Ce am mai filmat pe șoselele patriei

În general polițiști făcând chestiile pentru care dau amenzi amărâților din trafic. Îmi pare rău că nu mi-a ieșit pe cameră și încetinelul cu număr de maramureș și citroen de ăla de jucărie care mi-a sărit în față la 160, pentru că voia el să depășească ceva, în acel moment. Noroc că era toporul blocat în portieră.

PS: Am trecut granița la bulgari de 2 ori, dus și întors, cu toporișca mea în buzunarul portierei. Port o toporișcă în portieră pentru că sunt moldovean și pentru că nu știi niciodată când ai nevoie să tai o creangă sau să sapi după o râmă.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1016109811840275/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Link direct

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. #1

  O poza cu toporisca intepenita intr-un mod vama-friendly in portiera? Intreb pentru un prieten.

  0

  0

  • #2

   la mine buzunarul ala are o umflatura pe interior in care ii intepenesti capul

   0

   0

  • #3

   De cate ori am trecut vama la Bulgari ( prin Ruse – in diferite momente ale anului) nu m-a cautat nimeni in nici un fel in masina. Mi-a luat actele si atat ( eventual m-a pus sa dau jos geamurile ca sa vada cine-i in spate…). Sigur – teoretic au voie sa te caute si in cur, insa practic nu cred ca se intampla asta decat daca esti suspect maxim :)

   0

   0

 2. #4

  Depasirea pe dreapta nu e interzisa in Romania? Mi se pare ciudat sa te plangi de comportamentul altuia, fie el si politist, cand tu afisezi aceeasi durere in organ fata de lege.

  0

  0

  • #5

   yep, esti prost. cand sunt 2 benzi, nu este depasire, este deplasare. mai ales cand deplasarea este impusa de lege sa se desfasoare pe banda 1. acum du-te si da-ti doua palme, dupa care citeste codul rutier

   0

   0

  • #6

   Ualeu. Let me Google that for you:

   Depasirea este manevra prin care un vehicul trece inaintea altui vehicul ori pe anga un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule in care s-a aflat initial. Depasirea se efectueaza numai pe partea stanga a vehiculului depasit.

   Nu constituie depasire situatia in care un vehicul circula mai repede pe una din benzi decat vehiculele care circula pe alta banda in acelasi sens de circulatie.

   There, i fixed it.

   0

   0

  • #7

   mi am facut cont doar ca sa iti zic ca esti prost :)

   0

   0

  • #8

   În România devansarea prin dreapta e permisă. În multe țări civilizate, nu.

   0

   0

  • #9

   devansare. atata timp cat nu e precedata de schimbarea benzii

   0

   0

  • sandu, confunzi devansarea cu croșetarea.

   0

   0

  • Exista vreundeva in legislatie termenul asta: „devansare” ?

   Daca nu, se bat putin cap in cap urmatoarele:
   „Nu constituie depasire situatia in care un vehicul circula mai repede pe una din benzi”
   si semnul ala de „depasirea interzisa pentru camioane” care apare des pe autostrada

   0

   0

  • #12

   Sandu – am inteles eu ca in Anglia poti depasi linistit pe dreapta ca nu zice nimeni nimic

   0

   0

  • #13

   Daca treci pe banda 1 cu 50 (100 in afara localitatilor) de m inainte de a trece in fata aluia de pe banda a 2-a, iar dupa ce ai trecut in fata lui nu te bagi inapoi pe banda a 2-a pentru inca 50 (100 in afara localitatilor) de metri, atunci manevra nu e considerata depasire si o poti face si pe partea dreapta.

   0

   0

  • #14

   Ce se vede în clip e ilegal pe autobahn.

   0

   0

 3. #17

  @DFT: plecaciune

  0

  0

 4. #18

  Cum au fost vameşii bulgari? Tot… aşa?

  0

  0

 5. #19

  d-aia folosesc numai elicopterul.

  0

  0

 6. #20

  Interesant. În Olanda „devansarea” (TIL: a word) aia pe dreapta costă €230. În România văd că e permis. Poate ar fi o idee ca domnii de la Brusel să încerce să armonizeze puțin codurile astea rutiere la nivel UE. Nu de alta, dar te poți trezi sodomizat când treci granița. E de datoria ta să știi legea, dar dacă pleci în vacanță și treci prin vreo patru țări ai de tocit.

  0

  0

 7. #21

  Lol, acum realizez ca am trecut anul asta cu toporisca în portbagaj prin Ungaria, Austria, Cehia și Bulgaria

  0

  0

  • #23

   nu inteleg franceza si nu imi pasa. circulatia pe 2 benzi diferite, in romania, nu se numeste depasire. in rest, legile din restul lumii se aplica acolo, nu la noi.

   0

   0

 8. #24

  si lopata in portbagaj pt invelitul ramelor este? un prieten zicea ca sunt multe rame ce se dezvelesc.

  0

  0

  • #25

   am facut-o cadou, dar imi iau:))

   0

   0

 9. #26

  Incredibil! Pana si in filmarile cu dashcam iti apar degetele!

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]