Ai fost un om minunat, dumnezeu să te ierte

Un retardat alege să se sinucidă, din dragoste pentru o tipă. Același retardat alege să se sinucidă intrând în altă mașină pe DN1. Rezultatul, 5 oameni morți, din care 2 copii.

Iată comentariile prietenilor. Un om minunat, o ființă deosebită, multă putere familiei, să treacă peste acest eveniment.

Normal, familia cealaltă e moartă toată. A reușit să treacă peste moartea celor 2 copii.

DumitruGeorge

171 comentarii

 1. #1

  Sa putrezeasca in iad !

  0

  • #2

   care nu exista. la fel ca si dumezeul ala la care se inchina el

   0

  • #3

   Delavrancea, detinatorul adevarului absolut. Presupun ca la salile de box din Bacau au loc cursuri intensive de filozofie aplicata….

   0

  • #4

   @jordan

   deci daca cineva imi spune ca zeus,ares,zana maseluta exista cu adevarat eu trebuie sa il cred pe cuvant ca doar deh nu sunt detinatorul adevarului absolut :). Adevarul jordane se bazeaza pe dovezi empirice cu capacitate de predictie. nu exista nici o dovada a existentei vreunui dumnezeu. faptul ca un evreu schizofreic acum vreo 2000 de ani se credea dumnezeu e problema lui. nu tre sa il cred pe cuvant. adu dovezi si te cred. aaa am uitat ca biblia a demonizat deja astfel de rationamente prin faza cu toma necredinciosul. lol.

   0

  • @Jordan
   Spălat pe creier much?

   0

  • Delavrancea, micule filosof de ocazie, ce este adevărul? În închipuirea ta, adevărul eschimoșilor despre elefanți este că elefanții nu există din moment ce nu au văzut vreunul. Însă adevărul este că există, cei care am fost în Africa putem confirma. Tu confunzi noțiunea de adevăr cu perspectiva asupra realității.

   0

  • #7

   @mihai, bravo. ai argumentat ca una devarat cretin. mergi cu domnu

   0

  • Semeketh, fă un efort și răspunde cu argumente ce e greșit în ce-am scris. Promit să nu discriminez după IQ.

   0

  • #9

   @mihai

   esti schizofrenic.la propriu. elefantii lasa in urma urme gen scheleti,fosile,fildesi etc. de asemenea oamenii pot interactiona cu elefantii in mod direct in africa si la zoo. arata-mi te rog fosilele venite de la dumnezeu si unde pot sa il vad pe dumnezeu la zoo. De asemenea arata-mi unde pot vedea turme de dumnezei. iar ideea ca adevarul si realitatea sunt doua lucruri diferite imi arata ca esti schizofrenic medical. e ca si cum ai spune ca daca tu vezi un dragon rosu care se aseaza pe turnul effel in fiecare dimineata inseamna nu ca tu esti nebun de legat ci ca perceptia noastra asupra realitatii difera. esti exemplul perfect de cum a aparut crestinismul

   0

  • #10

   Mihai, ce faci tu se numește argumentare prin falsă analogie. Ai IQ sub 80 dacă nu cunoști atâta lucru. Știu, beletristica nu te învață asta, dar simplul fapt că ai scris asemenea inepție te descalifică de la orice discuție pe tema asta. Ai un cap pe umeri numai ca să nu te plouă în gât. Orice discuție, Mihai, se poartă într-un registru. Ce ai scris tu unde se încadrează? Vrei să filosofezi? Dacă ai fi un făt în burta mamei, ai ști unde te afli? Răspunde cu câtă cunoaștere ai dobândit tu în viața ta minusculă de postac pseudo-erudit.

   0

  • Nu-mi vine sa cred cat cacat puteti manca pt a dezbate un subiect atat de dezbatut, redezbatut, rereredezbatut de-a lungul timpului. Bai, asta nu-i blog de religie!

   0

  • văd că multă lume a citit lebăda neagră a lui taleb pe aici. şi totuşi, există lebede negre.

   0

  • #13

   Delavrancea, nu înțelegi sensul cuvintelor și te enervezi ușor. Eu nu argumentez că Dumnezeu există, nici că realitatea e diferită de adevăr ci că felul tău de a raționa exclude din realitate lucrurile necunoscute sau neverificabile (la momentul actual). Cu alte cuvinte, tu susții că tot ce nu poate fi dovedit nu există. Asta înseamnă ca nu exista câmp magnetic până la descoperirea lui, că nu existau particule subatomice până de curând, etc.; ceea ce e o idioțenie. Știm cu siguranță că nu știm ce e după moarte. Alegem ca atare să credem în Rai, Iad, Samsara sau în nimic. Certitudinea cu care îți susții credința în nimic contrazice flagrant premisa de la care pleci: că nu există decât ceea ce putem verifica. Logica ta este incoerentă.

