Astăzi, pe baza glumei țaței lui Pandele, cu stâlpișorii de pe DN1, coada de mașini la intrarea în București a fost până la Hornbach Balotești. După care vita de la primărie a anunțat că a fost doar o glumă, un mic test și se anulează totul, mergem și printre stâlpișori, revenim în vacanță.

Știi ce e cel mai trist?
Că sunt unii care sunt de acord cu mișcarea. Da boss, stai la țară, chiaburule și vrei să vii în bucurești, lasă, că bine îți face. Pentru că da, oamenii ăia care s-au mutat lângă bucurești, deși sunt bucureșteni, și-au pierdut dreptul de a comenta, pentru că practic nu mai sunte cetățeni români, nu mai plătesc taxe, nu au dreptul să ceară chestii. În orice țară civilizată, suburbiile sunt ceva normal și acolo se mută toți cei ce pot și își permit, orașul fiind pentru business. Nu și aici, unde există homo religiosus.

Bestial, vă zic.
Plus, unii care insistă cu bicicletele, aceștia fiind retarzii maximi. Toată lumea trebuie și poate să meargă pe bicicletă, indiferent dacă vor, dacă POT, dacă le place sau nu, dacă au copii, boli. Nu boss, mergi pe bicicletă, știm mai bine ce e bine pentru tine. Așa e în Olanda, e plin Amsterdamul. Îți iei un rucsac, dacă mergi la cumpărături. Faci duș la muncă. SUNT SOLUȚII!!!!1111ONEONE

După care cei care bagă că da, foarte bine, așa să se facă, să renunțe la mașini și să meargă cu autobuzele. Desigur, nu contează că NU sunt autobuze, că șeptelul e jalnic, că sunt condiții mizerabile, că nici măcar metroul nu mai este frecventabil la orele de vârf, că nu sunt parcări în bucurești sau lângă, CĂ PÂNĂ ȘI SISTEMUL DE TAXARE E IDIOTIC. Să se facă, noi știm mai bine. Nimeni nu zice da, trebuie să faci asta, dar întâi asiguri transport în comun, asiguri metrou, asiguri linii directe, cu aeroportul, asiguri parcări la intrarea în capitală și autobuze spre POI sau metrouri. Nu, noi suntem români, noi întâi interzicem, după care mai vedem.

După care, aceiași ipochimeni condamnă doct cum vor cei din coaliția pentru familie să impună voința idioților cu prieteni imaginari, pentru că nu e bine și nu e corect.

O țară ratată, cu un popor la fel.