Am fost la manifestația copiilor

Am fost și am dus și copiii să manifesteze nevastă, copii, cățel, purcel, toți pe metereze. ZIUA, fără pericole. Diseară ne vedem la chestiile adevărate.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/cetinomul/videos/1902116590019340/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

12 comentarii

 1. Din pacate n-am copil, decat in forma incipienta probabil, pe undeva vreo celula..

  Ce am incredere de la profilul protestarului mediu: sa nu cedeze doar cu abrogarea si sa nu se fasaie. Guvernul grdineanu e compromis total si pentru noi dar si pentru occident, trebuie sa plece. Iar PSD-ul sa mai aiba dreptul sa mai bage o fisa si sa ma incerce o data sa puna 15-20 de oameni cinstiti intr-un guvern..desi dintr-un partid de hoti e tare, tare greu.

  Daca chiar nu au inteles nimic, atunci anticipate.. ok, ok, stiu, si pizdele de la pnl sunt varza, si usr-ul e prea mic..dar cum sa nu poti sa mergi la somn seara fara sa iti fie frica cum ca la 01 noaptea se publica pe sestache vreun oug ca facebook-ul e ilegal. Ca ziceai si tu acu ceva zile. Ideea e ca un grup dispus sa treaca peste linii rosii trebuie daramat.

  Iar daca unu` te fute in cur si la un moment dat fuge in sfarsit de frica politiei, nu inseamna ca il ierti, asta e, acum sunt fericit ca s-a oprit.

  0

 2. Poti face pozele sa nu se deschida in alt tab.. :))

  0

 3. #4

  inchipuie-ti ca ai avut ceva cititori in jurul tau…
  al meu a fost asa impresionat ca mi-a adormit in carca.

  0

 4. Vad ca ai iesit cu toti membrii familiei, nesatulule, chiar atat de multe datorii ai sau vrei sa-ti renovezi casa pe banii lui nen-tu’ Soros?

  0

 5. pfuai
  daca stiam veneam si eu pe zi
  sa-l vad pe igor nu de altceva :))

  0

 6. Cat se da pentru purcel, ca pentru catel am inteles ca se da 30ron?

  0

 7. #10

  Huo, organizezi lupte de caini in public.
  huo, puteau muri oameni din cauza ta.

  0

 8. #11

  Cam anemic muie ponta.

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]