   0

  • #14

   Ce naibii aveti ? Nu stiti sa va injurati si voi?? Atatea argumente…

   0

  • #15

   Sandu, n-am făcut nicio analogie ci am oferit un contraexemplu pentru „Adevarul … se bazeaza pe dovezi empirice cu capacitate de predictie”. Nu adevarul ci cunoasterea noastra despre realitate se bazeaza pe asa ceva. Cunoașterea oferă perspective asupra realității, ea nu se poate substitui realității (adevărului). Nici tu și nici Delavrancea nu stăpâniți prea bine sensurile cuvintelor…

   0

  • #17

   ancient aliens!

   0

  • #18

   @Mihai
   Cum anume ai dat un contraexemplu? Comparând perechi de elemente care nu pot fi comparate. Eschimos + elefant vs. omenire + dumnezeu. În priceperea ta, dacă eschimosul nu știe despre elefant, atunci nici omul nu știe despre dumnezeu.

   Existența a ceva presupune observare înainte de toate. Tu presupui că există folosind imaginația. Ce am înțeles eu de la tine e că încerci să spui că omul nu l-a observat pe dumnezeu așa cum cei de dinaintea noastră nu au observat câmpul magnetic. Energia a existat pentru om atunci când a fost observată. Realitatea nu poate fi mai presus de ceea ce se poate observa. Realitatea înglobează energia, materia, dumnezeu, elefantul etc abia atunci când pot fi observate, când poți produce dovadă de existența lor. De ce? Fiindcă la tine se raportează realitatea aia. Dacă spui că toate există pentru altcineva, atunci lasă acel „altcineva” să își exprime părerea. Dacă spui, există X dar nu pot face dovadă că există, înseamnă că nu există.

   0

  • #19

   Sandu, nu ai înțeles nimic:
   1. Comparația are loc în capul tău, nu în cele scrise de mine;
   2. Realitatea și perspectivele asupra realității sunt două lucruri diferite. Realitatea e suma tuturor lucrurilor care există independent de conștiință, de gândire. Perspectivele sunt dependente de un observator. Nu stăpânești sensurile cuvintelor.

   0

  • #20

   Presupunând că am comparat în capul meu, contra-exemplul în ce context vine? Nu te opri la a-mi spune că nu știu sensul cuvintelor, ori la a-mi spune că nu am înțeles nimic. Trag concluzia că nu te poți adânci în subiect. Dacă tot vrei să spui ceva pe tema asta care să mă pună pe gânduri, învață-mă.

   Tu din ce perspectivă îți expui opinia? Realitatea se oprește la observator și atât. Restul e imaginația ta. Tu îți imaginezi ce este realitatea. De unde știi că realitatea e altceva decât ceea ce observi, decât ceea ce percepi? Cum anume reușești să vorbești despre realitate în alt context decât cel în care observi? Tu faci o presupunere și îți imaginezi că realitatea este formată inclusiv din ce nu știi că există/nu poți observa. Ceea ce percepi ca fiind real = realitate (tot ce există). Tot ce există e tot ce poate fi observat. Altfel, dacă nu observi, nu există.

   0

  • #21

   Nu presupun, chiar ai comparat în capul tău; recitește mesajele să te lămurești. Contraargumentul vine în contextul afirmației „Adevarul … se bazeaza pe dovezi empirice cu capacitate de predictie”. Nu adevărul, ci cunoașterea noastră despre realitate, cunoaștere care nu se substituie realității ci descoperă aspecte ale acesteia: microbii există chiar dacă nu îi vezi, spectrul infraroșu și cel ultraviolet există chiar dacă nu le percepi, etc.

   0

  • #22

   Există fiindcă au fost descoperite, observate. Tot ce nu a fost descoperit și observat, nu există. Tocmai pentru că omul este cel care afirmă există/nu există. Tocmai că pentru om trebuie să existe. Dacă spui că există pentru altceva, iar îți imaginezi. Crezi că există ceva anume pentru care ceea ce tu nu poți percepe face sens/există. Omul (nu neapărat) face descoperirea, omul conchide că există, omul presupune că a existat și înainte de a fi descoperit. Tu presupui că există ceea ce nu știi că există tocmai pentru că în cazul celorlalte descoperiri s-a presupus că au existat și înainte de descoperire. Scoți din ecuație faptul că tocmai pentru că s-a dovedit că există s-a putut presupune că a existat și înainte. Dacă nu ar fi fost descoperite, nici presupunerile nu ar fi existat, poate. Aici firul logic se rupe. Nu poți afirma despre ceva ce nu a fost descoperit că există. Te poți limita la o supoziție și, culmea, supoziția se poate face doar în relație cu ceea ce există deja. Există și alt tip de energie deoarece există tipul X de energie. Dacă ne referim la dumnezeu, nu poți lega presupusa lui existența nici măcar de ceea ce există.

