Follow up: Restaurant La Mama

Pentru cei mai noi dintre voi, acum câțiva ani am decis să nu îmi mai calce piciorul în restaurantele La Mama. Totuși astăzi, după 2 ani, am decis să intru din nou în chiar același restaurant care a dus la toată discuția în care a fost antrenat inclusiv Cătălin Mahu, the big kahuna de acolo. Până acum am evitat, din motive de stricnină-n ciorbă :mrgreen:

Cum a fost în seara asta?
Am intrat, am fost conduși la masă, într-un minut ne-a fost adus un scaun de bebic, în alte 5 consultasem meniul și ne fusese adus primul fel. Masa a fost debarasată de vreo 3 ori, iar ospătarul, Adriana Babau, s-a comportat exemplar, cu mult peste ce întâlnești în mod normal în restaurante. Dealtfel, s-a speriat când i-am cerut numele, crezând că a făcut ceva rău.

Așa că, după observațiile mele, La Mama a evoluat și a devenit mai bun. Ce a fost foarte interesant. Au micșorat meniul, nu mai fac câte în lună și în stele, dar le fac foarte bune și, ca o urmare, foarte rapid.

Cătălin Mahu, ai legătura.
PS: Nu, nu e post plătit, trebuie să mai scriem și de lucrurile care ne plac.

30 comentarii

  1. #1

    am incercat si eu sambata la ala de langa Ateneu, dar nu aveam rezervare si era plin. Deci asta zic ca e de bine pentru ei.
    Pentru mine nu a fost bine ca tare vroiam o ciorba. Am plecat la Il calcio si mancat cotlete de berbecutz

    Thumb up 0

  2. N-ai remarcat, doar pe tine te-au tratat asa, sau pe toti clientii? :))
    Critica a dat roade mereu.

    Thumb up 0

  3. Vezi ca la mine in lista de FB este Mircea Mahu (frate’su) :D.
    poate vrei sa inchiriezi o masina si nu stii de la cine :D

    Thumb up 0

  4. Bravo lor daca au resit sa-si revina .

    Thumb up 0

    • si criza e buna la ceva…te invata lucruri pe care altii le stiau si le practicau de mult……dar macar te invata….plus ca ce mare diferenta face un angajat !!…

      Thumb up 0

  5. Mie-mi plac mai ales cartofii lor de la pungă. Foarte buni, porţia la preţ de trei pungi. Restaurant serios, nu alta.
    :)

    Thumb up 0

    • #7

      pai na, asteapta pana o sa fie restaurantul cu pret de 50% din pretul unei pungi. intre timp pregateste-te sa speli vase, sa gatsti, sa aduci bani de acasa pentru chirie si salarii. Nu uita de taxe….

      Thumb up 0

    • Dragule, am mâncat în alte restaurante cartofi tăiaţi atunci. Culmea, la acelaşi preţ sau la preţ puţin mai mare, pe care prefer oricând să-l plătesc. Nu-i aşa că eşti genul de român care se mulţumeşte cu orice?

      Thumb up 0

    • #9

      Tu mergi la restaurant sa mananci cartofi?=)) ..Trist!

      Thumb up 0

    • Lol. Hai să mă chinui: cartoful prăjit este bun de garnitură în funcţie de ce ai chef să haleşti în ziua aia. În altă ordine de idei, acelaşi cartof prăjit se poate folosi şi-n alte ipostaze culinare.
      Lecţia fiind gata, întrebate: tu pui întrebări pe blog ca să-ţi vezi numele sau atât poţi? Nu de alta, dar parcă aş trăi în zona crepusculară…

      Thumb up 0

    • #11

      Ai dreptate,ce ironici pot fi unii!

      Thumb up 0

    • @RamaCuPapion – Fuck. Ok. Scuzele mele :))

      Thumb up 0

  6. De aceea a fost inchis in seara asta, iar in jur era forfota de parca se punea in scena ,Le Grand restaurant ‘’ cu Louis de Funès

    Thumb up 0

  7. #14

    Ciorbele mi se par f bune la La Mama; in rest, mancarea e oribila acolo!!

    Thumb up 0

  8. #15

    Iti dai seama ca esti penibil, da? Poate se oboseste careva sa-ti explice si de ce…

    Thumb up 0

    • #16

      Asta e post pentru BogDan

      Thumb up 0

    • Ştiu mă, ştiu. Nu sunt românul “average”. Lasă, că trece. Scuză-mă că am păreri.

      Thumb up 0

    • #18

      Ii explic eu. BogDan. Esti penibil pentru ca nu ai un nume super cool si original ca Sarpele. Rusine sa iti fie!

      Thumb up 0

    • #19

      sau ca Marul

      Thumb up 0

  9. #20

    si eu am mancat de multe ori La Mama cand am fost prin Bucuresti..acolo in Orazari (parca asa ii spune). mereu m-am simtit bine si mi-a placut mancarea si servirea :) probabil acolo o sa merg si data viitoare cand am ocazia

    Thumb up 0

  10. In care carciuma La Mama ai fost ?

    Thumb up 0

  11. #23

    Ultima oara cand am mancat acolo (in Romana) a fost prin martie-aprilie anul trecut, cand am comandat o friptura de pui, ceva garnitura si salata. Salata a fost ok, dar friptura si garnitura erau incalzite la microunde, fapt recunoscut si de ei. Era undeva la 7-8 seara, probabil in timpul zilei nu procedeaza asa. Suficient, insa, cat sa imi piara tot cheful sa le mai calc pragul.
    Greseala a fost cu atat mai mare cu cat eram insotit de cineva important si am intrat acolo pentru ca eram in zona si stiam ca se mananca decent la preturi ok, ba chiar i-am si laudat putin inainte sa intram. :)

    Thumb up 0

  12. Dar macar ai platit ca eu “la mama” nu platesc:))

    Thumb up 0

  13. #25

    Ciorba radauteana e divina.

    Thumb up 0

  14. “La mama” are cea mai buna ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie. Iar preturile sunt mici in comparatie cu serviciile oferite. De preferat insa este sa faci rezervare.

    Thumb up 0

  15. #27

    Eu nu inteleg cum restaurante gen la mama sau city grill inca mai sunt full. Au aparut atat de multe restaurante care gatesc din ingrediente mult mai sanatoase, ofera mancare mai fresh , portii mai mari, diverse atentii , incat ma depaseste . O singura data ma intrat la city grill si am ramas desgustat de mancarea servita . Feluri foarte ok in meniu dar preparate in graba, mici si scumpe . La Mama mie mi se pare o bodega, nimic mai mult , am baut cel mult o limonada acolo cu cineva.

    Arhi, poti compara kopel`s cu un astfel de restaurant ? ca ai fost in ambele.

    Thumb up 0

  16. #28

    @arhi

    No more mommy issues. You’re mama’s boy again :P

    Thumb up 0

  17. #29

    ti-a trecut prin cap ca dupa tot scandalul din 2010 acum poza ta e in toate restaurantele ” La Mama” cu mentiunea ” Serviti-l exemplar ca iar ne da in gat pe blog” ?

    Thumb up 0

  18. #30

    Ca tot ai adus vorba de “celebrul” restaurant, am baut prin iarna, chiar inainte de sarbatori, impreuna cu 2 amici, o carafa din “vinul casei”..deci cam 1, retine, 1 pahar de caciula.Daca beam 3 galeti de de domestos nu cred ca ne era atat de rau ca in seara aia, ne-am borat si matele din noi, a 2-a zi la munca eram fiecare cu punga de pastile si faceam cu randul la buda.Deci bodega suge grav incontinuare….

    Thumb up 0