#fieca ochii să vă iasă din orbite

Scriu asta conștient că citesc și rudele mele mai apropiate sau mai depărtate :mrgreen:
Anul ăsta am avut puterea, tăria, cojonesul, de a nu trimite nici un mesaj de crăciun. Am răspuns doar celor 2 mesaje care au fost pentru mine, cu numele meu și cu mesaj, care mi-au și făcut plăcere, dealtfel.

În rest, toate #fieca-urile au ajuns la gunoi, fără nici o remușcare. Nici o mireasmă de sarmale și cozonac, nici un să fim mai buni, nici o mângâiere de mântuitor nu a trecut de filtrul cerbiciei mele.

Ieri la prima oră m-a sunat un #fieca-ist, să mă întrebe dacă am primit mesajul său. Nu am avut inima să îi zic că da, dar era imbecil. Așa că mi l-a mai trimis o dată…

22 comentarii

 1. S-a indoctrinat in mintea omului ca esti judecat de ceilalti functie de mesajele de sarbatori pe care le dai. L-ai sarit pe nea Gicu, ruda de gradul 3 a vecinului de la 2, neam de neamu lui nu mai vorbeste cu tine… :)

  0

  0

 2. #2

  Nu am trimis nici un SMS. Nici la apeluri nu prea am raspuns (mi-am sunat parintii si atat).

  a dat zoso un link si tarea adevarat e articolul.
  http://dilemaveche.ro/sectiune/tilc-show/articol/risipa-fericita

  Ne-au prostit sa consumam mult (indeferent daca este vorba de mancare, servicii telecom…etc)

  0

  0

 3. #4

  Eu folosesc o metoda mai eficienta: la ocazii gen imi inchid telefonul :)

  0

  0

  • Dupa ani in care nu am raspuns la astfel de mesaje, incep sa apara roadele si nu mi se mai trimit sms uri de genul.

   0

   0

 4. #6

  Fie ca acest cliseu de sarbatori sa iti aduca bucurie in suflet ! :))

  0

  0

 5. #7

  voi nu intelegeti ca nimic nu se pierde, totul se trimite?

  0

  0

 6. #8

  nu stiu ce rude/prieteni aveti voi insa eu nu am primit nici un mesaj de craciun cu „fie ca” ci doar simplu craciun fericit si atit.

  0

  0

 7. #9

  anul asta se pare ca s-au mai rarit mesajele cu #fieca… cred ca n-am primit mai mult de 5 (fata de alti ani cand veneau cu zecile)

  0

  0

 8. #10

  Bine ai venit printre cei care nu raspundem mesajelor lungi copiate, fara nicium sens de Craciun sau Paste! :) Unii dintre cei care mi-au trimis, nu au avut creierul de a sterge numele celui de la care l-au primit. „Fie ca…..Fam. IcsuPopescu”:))

  0

  0

 9. #11

  Anul trecut de Craciun eram in vizita la niste rude care imi povesteau ca doua zile s-au chinuit sa gaseasca mesajul perfect si erau tare mandrii de el cand l-au gasit. Cred ca un simplu Craciun fericit ar fi fost de ajuns.

  0

  0

 10. #12

  E un obicei frumos, dar pana sa-ti iei agenda telefonica la puricat si sa trimiti sms-uri … ii cale lunga.
  Asa suntem noi, unii, ne place sa ne aducem aminte de anumite lucruri numai de sarbatori.

  0

  0

 11. #14

  Nu trimit fiecauri dinastea, daca primesc, raspund numai la cele ce mi se trimit mie, nu la gramada.

  Fieca sa fii sanatos si la anul Arhi! Si la mai mare!

  0

  0

 12. #15

  Eu am facut intr-un an ceva cu ce ma voi mandri pana la batranete :-D. Am primit un sms foarte frumos, atat de frumos incat am considerat ca nu pot raspunde cu ceva mai frumos. Asadar am trimis in replica acelasi mesaj, atat ca am schimbat numele „adrisantului” cu al meu…

  0

  0

 13. #16

  eu am zis că-i trimit nişte frumuseţi de înjurături primului care îmi dă mesaje d-astea. dar primul mesaj a fost de la sor-mea, al doilea de la şefukl meu :(

  0

  0

 14. #17

  E al 2-lea an in care nu raspund la mesajele generice, sunt mult mai putine decat anul trecut.

  0

  0

 15. :))))))))))))))))

  0

  0

 16. #19

  Am trimis vreo 10-12 mesaje, toate personalizate si numai catre cei carora am simtit eu ca vreau sa le urez ceva de sarbatori. Catre cei cu #fieca am vrut sa le trimit un #haisictir, dar nu m-a lasat inima asa ca i-am lasat in pace.
  Mor cand primesc mesaje de genul asta, pur si simplu ma apuca toate cele. Ba frate, nu ai timp, chef, etc. sa tastezi un mesaj personalizat, NU-MI MAI TRIMITE!

  0

  0

 17. #20

  Chiar azi ma luase maica-mea la rost ca n-am felicitat pe nimeni, prin nici o metoda.
  Ce mama ma-sii, acum de sarbatori, isi aduc aminte unii si altii ca mai traiesti si incepe sa-i doara inima de tine. Daca nu vorbesc cu cineva in timpul normal, nu o fac nici de cine stie ce sarbatori. Asa ca,de ceva vreme, am inchis telefonul ca sa nu ma mai f… nimeni la icre.

  0

  0

 18. Si urmeaza astea de Revelion acum. Hehe

  0

  0

 19. #22

  Prefer de 1000 de ori sa sun pe cineva decat sa scriu sms, nu am rabdare deloc. Si uite asa mi-am amintit ca nu am sunat-o pe bunica de sarbatori. Dar cred ca o sa-i trimit o felicitare. Clasica, nu e-felicitare. Ii place la nebunie.

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]