   0

  • #23

   @Sandu
   Nu ma intereseaza dicutia voastra dar asta „Existența a ceva presupune observare înainte de toate.” nu este adevarata. Insasi procesul de observare afecteaza existenta sau mai bine zis perceptia noastra asupa existentei. Observabilitatea este un proces fizic ce se supune principiului „actiune / reactiune”. Asa cum lovirea unei sticle are ca rezultat ruperea legaturilor dintre atomi (spargerea ei) asa si observarea unei particule elementare (determinarea spinului unui electron de exemplu) are ca rezultat intrarea ei in existenta perceputa de noi (spin up or down), dar asta nu inseamna ca acea particula nu exista deja, exista dar in toate starile posibile (doua in cazul de fata), stare numita „superpozitie”. Nu e science fiction si nici imaginatie, este doar universul in care traiesti, un fenomen intrat in atentia fizicienilor acum mai mult de 100 de ani.

   0

  • #24

   Sandule, cu tot respectul, nu cunoști semnificațiile cuvintelor. Ia-o ușor, începând cu definiția cuvântului ‘realitate’: http://dexonline.ro/definitie/realitate. Treci apoi la definiția cuvântului ‘real’: http://dexonline.ro/definitie/real. Sper că citim același lucru: „Care are o existență *obiectivă*, independentă de conștiință sau de voință, care există în realitate; obiectiv, adevărat.”. Vizitează și definiția cuvântului ‘existență’: http://dexonline.ro/definitie/existenta. Și aici, sper că citim același lucru: „Faptul de a exista, de a fi real; categorie filozofică care se referă la natură, materie, la tot ceea ce există independent de conștiință, de gândire”. Nu cred că are sens să continuăm…

   0

  • #25

   @George
   Nu pentru om. Ceva, orice, există în afara percepției omului în relație cu alte entități. Dar cum nu știi cum percep alte entități realitatea, discuția în direcția asta nu are sens. Pentru om ceva există din momentul în care este descoperit iar faptul că a existat și înainte e o presupunere pe care omul o poate face abia după ce are certitudinea că ceva există. Încearcă să definești ceva ce tu crezi că există dar nu a fost descoperit, vezi dacă reușești. De ce? Fiindcă omul adresează întrebarea dacă ceva există ori nu, omul definește, omul decide că există sau nu. Totul pleacă din cât poate omul să proceseze, să perceapă ca fiind real. Pentru tot ceea ce nu s-a descoperit, omul nu poate spune că există. Dacă spui că există și nu a fost descoperit, îți imaginezi. Pentru mine are sens înșiruirea asta, pentru alții poate nu. Rămân la părerea mea că realitatea este doar ce percepem, nu o sumă a celor descoperite și nedescoperite, din simplul motiv că nu putem defini spațiul în care ne aflăm. Aș putea fi de acord că poate exista tot ce putem descoperi.

   0

  • #26

   @Sandu

   Tu pui problema filosofic, eu iti spun ce se intampla fizic real in universul in care traim, indiferent de observator. Filosofic nu ma bag in discutie pentru ca nu prea imi plac argumentele filosofice, noi percepem viata intr-un mod filosofic pentru ca ea este foarte complexa si imposibil de parcurs si inteles graful prin care este reprezentata cu ajutorul creierului. In principiu eu cred ceeaa ce si tu crezi dar nu cred ca ar trebui sa argumentezi filosofic cu partenerul tau de cearta pentru ca nici unul din voi nu va aduce argumente care sa reprezinte perfect acest graf, orice argument filosofic ai aduce exista un alt argument care complica treaba si mai mult. Eu zic ca fiecare sa creada in ce il duce mintea si sufletul.

   0

  • #27

   Uite, pentru discuții de astea bine argumentate țin bărdița aia frumoasă în portbagaj.

   0

  • #28

   @Mihai
   Mi-e frică de omul cu dex-ul în mână. Are rost să-ți zic de ce? Capul la ce îl mai ții pe umeri? Vezi ce te-am întrebat în primul comentariu. În ce registru încadrezi discuția? Când te-ai decis să mă bați cu dex-ul? Când ai decis că vrei s-o arzi formal? Poate când ai priceput că nu ții o opinie proprie în legătură cu subiectul ăsta? Nu ți-e jenă că încerci să mă închizi cu 3 link-uri?
   @George
   Mă interesează să aflu mai mult decât știu, să spun prostii până când încep să aibă sens. Filosofia de bordură e cea mai bună când vine vorba de omorât duminici.

   0

  • #29

   Sandu, nu încerc să te bat cu DEX-ul și nici să te închid. Îți arăt cu argumente că nu stăpânești sensurile cuvintelor și le atribui înțelesuri noi astfel încât să jonglezi cu ele după bunul plac. În contextul ăsta, orice discuție e pierdere de timp.

   0

  • #30

   @delavrancea – dude, nu vorbeam despre justetea afirmatiei ‘Dumnezeu / iadul nu exista’ , ma refeream la rolul imbecil asumat de orice ateu wannabe care simte ca e misiunea lui sa aduca pe calea drepta pe oricine care foloseste notiuni precum iad si rai.

