Filme ce nu mor

Am revazut, pentru a cata oara, Forrest Gump. Imi place la fel de mult, de fiecare data. Dupa parerea mea, poate unul din cele mai bune filme facute vreodata.
De multe ori ma simt trecand prin viata ca omuletul asta. Poate de prea multe ori.
„Viata e ca o cutie cu bomboane. Niciodata nu stii ce iti rezerva”

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. E foarte bun filmul, dar şi Tom Hanks a jucat de excepţie (aşa joacă de fel din câte ştiu).

 2. Mie imi place pentru ce incearca sa explice pana la urma, chiar daca este „exagerat” in multe. Adica mai greu vei vedea un barbat cu clare probleme de intelect razbatand in viata cu atata succes, dar important este ca sunt oameni si ca au potential.

  In mod normal un Forest Gump nu este creativ, nu este nici macar destept. Dar exact problemele lui sunt in alte domenii calitati: este un tip cu un comportament simplu si repetitiv, care nu prea intelege multe, dar face bine ce i se spune. In razboi stie ca trebuie sa il apere pe Bubba si asa salveaza toata trupa. La ping pong urmeaza o regula simpla: „keep your eyes on the ball”. Nu strategii, nu tactica de joc. Nimic de genul asta: doar sa isi tina ochii pe minge.

  Mi s-a parut fascinant filmul si eroul in cauza. Nu trebuie sa fii Einstein pentru a fi un barbat dedicat dragostei pe care o porti unei femei de ani de zile, pentru a fi un tata cu suflet si un fiu exceptional. Normal ca multe faze sunt vorba englezului far fetched, dar este un film frumos. Si o lectie de toleranta pentru adevaratii handicapati, care isi bat joc de cei care sufera de dizabilitati fizice sau mentale sau care pur si simplu sunt diferiti

 3. mie mi`a placut foarte mult de el in saving private ryan…

 4. Un film super, un film optimist si calm, clar, circular. Filmul meu favorit.

 5. Tom Hank’s the Man! De vazut si The green mile, You’ve got mail, Philadelphia si muuulte alte filme superbe.

 6. Unul dintre cele mai bune filme. De vazut macar o data pe an.

 7. Nu cred ca am vazut vreun film in care sa joace Tom Hanks si sa mi se para prost… Omul e genial !