplu de sacrificiu a fost obiceiul lor de a-şi suprima unul din sâni pentru a putea trage mai bine cu arcul. Elizabeta (regina Angliei), Ioana d’Arc, Ecaterina Teodoroiu si atatea altele au TREBUIT să apeleze la anumite tertipuri pentru a se impune într-o lume în care bărbaţii se tem de concurenţă ca dracu’ de tămâie.
  Înainte de a zice o vorbă grea, a ne fi cu aducere aminte exemplul femeilor neaoşe ce puteau face şi mâncare, deretica prin casă, ţese, împleti, sau cârpi izmenele, cămăşile şi ciorapii tuturor celor din casă, toate acestea în timp ce mai aruncau şi un ochi la pruncii neastâmpăraţi ce se jucau prin preajma-i şi legănându-l pe cel din urmă viitor „apărător al gliei strămoşeşti” ce, pentru moment, îşi făcea simţită prezenţa din leagăn.
  Ca să nu mai zic că nu cred că e uşor să aduci pe lume un prunc, să-l îngrijeşti, să-l creşti, învăţându-l toate cele trebuincioase pentru viaţa cu care va da piept mai târziu. Femei adevărate ca Agripina, Vitoria Lipan, Muma lui Ştefan cel Mare şi ardelencele din Lupta de la Mărişel (12 martie 1849).
  Femei adevărate, ce nu se dau bătute, ci strâng din dinţi şi fac ce trebuie făcut.
  Nu zic că nu sunt şi bărbaţi ce pot fi părinţi adevăraţi, ce pot să-şi crească odraslele şi singuri, chiar foarte bine şi să nu-şi lase copiii să umble rufoşi şi murdari, adevărate fabrici umblătoare de „lumânări”, necunoscând rostul unei batiste.
  Dar puţini bărbaţi au tăria de a duce singuri această viaţă, trăind doar pentru copii şi nefolosindu-i drept pretext pentru a-şi aduce o nouă femeie în casă, necontând că respectiva nu va fi o mamă bună pentru aceştia, atâta timp cât ea îl „mulţumeşte” în sensul biblic.
  Cineva, mai sus, le deprecia spunând că sunt emoţionale.
  Întrebarea e: Ce e rău în asta?
  Sentimentele sunt ceea ce ne fac oameni adevăraţi, nu bestii capabile să zdrobească un copil cu maşina şi să fugă de la locul crimei fără să întoarcă măcar capul.
  Am spus bestii, nu animale căci au fost cazuri când animale au dat dovadă de mai bună bunătate decât mulţi oameni.
  A, şi apropos, până şi animalele îşi aleg drept conducător o femelă (elefanţii, lupii, hienele, leii, etc), masculii având doar rol de protectori ai progeniturilor.
  Deci, data viitoare când vorbiţi de rău femeile, gândiţi-vă mai bine şi nu generalizaţi căci nu toate sunt ca piţipoancele ce pentru bani sunt în stare să se mărite cu orice mumie!

  0

 92. #110

  :)) femeile pot sta la cratita dar nici pe voi nu va vad aparand tara. Zi-i drept, ti-o dat cu flit vreuna, de aia stai sa pusti de imbufnare?

  0

 93. #111

  ar trebuii si femeile sa faca armata ca doar sunt si ele capabile sa tina o arma in mana si la nevoie sa moara pentru tara intr-un eventuala razboi ,asta daca tot se spune ca pot face orice si chiar mai multe ca barbatii.

  0

 94. #112

  Mai aud cate un prost cum spune ‘femeile si-au castigat dreptul de a face orice pe lumea asta si ceea ce doresc’..Dar ce anume au patimit ele si de drepturi au fost private ???…chiar nu inteleg , ca trebuia sa mai nasca si cate un copil si sa faca de mancare ???…Dar barbatii oare cand o sa-si castige dreptul de a face orice doresc?.., de exp eu n-am vrut sa fac niciodata armata si tot am fost luat cu forta si DA consider ca si femeile ar treebuii sa faca armata obligatorie si sa participe pe front in caz de rozboi…asta ca tot aud ca nu mai vor ele copii ,familii in schimb vor drepturi , privilegii dar nu si obligatii . Daca tot e sa fim egali macar sa impartim egal si indatoririle si alte obligatii.fatza de societatea in care traim.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]