   Din punctul meu de vedere cineva care, imediat ce vede un comentariu precum cel al lui Jerome, sare cu ‘nu exista iad si rai’ e la fel de rau precum imbecilii aia care vin sambata la mine acasa sa-mi arate calea. Exact la fel de rau. Restul e imbecilitate si logica de clasa a patra.

   0

  • #31

   Deci cineva care spune un adevăr e la fel de rău ca cineva care spune o tâmpenie. Logic.

   0

 2. Putea alege un cap de pod, un TIR, un depozit de butelii…dar a ales sa omoare o familie nevinovata.

  0

  • La ce dracu sa aleaga un TIR? E atat de ieftina sfoara sau lama, iar in orice oras se gaseste cate o gara.
   Nu inteleg de ce sa te omori pentru o femeie? Nu exista alcool? Dupa 2-3 saptamani incepi sa-ti revii. Cel mai rau e ca te cam obisnuiesti cu aloolul dar macar nu sufera ma-ta dupa tine!

   0

  • pentru ca era attention whore.putea sa se omoare la el in baie, si nici statusu’ ala nu era cazu’ sa il posteze.da’ fiind un attention whore prost, nu s-a gandit la faptu’ ca nu poate sa se bucure de atentie mort fiind.

   0

  • Cata lipsa de imaginatie!
   Putea sa isi puna o vesta cu dinamita si sa il imbratiseze pe Ponta.
   Sau sa se duca cu ea in Parlament….

   0

  • #36

   Il putea alege pe basescu, il putea alege pe ponta…

   0

 3. #37

  Mai bine il impingeam eu de la spate decat sa omoare inca 5 persoane …

  0

 4. #40

  Macar a cerut iertare robul lui dzeu. Cretin pana la capat.
  E buna si selectia asta naturala, dar sunt atatea metode in care sa nu distruga si alte familii

  0

 5. Ce sa le faci, d’aia e bun un control psihiatric amanuntit cand vine vorba de permis nu abureala asta de acuma… intrii in cabinet te intreaba 2 vorbe si pune stampila, asta daca te intreaba de vorba si nu ii plasesezi mita 🙂 .

  0

  • #42

   Jumatate ar ramane fara permis de conducere… Boul ala putea sa gaseasca alta modalitate de a-si pune capat zilelor.

   0

  • @Tim: Da ma, si la control sa te intrebe ce ai face daca ai intalni o pizda care isi bate joc de tine si ai decide sa termini socotelile cu viata, nu?

   0

  • Nu sunt psihiatru, il depistau daca se facea un control mai amanuntit…

   0

  • #45

   @msrp Correct cu precizarea ca ii vad pe toti cum trag concluzii pripite fata de „pissda care l-a facut pe fraier”. Deci omul asta face un gest atat de jegos si egoist dar toata lumea stie ca ea e o „pissda care si-a batut joc de el”. Mie mi se pare ca el este o mica pissda cu crazy level 1000.

   0

  • #46

   Și, evident, cum să se sinucidă fără permis? Dacă-l prindea poliția?

   0

 6. Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa iti gasesti linistea!?!? Deci nu imi sa cred! NU IMI VINE SA CRED! Trebuie sa plec din tara asta de cacat neaparat.

  0

  • da.tara e de vina.stai ca incep acusi astia sa imparta astia vina intre basescu si ponta!

   0

  • probabil basescu e de vina, daca stai sa analizezi circumstantele socio-culturale

  • plm, dupa 10 ani de tiranie….

   0

  • #51

   Nu vreau sa te dezamagesc, dar prin alte locuri se intampla lucruri si mai grave, sinicigasi ce impusca elevii prin scoli sau intra cu autobuzul in stalp. Retardati sunt peste tot, fereasca-ne de ei…

   0

  • ieri un domn respectabil din america si-a decapitat o colega la munca. pentru ca fusese concediat si atunci a injunghiat si decapitat primul om care a avut ghinionul sa ii iasa in cale.

  • #53

   Incredibil cum si la un caz de sinucidere, ajunge in discutie „tara asta”. Unii sunteti chiar idioti, jur, este urat sa injur neprovocat, dar va lipseste simpla logica in ganduri.

   0

  • Vlad, du-te invartintu-de tata daca speri ca ala sa isi gaseasca linistea. Nu tara este de cacat, ci oameni ca idiotul asta – care bine ca s-a dus. Modul cum a facut-o insa…

   0

  • omul n-a zis că vrea să plece din țara asta pentru că un imbecil a ales să se sinucidă omorând oameni nevinovați. omul a zis că vrea să plece din țara asta unde, când un imbecil se sinucide omorând oameni nevinovați, lumea spune „Dumnezeu să te odihnească și să-ți găsești liniștea”. Sau așa sper, cel puțin.

   În altă ordine de idei, eu sunt un om credincios, în felul meu. Dar pentru ăsta sper sincer să existe un iad îngrozitor, iar el să fie etalonul maximei suferințe veșnice.

