Floricele pe arhiblog

Având in vedere că toate doamnele, domnişoarele şi babele care îmi citesc blogul, sunt ca nişte flori în ochii mei, le urez tuturor la mulţi ani, şi sa fie iubite in ce cantitate doresc ele.
Adică mult sau adânc. Chestie de percepţie.
Cât despre domni, floricelelor, pune-ţi mânuţele şi caraţi-vă la o florărie, luaţi un trandafir şi mergeţi la fata voastră. Chiar dacă nu o cheamă Floarea, impresia va fi majoră.
Hai că nu e greu. Dragostea nu e declară doar de Valentine’s Day sau înainte de sex

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

  1. Ce frumos! Si eu urez tuturor floricelelor la multi ani! :)

  2. Vai, mersi, eu oricum cand ma recomand sunt Xulescu Dariana Flocirica, lol!

  3. :D Foarte drăguţ! :D

  4. vezi ca nu ai scris bine puneti :P

  5. pe bune:))

  6. O floare nu strica niciodata. Si nu trebuie o ocazie pentru o floare, ci doar un moment. Care apoi devine special :)
    Fara a vrea sa fiu rau, as vrea totusi sa fac o corectura: pobabil ca vroiai sa spui „puneti” (imperativ) – adica „voi sa puneti” motiv pentru care se scrie fara cratima.

  7. se mai intampla

  8. Eu cred ca te-ai inteles cu Bruta mea mica … :P

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]