16 comentarii

 1. #1

  Si in ce sa aiba incredere? In momentul de fata cei care declara asta pentru statistici sunt trecuti de 35 de ani si in general nu au vazut prea multe in viata. Mai ales cei de la sate nu stiu mare lucru, caci acolo cei mai “importanti” sunt primarul, preotul, invatatorul/ii si barmanul. Si atunci nu au altceva de facut decat sa lucreze pamantul sau sa se uite la TV. Sunt rupti de realitate, de lume si in general de ce inseamna de fapt Romania din 2011. Daca il injura pe unul sau pe altul e pentru ca Antena 1/3, ProTV, Realitatea sau OTV ii invata asa.
  Opinii personale in urma unei analize serioase? Ce-i aia? In Romania se injura mult, fara motiv si de multe ori se injura din spirit de turma!
  Si acum in cooor: HUUUUOOOOOO!!!!

  • #2

   Arthur » Asta am zis si eu, adica generatia mea:) peste 35

 2. Aia vor avea incredere in gugal…

 3. Vom avea incredere in Zarkon, atotstiutorul lord al civilizatiei reptiliene. Long live Lorin Fortuna! Hails!

 4. Aia nu vor trebui sa mai aibe incredere in cineva deoarece vor fii controlati cu cipuri
  hihihihi

 5. cu siguranta, numai ca nu in ordinea enumerata :))

 6. Vor avea incredere in ceafa de porc la plic si steroizii de trezire.

 7. #11

  da, vor avea incredere in medici si profesori :D

 8. Bag pu**, sa vina apocalipsa aia mai repede si sa curete odata prostimea si nesimtirea.

 9. #13

  Eu o spun in numele unuia care abia trece in calsa a 9-a acum si crede-ma ca majoritatea celor de-o varsta cu mine sunt precum cei descrisi de tine…Am (sau am avut este cel mai corect) pe unu’ in clasa care se duce la seminarul teologic pentru a deveni preot si cica el nici daca ar fi avut peste 9.50 media de admitere nu s-ar fi dus altundeva, iar ceilalti il privesc cu atata admiratie ca el va deveni mare smecher…ce conteaza cei ca mine care intra la un liceu respectat si anume al treilea liceu pe tara (CNVA). Sa mai adaug ca tipul respectiv este pios si spiritual precum o maimuta si singuul lui dumnezeu este pumnul ? Ma intreb cum o sa reziste acolo avand voie sa iasa de acolo doar 2 zile pe saptamana… :-?

 10. #14

  @Shifty…saracu de tine. Te-a mancat in cur sa intri la Lva :)))

  • #15

   Cel putin am placerea ca am intrat ca am vrut eu nu ca m-au fortat parintii cum patesc altii si dupaia intra in depresie…:))

 11. Da-te ba si tu cult in fata puradeilor onlainisti si scrie “filosofie”, ok?