   0

  • @Andrei Crivat: Daca nu stie ce rol au ghilimelele intr-un text ce sa ii fac…

   0

  • @msrp – ai și tu dreptatea ta.

   0

 7. Am rămas șocată și eu de câtă lume îl plânge după ce a omorât cu bună știință doi bărbați, un copil de 12 ani, o tânără şi o fetiţă. Ăsta trebuia să supraviețuiască. Paralizat și hrănit cu paiul sau printr-un tub toată viața lui. Faptul că a murit e cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Jeg împuțit.

  0

  • #59

   Dupa ce a omorat 5 oameni cu buna stiinta, din care doi copii, ai vrea ca idiotul sa mai traiasca ?! Asa imobilizat ca sa ii platim si ajutorul social ….

   0

  • @Razvan C: stai tu linistit ca ne strangeam cativa numai de pe aici care sa il ajutam pe om sa „supravietuiasca” si fara ajutor social de la stat.

   0

  • #61

   Cred ca n-o sa mai puteti dormi noaptea, cu totii. Imi pare rau de aia 5 care s-au dus pe pula, si de cei 100 de copii si femei violat(e)i pe minut in lumea asta simpatica, si de animalele torturate si de, si de… Mi se rupe sufletul, ca si voua.
   Nu-mi gasesc cuvintele, probabil fiindca sunt ocupat sa mananc si sa beau ceva si sa ma doara-n pu.la si de el si de aia. Stiu, pe voi nu… sufletistilor…

   Sunt absolut convins ca cel putin 50% va veti face timp sa va duceti la inmormantare, sa aduceti un ultimul omagiu.

   0

  • Peccatrix, măi răule, acum că te-ai umflat în pene frumos și ne-ai zis-o tu la toți, întoarce-te la piticigratis ca să mai iei niște dume răsuflate de-acolo, da?

   0

  • #63

   Apply cold water…

   0

  • Eu sunt de acord cu Laura! Trebuia sa traiasca sa se simta al naibii de rau, sa vada cum este de fapt sa ia alte vieti stiind ca n-are niciun drept. Acum a murit, bravo lui mă, nu mai suferă, nu mai stă la pat. Dar îmi cădea al naibii de bine să-l fi ştiut imobilizat, fără o mână sau chiar ambele să-i fie luate şi să trăiască aşa la mulţi ani 100 de ani .. Ar fi fost o pedeapsă mare pentru el!

   0

 8. #65

  dude…

  0

 9. Sper sa arda încet si chinuitor in iadul cretinilor

  0

  • #67

   nu exista rai si iad. nu stim ce se intampla dupa moarte

   0

  • #68

   Tocmai te-ai contrazis. Dacă nu știm ce se întâmplă după moarte, cum poți fi sigur că nu există Rai și Iad? Poate există Rai și Iad, poate există Samsara, poate nu există nimic. Tot ce știm e că nu știm ce se întâmplă după moarte. În absența certitudinilor alegem să credem: unii în Rai și Iad, alții în Samsara, alții în nimic. Însă în orice ai crede, șansele de prozelitism pe Internet sunt practic nule 🙂

   0

  • #69

   @delavrancea

   Da ma, baga-te cu bocancii in credinta omului ca asa e normal. Da-l in puma de respect fata de credinta oamenilor. E mare diferenta intre a emite o parere la liber pentru ca simti nevoia sa ti-o exprimi si a incerca sa-l convingi pe un om ca ceea ce tu crezi are valoare absoluta. Cineva mai inteligent decat tine spune ca numai prostii nu au indoieli.

   Ce puma mea stii tu despre stiinta ca sa-ti permiti sa-i vorbesti altuia in termeni absoluti ? Intelegi teoria relativitatii ? De ce masa se transforma in energie si invers ? De ce entropia creste ? De ce nu exista cu adevart repaus in univers si ce legatura are cu perceptia noastra asupra timpului ? De ce energia vine in cantitati discrete ? De ce colapseaza functia undei ? … Dupa atat amar de timp noi inca nu stim daca e adevarat ca „God does not play dice !” daca el ar exista si nici macar daca exista creatie sau nu, insa e bine ca stii tu sigur.

   Eu tind sa cred ca nu dumnezeu nu exista bazandu-ma pe capacitatea creierului meu de a intelege fizica, dar nu mi-am permis in viata mea sa-i spun cuiva neintrebat ca el nu exista. Am aceasi repulsie fata de aia care incearca sa-ti vare pe gat credinta precum si fata de acea care inceaca sa-ti vare pe gat faptul ca dumnezeu nu exista cu acelasi absolutism.

   0

  • Unde e halatu?

   0

  • @delavrancea: ba stim exact ce se intimpla dupa moarte. Putrezim.
   Cu sufletul nu stim ce se intimpla. Dar daca esti asa de convins ca nu exista iad, nu exista rai, atunci probabil ca putem trage concluzia ca nici suflet nu exista, nu?

