Și a fost și comentariul 400 000

comentariul-patrusutedemii

A trecut și comentariul 400 000. Comentatorul cu numărul 400 000 este Costin Moraru.

costin-2

Așa cum am promis, premiul e ori un butoiaș de Heineken sau un tricou pictat manual de către fetele de la Tourmaline Boutique(ca idee, am de la ele 3 tricouri, sunt ca noi, spălate și răspălate, vopseaua e ca nouă).

Dacă dorește, mai poate să își aleagă orice temă dorește de aici, i-o ofer cu drag, având în vedere că tema de pe blogul lui mi-a distrus câteva celule bastonaș.

7 comentarii

 1. Vreau sa multumesc familiei si prietenilor care au fost alaturi de mine in ultima luna. A fost destul de dificil sa numar comentariile toate aceste 30 de zile si sa „apas cu incredere” cand am ajuns la 399999. Dar am reusit… Acum pot sa renunt la concediul fara plata si sa ies in sfarsit din casa.
  Tricou sa fie :)

  0

  0

 2. Felicitari @costin :) Hai cu 500.000!

  0

  0

 3. Site-ul arata super fain! A facut treaba buna Valentin! :)

  0

  0

 4. #4

  3,6 posturi pe zi timp de 7 ani nu e rau deloc.

  Iar cu 44 de comentarii per post ai deja toata invidia mea. :D

  0

  0

 5. #5

  @Arhi: Pe google chrome nu pot sa dau nici like nici unlike la niciun comentariu. Apas degeaba pe manutele alea.

  0

  0

 6. Fata de prima oara cand ai anuntat ca se apropie comentariul cu numarul 400.000 ti-a crescut media cu un comentariu per articol. Ceea ce nu pare mult insa raportat la 9000 de articole e ceva :)
  Ps. Daca vreau 2 teme se pune? :-) las un comment sau trimit mail @pedobear?

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]