Firmele de curierat, plaga si capuse

Credeati ca doar Curiero, cei prinsi cu matza in sac, sau nah, cu plicu pe dunare, au servicii de proasta calitate?
Va inselati amarnic. Ia uite ce pateste domnul Tudor Daescu, cu Fan Curier.
Macar de ar avea niste preturi cat de cat, dar in clipa in care dai 15 lei sa trimiti un plic, si ai sansa clara de a ramane fara continutul plicului, nu iti vine sa apelezi la Prioripost?
Si, aici TREBUIE sa laud Posta Romana, NU AM AVUT NICIODATA PROBLEME CU PRIORIPOST. Indiferent ce am trimis sau am primit, a ajuns la destinatie in buna stare, fara sa fie desfacut, distrus sau aruncat.
Si atunci, imi pun intrebarea, de ce sunt folosite firmele astea de furierat?

[tags]fun curier, daescu[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

  1. Hahahaha. „Furierat”, asta e tare 😀

  2. Eu ( prin firma la care lucrez) cu posta romana am colaborat. Pana am primit 2 carcase indoite 😛
    Si apoi am mai vazut cum imi aruncau (la propriu) pachetul in care aveam citeva cd-uri. si sa nu uitam cozile, caci acasa primesti notificarea si apoi faci drumul la posta, la ghiseul 1,4,2 dupa cum au chef.
    Asa ca …

  3. Firmele mari in general neglijeaza clientii mai mici, sau care trimit mai putine expeditii decat si-ar dori ei.Eu am lucrat la 2 firme de curierat si am destula experienta in domeniul acesta.De curand mi-am deschis propria firma, Focus Courier, momentan livrez doar in Bucuresti, dar in timp, sper sa mi extind serviciile si pentru provincie. Un lucru e cert, fiind o firma mica si la inceput de drum, incercam sa fim cat mai seriosi, asa ca daca sunteti interesati, nu ezitati sa ne contactati.