   0

 10. #72

  Eu inteleg ca e un cretin, mi s-a intors stomacul pe dos, ma gandesc cam ce-ar putea gandi apropiatii oamenilor nevinovati, de simtit/imaginat nici vorba, dar nici nu cred ca daca ma apuc sa-l injur ajuta cu ceva.
  Mi se pare scarbos, dar asta e.

  0

 11. ce se întâmplă cu noi? mi se pare groaznic. nu se mai poate accepta că în viaţă sunt şi dezamăgiri? şi dacă sunt dezamăgit de ce dracu nu îmi fac rău mie? povestea asta te lasă pur şi simplu fără cuvinte.

  0

 12. Si fii atent la ce da share dobitocul acum vreo saptamana:

  „Haideţi să ne mobilizăm !!! Dureaza doar 5 minute totul , in schimb viata unui copil este mai importanta cred eu ….Daca da-ti share la toate prostiile , vreau sa vad si acum putina initiativa din partea voastra !! Va multumesc !!!”

  0

 13. #75

  la loc cu verdeata??? mortii mamii lui de cretin! la loc cu negreata, mai degraba, ca si asa era disperat dupa pzda lui aia!

  0

 14. #76

  Sunt curios câți dintre soferii actuali ar trece testul psihologic dat pe bune.

  0

  • #77

   Cred ca toti care ti-am dat dislike….pentru ca stim ca il putem trece pe bune….inca mai suntem intregi la minte o parte din noi 😀

   0

 15. #78

  Idiot. Ma irita la greu cazurile astea ca oricine putea fi in locul familiei ucise…

  0

 16. #79

  am eu o solutie crestineasca pentru handicapati de genul asta. cadavrul sa ii fie lasat pe mijlocul soselei pana il baga masinile in asfalt. si dupa aia bucata respectiva sa fie scoasa si facut din ea o hazna publica. uite asa, cacane-am pe sufletul lui nemuritor.

  0

 17. #80

  Daca iadul exista, sper sa ajunga in el.

  0

 18. #81

  Pe mine ma intereseaza cine era pasarica pentru care s-a sinucis.

  0

 19. cat de rromanesc ma… anunti pe feisbuc ca te sinucizi :))))))))) PERFECT!
  asta una la mana, apoi in plm daca tot te chinuie amoru taie artera femurala si aia e, o mierlesti in 5 minute si nici macar nu doare, aviz amatorilor 😀

  0

 20. #83

  Pe el il inteleg, da’ de ce trebuia sa loveasca alta masina ?
  Da in parapet ( da, stiu, banii vostri, sunteti contribuabili imaculati ), sau intr-un stalp ( avai, Ponta) sau sa sara-n pula mea in Dunare.

  0

 21. #85

  Mă depășește treaba asta…
  Să-mi bag p***, am ajuns să văd că există ceva la care nu pot scoate cuvinte din mine…

  0

 22. #86

  Dar si prietenii luuuuuui…….de moartea lumii ce sunt. In loc sa mearga la el acasa sa vada ce-i cu omul trimit mesaje pe FB……nu face bai, raspunde bai la telefon…au o logica care sfideaza orice logica. Unul nu se vede ca s-a dus sa-i sparga usa. Astepta stirile de la ora 5.

  0

  • Pentru ca, se stie, in anul 2014 lumea nu poate posta pe Facebook decat de acasa. Mai ales cand prietenii lui stiu ca ele e bucurestean si pe Facebook apare ca a postat de la Paulesti. Sa ii spargi usa e cea mai buna solutie!

   0

  • #88

   si tu msrp esti in topul logicii alora de am zis mai sus…parerea mea

   0

  • #89

   da.
   pentru ca logic asa procedezi daca auzi ca ti-a murit un prieten in accident de masina (sinucis etc), te duci la el si-i spargi usa. pentru ca mortii in accidente sunt adusi imprastiati direct le ei acasa.

   0

  • #90

   @mihaela: sa fiu milostiv: daca eu locuiesc in Bucuresti, dar postez din Madagascar ca vreau sa ma sinucid, are rost sa-mi spargi garsoniera din capitala?

   0

  • Multumesc Mihaela. Mai ales pentru argumentele irefutabile pe care le-ai oferit.

   0

  • #92

   n-a inteles ea bine problema, i-a scapat un detaliu. dar nici nu vine cu un „scuze, am ratat aspectul asta”… sau orice glumita…

   0

 23. #93

  Am pierdut 15 minute din viaţă căutând formularul de „Report suicidal content on Facebook” ca să cer ștergerea profilului idiotului. Nu merită mai multă atenţie de atât.

  0

  • #94

   Nu știu dacă merge linkul meu de mobil și de pe alte conturi, dar poate e util cuiva: https://m.facebook.com/help/contact/305410456169423

   0

  • sa stergi o dovada pentru ancheta.
   bravo ma, prostule!

