Am observat că oamenii simt nevoia să comunice. Cât mai mult şi câteodată, o simplă platformă de blogging nu este suficientă, din punctul de vedere al unui comentator. De ce? Pentru că sunt foarte multe limitari în capacitatea sa de a acţiona, limitări date de nişarea posturilor de pe blog, de imposibilitatea de a se exprima exact aşa cum doreşte, de inexistenţa unui public “special” pentru el, comentatorul.

Aşa că m-m gândit să creez o mică platformă şi pentru cei care ar vrea să se exprime, dar nu îşi găsesc locul în secţiunea de comentarii al arhiblogului. Şi aşa a apărut, astăzi, ArhiForumul.
Regulile forumului sunt simple. Ai ceva de spus, du-te acolo şi spune. Vrei să înjuri pe cineva, înjură şi speră ca moderatorul să fie în gând şi inimă cu tine şi să nu îţi şteargă înjurăturile.

Aportul meu pe forum va fi minim, limitat cel mult la un simplu participant. Nu voi şterge posturi, topicuri sau înjurături. Nu eu voi crea reguli de comportament. Acestea sunt lăsate la latitudinea voastră şi a moderatorilor.
Moderatorii au fost aleşi de mine, dintre comentatorii cei mai activi şi mai serioşi de pe blog. Îi veţi regasi acolo, cu userele de pe blog sau de pe blogurile proprii.

Nu aş dori certuri pe tema moderatorilor. Ştiu că sunt unii care poate au comentarii mai multe sau implicare mai mare pe arhiblog. A fost opţiunea mea de moment. În timp, desigur, voi mai face modificări. Dacă ai o idee fantastică de categorie în forum şi îmi place, o voi crea şi tu, autorul ideii, vei fi moderatorul exclusiv al secţiunii.

Cam atât, pentru acum.

Mergeţi pe ArhiForum şi vedem după aceea ce va mai fi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.