Follow-up: Pagina de spameri

Acum ceva vreme am decis să fac o pagină specială pentru cei ce îmi agasează emailul, fără să aibă bunul simț de a-mi cere măcar acordul de a o face, dacă nu opinia. Poate vă interesează rezultatele paginii.

Rezultatele sunt bune.
Dan Pandrea de la UTOK mi-a dat mail de scuze, cu promisiunea de a nu mă mai spama. Punct în plus, va dispărea din listă.

Emil Ionescu de la Bestmusic mi-a dat un mail furios, în care mă anunța că el trimite 150 de spamuri pe lună, mi-a trimis și mie două și mă supăr? Mă spamează în continuare, cu aceeași nesimțire.

M-am întâlnit întâmplător cu cel ce mă spama din partea Asociației Little People. Era în weekend, când eu îmi plimbam oasele hipsterește pe la mall. El era cu colegii, strângea bani pentru copiii bolnavi de cancer, în față la Carrefour. Prin urmare, în loc de loc în listă, are un banner și un link către pagina de donații a asociației, asigurate pe arhiblog. Nu pentru asociația în sine, ci lui, pentru că mi-a arătat că sunt și oameni care chiar se luptă pentru binele altora.

Restul? Continuă la fel de nesimțiți să îmi invadeze intimitatea cu tot felul de gunoaie. Lista lor se mărește zilnic, iar mailurile lor sunt indexate de către google. Tot zilnic.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. frumos asta cu little people.

  0

  0

 2. Si pe mine ma omoara astia cu spam-urile.. mai ales pe yahoo x_x

  0

  0

  • Pe mine ma omoara astia cu spam-urile de la comentariile de pe arhiblog… xxx

   0

   0

 3. Vrem si poze cu ei!

  0

  0

 4. #5

  Putem sa contribuim si noi la lista ta?

  0

  0

 5. treceti pe live mail, deocamdata e spam free ;)

  0

  0

 6. Sa inteleg ca ala de la BestMusic ti-a sugerat sa zici saru’mana ca nu primesti mai multe?

  0

  0

 7. #9

  o noua moda este sa trimiti invitatii pe linkedin si, dupa ce te accepta, sa le trimiti mesaje interesante de genul:

  Creditele in lei sunt mai ieftine decat cele in euro
  SPAMMER
  January 24, 2014 2:34 PM
  Stiati ca, pentru prima oara in Romania, creditele in lei sunt mai ieftine decat cele in euro? Bancile manifesta cea mai mare deschidere spre creditare din ultimii 5 ani si scot oferte in care, pe langa absenta riscului valutar, la lei se aplica dobanzi de numai 4-5% pentru creditele de achizitie locuinta si 8-9% pentru creditele de nevoi personale.

  Pentru cei care doresc o achizitie imobiliara in acest an, sau pentru cei care vor sa stie daca o refinantare a creditelor existente printr-un credit in ron este rentabila, va pun la dispozitie aplicatia “Testeaza-ti ratele”:
  link catre o aplicatie cu userul lui.

  Pentru cei interesati de imobile executate (am trimis acum 2 saptamani un mesaj), va anunt ca am semnat cu alte 2 banci contracte de colaborare, iar la cerere va pot furniza toate cele 3 liste

  Multumesc,

  SPAMMER

  0

  0

  • #10

   Da, da, confirm – ultimele trei invitatii pe linkedin au fost exact asa.

   0

   0

 8. Theodora Moldovan de la Artmark tocmai mi-a dat un FWD :)) La destinatar eram amândouă. Oh, the joy.

  0

  0

 9. #12

  mi se pare mie sau spanac chiar e un gabi parazitu in devenire???

  0

  0

 10. #14

  Nu pot sa cred, nu ai spam de la Quick Mobile ??!

  0

  0

 11. #15

  ai scris gresit numele asociatiei :d

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]