   0

  • #96

   Uite d-aia ești tu camionagiu și nu procuror. Tu ai impresia că ăia cu ancheta au dormit ca tine până la prânz? Sau ia măsoară-ţi gradul de inteligenţă cu răspunsul la următoarea întrebare: Facebook șterge profilurile sau doar le ascunde, ele existând în continuare pe servere?

   0

  • #97

   Plus că până la ora asta sunt în online destule dovezi ca să susțină un caz solid.

   E bine să faci afirmații când ești sigur pe ele, nu să comentezi la ce nu te pricepi.

   0

  • well, un camionagiu cu mai multa minte deact tine 😉

   0

  • #99

   Iuda, nu mai bine te rezumi tu doar la şoferie şi fetițele tale de pe centură?

   0

  • #100

   as zice ca tu ai facut asta https://www.facebook.com/profile.php?id=100003095233861
   sau ma insel…

   0

  • #101

   Ca de obicei, te înșeli. Cum ziceam: rămâi la ce te pricepi – șoferie și prostituatele pe care le luai în mașină și te lăudai apoi pe trafictube cu asta.

   0

  • #102

   vrei sa te duci si dar ti-e rusine sa nu te vada mamica, asa-i ?

   0

 24. #103

  Un prieten de-al meu are o vorba: „in cazurile astea imi doresc ca sa existe Iadul”.
  Asta, impreuna cu pedofilii, criminalii de copii si alte jeguri de genul asta, merita sa ajunga in cele mai intunecate colturi ale Iadului si sa putrezeasca acolo. Moartea lui trebuia sa fie una lenta, dureroasa si solitara.

  0

 25. #104

  @ionut Nu procurori administreaza probele, ci politia si da, sunt unii care inca dorm, stai linistit. Sunt unii criminalisti in politie care nu au habar de procedura.

  0

 26. #105

  De slujba oricum nu are parte.Realistic vorbind, nu stiu daca ura fata de o persoana poate depasi dorinta de a o vedea moarta.Poti sa o spui clar „vedea-te-as mort”, sau pe ocolite exprimand doar consecinta (dupa credinta) „sa arzi in focurile …”;doar nu arde de viu, nu?Dezamagitor e ca a fost rezultatul propriei sale dorinte si nu a voastra, oricat ati dori asta acum (declarat sau nu).DAR, trebuie sa recunosc, daca o persoana apropiata mie ar face asta (prin absurd, in cacat)…da, as plange-o.Poate ca nu asa deschis-pe fb, din respect pentru familia nevinovata, dar mi-ar pasa mai mult de pierderea lui.Nu ii caut sub nicio forma scuza cretinului.Despre cei 5 nevinovati….n-am cuvinte.

  0

 27. Pacat de ceilalti oameni. De ce mama dracu nu a luat cutitul si si-a facut harakiri? Era mult mai simplu decat sa omoare o familie.

  0

 28. #108

  Eu nu cred ca a fost ferm convins ca vrea sa moara. Am un cunoscut care tot asa a gonit cu masina si deabia dupa vreo 30 km s-a implantat intr-un TIR. Dupa vreo doua luni cand a inceput sa vorbeasca l-am intrebat ce-a fost in capul lui.

  Mi-a spus ca „N-am intentionat sa ma omor ci doar sa ma racoresc, sa vad daca imi e scris sa mor sau sa traiesc in continuare” Calibra turbo … 200 de cai, pedala abuzata … intr-o curba n-a mai putut mentine masina pe traiectorie si s-a infipt in TIR.

  A scapat (cu numeroase sechele), norocul lui fiind ca accidentul a avut o dinamica ciudata, spatele masinii s-a ridicat de pe sosea si a intrat in cabina camionului, daca masina ramanea pe traiectorie nici nu avea ce sa ingroape din el la 218 km/h la cat s-a oprit acul.

  0

 29. aia 5 au murit pt. ca asa a vrut dumnezeu, ce va mai agitati atata?
  ps. fabrica de permise pt. cretini merge in continuare.

  0

  • Dumnezeu nu vrea raul nimanui, i-a omorata sinucigasu’ ca asa a vrut el.

   0

  • daca nu avea permis poate mergea cu bicicleta.doar nu era sa comita o infractiune

   0

  • #112

   dragilor, trollam 🙂
   era mai bine daca-si alegea un cap de pod in care sa dea, jigodia…

   0

 30. #113

  E un om care a gresit o data, e normal ca prietenii si familia sa nu se dezica de el.

  0

  • #114

   odata pentru totdeauna

   0

  • O greșeală d-asta care să coste 5 vieți nevinovate pentru o scorburică, e cam nescuzabil.

