15 comentarii

 1. #1

  Oameni destepti. Toti patronii si privatii sunt cu bani de la stat. Prost sa fii, noroc sa ai.

  Abia cand ieri-alaltaieri ma enervam sa citesc despre Therme, stirea asta cu atat mai putin imi mai creeaza reactie.

  • stai, ce e cu therme?

  • Au primit vreo 5-7 milioane de euro subvenție de la stat, pentru a crea vreo 200 de locuri de munca… Așa se fac afacerile in ziua de azi.

  • sa fiti voi sanatosi, au primit mult mai mult, e veche treaba

  • #5

   ei lasa, ca din milioanele alea a mancat si gura voastra ceva, ca doar reclama facuta nu a fost gratis.

  • da da, si ma-ta suge pula. inainte sa o dai la produs, ai avut curiozitatea de a cauta Therme aici, bai, fiu de muista?

  • Se cheama ajutor de stat. Sunt multe firme care primesc, dar plm, proștii se bucura ca muta la pula

 2. alexa nu a negat niciodata ca e pesedist. stop trolling

 3. #9

  Zeru-i zer…

 4. Am impresia ca-s mult mai multi, aia fiind probabil cei mari, dar au și de ăștia mici o puzderie, e prea evident cum preiau unii de la alții niște intoxicații si le prezintă ca de la niște somități dar se fac ca ploua la relațiile dintre ei.

 5. #11

  N-ai vazut articolul lui recent in care lauda masurile lui Dragnea?

 6. #12

  Este iti dai seama. N-ai vazut ultimul articol in care infiereaza toate companiile mari din Romania si-i da dreptate lui Dragnea, gen s-o tina tot asa cu ultimul OUG cu taxele pe active bancare si impozitarea energeticelor cu 2% pe Cifra de Afaceri?

  Si n-a luat decat 100.000 euro, astia-s bani? Uita-te la Bogdan Chireac

 7. Da, o știre absolut nouă, difuzată anual.

 8. #14

  Deci toți ăștia își hrănesc familiile cu căcat?

  • #15

   Fals. Ei primesc bani multi pentru cacatul pe care il servesc audientei care e usor dependenta de cacat si isi doreste din ce in ce mai mult si mai lucios.
   Banuiala mea e ca respectivii castiga destul din imprastiat cacat pentru a putea manca chestii sanatoase si scumpe.

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]