Filozofie de marginea plājii

Ma intReb, cu speranta in suflet. Oare dupa ce s-o duce si generatia de rahat pe care cu mandrie o reprezint si cea imediat urmatoare, oare copiii destupati, emokizii satanisti, back-pickatorii si tot restul copiilor din ziua de azi, vor declara ca tot in biserica, armata si presedintie au incredere?

Just askin’…

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  Si in ce sa aiba incredere? In momentul de fata cei care declara asta pentru statistici sunt trecuti de 35 de ani si in general nu au vazut prea multe in viata. Mai ales cei de la sate nu stiu mare lucru, caci acolo cei mai „importanti” sunt primarul, preotul, invatatorul/ii si barmanul. Si atunci nu au altceva de facut decat sa lucreze pamantul sau sa se uite la TV. Sunt rupti de realitate, de lume si in general de ce inseamna de fapt Romania din 2011. Daca il injura pe unul sau pe altul e pentru ca Antena 1/3, ProTV, Realitatea sau OTV ii invata asa.
  Opinii personale in urma unei analize serioase? Ce-i aia? In Romania se injura mult, fara motiv si de multe ori se injura din spirit de turma!
  Si acum in cooor: HUUUUOOOOOO!!!!

  Thumb up 0
  • #2

   Arthur » Asta am zis si eu, adica generatia mea:) peste 35

   Thumb up 0
 2. Aia vor avea incredere in gugal…

  Thumb up 0
 3. Vom avea incredere in Zarkon, atotstiutorul lord al civilizatiei reptiliene. Long live Lorin Fortuna! Hails!

  Thumb up 0
 4. Aia nu vor trebui sa mai aibe incredere in cineva deoarece vor fii controlati cu cipuri
  hihihihi

  Thumb up 0
 5. cu siguranta, numai ca nu in ordinea enumerata :))

  Thumb up 0
 6. Vor avea incredere in ceafa de porc la plic si steroizii de trezire.

  Thumb up 0
 7. #11

  da, vor avea incredere in medici si profesori 😀

  Thumb up 0
 8. Bag pu**, sa vina apocalipsa aia mai repede si sa curete odata prostimea si nesimtirea.

  Thumb up 0
 9. #13

  Eu o spun in numele unuia care abia trece in calsa a 9-a acum si crede-ma ca majoritatea celor de-o varsta cu mine sunt precum cei descrisi de tine…Am (sau am avut este cel mai corect) pe unu’ in clasa care se duce la seminarul teologic pentru a deveni preot si cica el nici daca ar fi avut peste 9.50 media de admitere nu s-ar fi dus altundeva, iar ceilalti il privesc cu atata admiratie ca el va deveni mare smecher…ce conteaza cei ca mine care intra la un liceu respectat si anume al treilea liceu pe tara (CNVA). Sa mai adaug ca tipul respectiv este pios si spiritual precum o maimuta si singuul lui dumnezeu este pumnul ? Ma intreb cum o sa reziste acolo avand voie sa iasa de acolo doar 2 zile pe saptamana… 😕

  Thumb up 0
 10. #14

  @Shifty…saracu de tine. Te-a mancat in cur sa intri la Lva :)))

  Thumb up 0
  • #15

   Cel putin am placerea ca am intrat ca am vrut eu nu ca m-au fortat parintii cum patesc altii si dupaia intra in depresie…:))

   Thumb up 0
 11. Da-te ba si tu cult in fata puradeilor onlainisti si scrie „filosofie”, ok?

  Thumb up 0