Follow up: Învățătoarea șpăgară

Poliţiştii Secţiei 6 au propus neînceperea urmăririi penale pentru primire de foloase necuvenite în cazul fostei învăţătoare Dana Blându, dosarul fiind trimis la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2, care urmează să dea o soluţie.

Știți acum ce urmează, nu? Școala dată în judecată, câștigarea procesului, pentru că există o decizie de NUP clară, reîncadrarea în muncă, plătit despăgubiri.

De aia e bine în românia. Pentru că e dreptate.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  nu esti roman daca nu te plangi de romania :mrgreen:

 2. Pina acum, nimic iesti din normalitate. O evolutie tipic „balcanica” a acestui caz.

 3. banuiesc ca as fi naiv daca as fi curios sa vad o justificare.cum plm?!”stim ca in inregistrarea aia pare ca cere spaga dar credeti-ne, nu e asa”

 4. #4

  nu trebuia sa le cenzurezi mutrele boracilor, lasa-i sa-i vada lumea pe cacatii aia mici.

  • de ce, ce vina au copiii? sau iti place sa te atingi in timp ce privesti poze cu copii? hai, spune-ne, dezmiarda-ne urechile cu fantasmele tale…

  • #6

   Uh, spre deosebire de cacatii mari ca tine, care prefera sa ramana anonimi? Re copii, doar ochii le sunt acoperiti, deci nu e totul pierdut, lăbar trist care iei chelu’n mână.

 5. #7

  Se jucau „cum sa primesti spaga cand o sa ajungi mare!” ?

 6. #8

  Eu sunt de acord cu concluzia lor, nu exista dovezi pentru dare de mita. Nu inteleg insa de ce o cerceteaza pentru asa ceva, ar trebui cercetata pentru solicitare de foloase necuvenite, ea practic a cerut spaga, nu s-a ajuns fizic la dare de spaga, presupun ca exista si ceva articole care sa incrimineze asta.
  Sa presupunem ca e o eroare neintentionata a procurorilor.

  • #9

   Acolo a fost mai degraba un santaj subtil, decat o dare de mita.

 7. #10

  Camera ascunsa, nu a fost nimic pe bune.

 8. #11

  politicieni au intrat la inchisoare pentru mai putin decat atat.

 9. Vestea asta tare va incuraja parintii sa mai faca reclamatii..Daca duduia se intoarce la clasa ma intreb ce vor patii copiii ai caror parinti au facut reclamatia.

Citește și...

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]