Fereşte-mă doamne de prieteni

Am un prieten care avea nişte prieteni la care ţinea foarte mult. Băi, dar ştii cum? Enorm. Până la modul în care îi numea `copiii mei`. Adică le purta o prietenie sinceră şi adevărată. Anii au trecut, copiii au crescut, s-au făcut mari şi independenţi.

Iar prietenul meu a aflat între timp, că acei pe care îi numea copiii săi îl loveau pe la spate pe unde puteau, îi băgau strâmbe şi ameninţări, influenţaţi fiind de o prietenă comună.

Cum să reacţionezi la aşa ceva?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. mai torni un rând.

 2. Ah, păi stai, nu pentru asta sunt prietenii? o.O

  Thumb up 0
 3. #5

  Spui sec: nasol frate. Apoi te duci sa-ti bati / iubesti nevasta dupa caz.

  Thumb up 0
 4. #6

  faceam curatenia de primavara, ca oameni mai sunt, si unii chiar merita.
  probabil ca a invatat sa-i recunoasca?

  Thumb up 0
 5. simplu, U.E, sau cum dracu’ ii zice la uniunea aia Europeana, dintre doua 00 si un castravete introdusa in orificiul bucal al unei persoane ” dragi”! Merita sa te obosesti sa-i faci mai mult?
  Si pe viitor iti amintesti de acle personaje ca si cum ar fi o povestire S.F. si gata!:)))

  Thumb up 0
 6. Apăra-mă Doamne de prieteni că de duşmani mă apăr şi singur. 🙂

  Thumb up 0
 7. cu calm. se analizeaza situatia. se trage linie. se sterg numere de telefon, id-uri, sau se redenumesc, ca sa nu provoace amintiri, se invata doua litere: NU. urmat de diverse cuvinte precum: am timp, pot, vreau, stiu. iar la urmatoarele apeluri/solicitari din partea ex-prietenilor se folosesc expresiile invatate anterior. :D. pentru a face economie de curent la baterie, conversatiile trebuie sa aiba durata de maxim 60 secunde, dupa titlul de film: prietene 😀 , dispari in 60 de secunde

  Thumb up 0
 8. pai sa nu pateasca ceva prietena aia comuna? 🙂

  ps: „Iar prietenul meu a aflat între timp, că acei pe care îi numea copiii săi, îl loveau” -> kill the commas 😛

  Thumb up 0
 9. #11

  prietenii niciodata de bine

  Thumb up 0
 10. „True friends stab you in the front.”

  Thumb up 0
 11. Fiecare intamplare are doua versiuni in functie de care parte a falusului te afli. Tragi invataminte & mergi mai departe.

  Thumb up 0
 12. inveti, inveti, dar uneori doare al naibii cand pui suflet in prietenie. Iar cine e asa va fi in felul asta toata viata

  Thumb up 0
 13. ale dracu muieri…tot din vina lor se intampla toate…eu zic sa se puna toti 3 si sa o imbete bine pe „prietena” comuna si apoi sa o faca posta.

  Thumb up 0
 14. Adevarul e ca nimeni nu te fu*e cum te fu*e un prieten.

  Thumb up 0
 15. Eh… prieteni…
  Un prieten adevărat te consideră mai valoros decât interesele proprii.
  Dacă e prieten…

  Thumb up 0
 16. #20

  eu consider ca asemenea situatii sunt intotdeauna un prilej de violenta constructiva. asta bineinteles, pt ca sunt un caracter coleric si necivilizat.
  pt cei care au iesit din pesteri si au coborit din copaci muuult mai devreme decit mine, e prilej de contemplatie si deprimare pret de o zi, doua, in functie de caz. dupa care viata merge inainte cu problemele adevarate, cum ar fi rata la plasma sau creditul pt concediul in bahamas.

  Thumb up 0
 17. #21

  Are tata o vorba: „Nu te fute nimeni mai bine decat neamurile si prietenii”. A, si are si dreptate.

  Thumb up 0
 18. #22

  deşi atât psihologii cât şi sociologii povestesc despre importanţa relaţiilor sociale în viaţa omului,prea puţine se spun despre calitatea acestor relaţii şi cum trebuie „întreţinute” pentru bunăstarea personală.
  părerea mea e că un pic de paranoia,nu strică niciodată.trust no one.
  nu e tocmai plăcut,dar e necesar..condiţia umană o impune.

  Thumb up 0
 19. Treci mai departe si nu ti mai faci prieteni noi 😀 „cunostinte” si atat 🙂
  Imprumutat sume mai mari si nu ai primit inapoi? La revedere, ma lipsesc de bani dar nu avem ce discuta mai mult. Ma f^^^ pe la spate, aflu si ma interesez mai bine, nici nu le spun si nu-i mai bag in seama ( „sunt ocupat bla bla bla ) si uite asa ramai cu doi trei prieteni si dispar lipitorile 🙂 Life is beautiful 😛

  Thumb up 0