Follow up tv H20

Știți că am scris mai demult că s-a lansat o nouă televiziune, TV H20?
Mă gândeam zilele trecute că poate ar trebui să nuanțez puțin ce scriu pe blog. Pentru că, din comunicatul de presă publicat de mine atunci, cineva a înțeles că eu aș lucra acolo și îmi cerea să îi spun adresa exactă. Asta datorită faptului că am scris că voi fi la petrecerea de lansare. În fine, ne-am certat puțin, mai mult datorită faptului că eu nu înțelegeam exact ce spune, așa că îi ofer scuze încă o dată.

Revenind la TV H20, am fost destul de reticent la început, știind că e făcută de Sebastian Lăzăroiu, fost ministru al muncii și consilier băsescian. Mă gândeam în sinele meu că Iată, încă o trompetă politică.

Greșit.
De fapt, fostul TVRM, actualul H20 este o televiziune de educație, cu emisiuni de știință, medicină, pedagogie și cursuri universitare.
Exemple? Medicina tv. – Educaţie medicală, informaţii despre noutăţile din medicina modernă, ținută de Prof. univ. dr. Andrei Firică, ilustru ortoped, sau Start în carieră, Emisiune de conf. univ. dr. Laura Goran.

Îmi place că nu au decât o singură emisiune toksou, boala televiziunilor românesti, Amintiri despre viitor, moderata desigur, de Sebastian Lazaroiu. În rest, mai e de muncit, dar un început bun și, așa cum spuneam, foarte surprinzător

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. #1

  daca TU lauzi o emisiune facuta de un sustinator de-al lui Base, inseamna ca poate chiar e ceva ce merita urmarit.

  will check :)

  • andrei » s-avem pardon, laud televiziunea:) nu ma uit la tocsouri

  • #3

   la asta ma refeream si eu..

   deh.. noapte lunga aseara :)

 2. #4

  Mie îmi place la nebunie radioul lor, HFM 2.0. Cam face pipi pe rockfm, pe care îl ascultam înainte şi cam pe orice alt post de radio la ora actuală, imho. mizeriile precum zu, kiss, radio21, nici nu le pun la socoteală. Au muzică foarte bună şi un playlist diversificat. Also, emisiuni interesante, am nimerit o după-amiază delicioasă în care am ascultat o oră întreagă numai Joy Division, plus povestea trupei. Awesome.

 3. #8
 4. #9

  103.4

 5. #10

  HFM 2.0 – 103.4 Mhz e in locul lui Radio Student ;)

 6. am observat si eu ca noapte pe la 2, in loc de pornache cum dau restul televiziunilor, ei dau rezolvare de integrale si predare de Excel:))

 7. Ma bucur sa aud ca avem si noi o televiziune care are emisiuni educationale. Aveam deja prea multe care atacau intelegenta umana :)

 8. În grila TVH 2.0 e și „Forum IT” ( http://www.forumit.ro/ ), o emisiune de tip dezbatere despre educația IT, avantajele/dezavantajele tehnologiei, oportunități de muncă în IT-ul autohton, prezentări hardware/software, gaming și altele. Sper să vă placă. :)

  Poate unii se așteaptă ca noua televiziune să revoluționeze ceva, dar eu cred că e mai important să păstrăm un echilibru și să avem și în continuare posturi educaționale, nu doar „senzaționale” și de „tokșouri”. Nu de alta, dar ajungi să te întrebi dacă mai poți lăsa copiii la TV în zilele noastre, la câte aberații vezi la majoritatea posturilor.

 9. #15

  Asa zici, Amintiri despre viitor?Seamana mai degraba cu emisiunea raposatului Brucan, Profetii despre trecut. Altul care se crede vizionar!

 10. #17

  apropo de tv dar offtopic: ce parere ai de amicu tau copolovici?

  • #18

   antinevralgic » copolovici mi-e prieten. nu ma uit ma cacatul ala de emisiune

 11. Sincer, chiar te uiti la televiziunea astora? :D

 12. Nu inteleg, totusi, de ce, ca sa urmaresti postul online, iti trebuie Microsoft Silverlight?! Chiar nu-i nici un informatician cu o viziune mai larga la postul respectiv?

  • #21

   Dumitru Caruntu » pai decat flash…

  • E un stream MMS, aşa că se poate face embed şi cu lucru pe care l-am şi făcut pe saitul emisiunii Forum IT. Iar aşa merge direct cu Media Player de pe calculator sau orice aplicaţie setată să preia genul ăsta de stream. Chiar şi în Linux merge. :P

 13. Noah tre sa dau si eu un watch… despre it au ceva?

 14. Da, tocmai ziceam mai devreme de emisiunea Forum IT – sambetele de la 18:30 si duminicile in reluare de la 12:30. Are o ora emisiunea si nu-i senzationista, cum ne-am obisnuit in ultimii ani, ci dezbatem, exploram si promovam IT-ul asa cum e el.

  La sfarsitul asta de saptamana, fiind Pastele, duminica nu va fi reluare pentru ca va fi difuzat ceva de sarbatoare, asa ca doar sambata va fi Forum IT. Invitati: Liviu Marica, ASUS Romania, care vine cu o invitatie la aer liber, si Mike Stegaru, care va povesti despre evolutia gaming-ului de la hardware la software.

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]