Follow up: Învățătoarea șpăgară

Poliţiştii Secţiei 6 au propus neînceperea urmăririi penale pentru primire de foloase necuvenite în cazul fostei învăţătoare Dana Blându, dosarul fiind trimis la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2, care urmează să dea o soluţie.

Știți acum ce urmează, nu? Școala dată în judecată, câștigarea procesului, pentru că există o decizie de NUP clară, reîncadrarea în muncă, plătit despăgubiri.

De aia e bine în românia. Pentru că e dreptate.

12 comentarii

 1. #1

  nu esti roman daca nu te plangi de romania :mrgreen:

  0

 2. Pina acum, nimic iesti din normalitate. O evolutie tipic „balcanica” a acestui caz.

  0

 3. banuiesc ca as fi naiv daca as fi curios sa vad o justificare.cum plm?!”stim ca in inregistrarea aia pare ca cere spaga dar credeti-ne, nu e asa”

  0

 4. #4

  nu trebuia sa le cenzurezi mutrele boracilor, lasa-i sa-i vada lumea pe cacatii aia mici.

  0

  • de ce, ce vina au copiii? sau iti place sa te atingi in timp ce privesti poze cu copii? hai, spune-ne, dezmiarda-ne urechile cu fantasmele tale…

  • #6

   Uh, spre deosebire de cacatii mari ca tine, care prefera sa ramana anonimi? Re copii, doar ochii le sunt acoperiti, deci nu e totul pierdut, lăbar trist care iei chelu’n mână.

   0

 5. #7

  Se jucau „cum sa primesti spaga cand o sa ajungi mare!” ?

  0

 6. #8

  Eu sunt de acord cu concluzia lor, nu exista dovezi pentru dare de mita. Nu inteleg insa de ce o cerceteaza pentru asa ceva, ar trebui cercetata pentru solicitare de foloase necuvenite, ea practic a cerut spaga, nu s-a ajuns fizic la dare de spaga, presupun ca exista si ceva articole care sa incrimineze asta.
  Sa presupunem ca e o eroare neintentionata a procurorilor.

  0

  • #9

   Acolo a fost mai degraba un santaj subtil, decat o dare de mita.

   0

 7. #10

  Camera ascunsa, nu a fost nimic pe bune.

  0

 8. #11

  politicieni au intrat la inchisoare pentru mai putin decat atat.

  0

 9. Vestea asta tare va incuraja parintii sa mai faca reclamatii..Daca duduia se intoarce la clasa ma intreb ce vor patii copiii ai caror parinti au facut reclamatia.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]