   0

  • #116

   Eu zic sa nu mai traiti in lumi imaginare sau utopice si sa va uitati putin in jurul vostru. Oamenii gresesc insa raman in continuare prieteni, soti, parinti, frati, etc. Sunt convins ca daca o ruda sau un prieten apropiat ar face o greseala voi ati fi primii sa il luati de mana si sa il duceti la politie, dupa care sa il injurati pe toate mediile, pentru ca e un om rau.
   Realitate e insa putin diferita de sperantele voastre, oamenii gresesc, platesc, raman oameni. Un exemplu prea cunoscut este Huidu, care a ucis 3 oameni, a stat pe tusa ceva timp si apoi a revenit la ce face anterior, fara ca nimeni sa il injure, sa il denigreze dintre cei cunoscuti.

   0

 31. Georgică ăsta fu gagiul Erikăi cu webcamul?
  Și ce băiat bun era, până a omorât 5 nevinovați…

  0

 32. #118

  Ce dracu sa mai zici?… Taci, inghiti in sec si te rogi la monstrul zburator de spaghete sa nu te lovesti (in orice fel) de idioti analfabeti ca Georgica si prietenii lui. Dobitoci cu 4, 8 sau 10 clase sunt multi si tine de fiecare cum ii evita. Sau de (ne)sansa.

  0

 33. Selectie naturala!

  0

  • #121

   Explica te rog cum functioneaza selectia naturala in cazul familiei respective ? Asa va place asta cu selectia naturala, in relitate hazardul e de o mie de ori mai prezent in viata noastra decat selectia asta naturala pe care o invocam la orice eveniment.

   Daca ar functiona selectia naturala poate nici tu si poate nici eu nu am mai fi in viata in momentul asta.

   0

  • #122

   Esti un jeg natural.

   0

  • #123

   Doar mie imi pare ca George seamana cu Mel Gibson?

   0

  • #124

   look to the right …

   0

  • #125

   @random

   Mel Gibson ? Neah, e poza prea mica, nenea Gibson are atitudine mai barbateasca in privire, eu o am in suflet 🙂 N-am nimic in comun din pacate: http://goo.gl/bpNQto

   0

  • #126

   Selectie naturala pentru tanarul respectiv, ghinion pentru familie…sorry, n-am fost prea explicit.

   Existau atatea moduri sa isi ia viata, doar pe a lui, dar s-a gandit ca e mai bine sa nu moara singur, pai asta se mai poate numi „sinucidere”?!

   0

 34. #127

  plm toti hipsterii repeta aia cu selectia naturala, aici nu isi are locul. Selectia naturala nu mai e valabila in asezamintele rurale, dotate cu aproape orice sa ne aduca confort si sa sporeasca supravietuirea, sa ne faca viata mai simpla.
  Foarte trist ce s-a intamplat,sa va aud acuma pe aia care ii judecati pe cei care se sinucid (gen Robin Williams). Ar trebui sa ii confiste averea ramasa si sa o dea rudelor victimelor, dar ma indoiesc ca se mai simuleaza macar dreptatea in tara asta, sau parintii tanarului sa faca asta.

  0

 35. #128

  Trebuie inventat iphone-ul care nu se zgarie si femeile android care nu isi parasesc „prietenii”, chiar nu face NIMENI un demers in sensul asta?? Nu vedeti la ce tragedii se ajunge??

  0

 36. #129

  Nu exista post al sinucigasului fara o duma ortografica. Culmea este ca sunt multi care au dat like tampeniilor lui. Asta e demonstratia proverbului „Cine se aseamana se adună”.

  0

 37. Nu înţeleg de ce vă certaţi/contraziceţi între voi, omul a fost un mare IDIOT, iar cei din jurul lui la fel…Îmi este greu să cred că un sinucigaş ca el să nu fii arătat nici un semn înainte să facă tâmpenia asta!!
  Iar cei care au comentat la profilul lui…is that a joke??? Nici unul nu a avut un regret faţă de victimile nevinovate!!!

  0

 38. #132

  Cand eram la facultate, Prof Iftenie zicea ca sinucigasul veritabil alege metode rapide si se izoleaza, pentru a nu fi salvat. Nu se da in spectacol, nu dramatizeaza, nu cauta sa atraga atentia.
  Asta era doar, cum ii spuneti voi „atention whore” care a crezut ca punand pe faceshit mesaje cu sinuciderea, o face pe aia sa se intoarca la el sau pe asa zisii lui prieteni sa-l planga. S-a suit in masina, a mers cu viteza (cred ca nu era prima data cand facea asta), poate o fi si luat ceva si a pierdut controlul.
  Sa pleci cu masina la drum si sa te hotarasti sa intri in cineva m-i se pare mult prea complicat, exista metode mult mai usoare.
  Sau cine stie, generatia asta de putoi retardati si tupeisti sunt prea batuti in cap si ca sa se sinucida.

  0

 39. #133

  Si cand te gandesti ca acum multi ani cand am descoperit io ca nu exista rai si iad chiar ma bucuram de revelatie. Acum sunt din ce in ce mai dezamagita. Cred ca mosnegii de asta cred in spaghetti monster, pt ca dupa ce vezi atatea rahaturi in viata nu poti decat sa speri ca iadul exista pt oameni de genul asta. Asa ca o sa zic si io: sper din inima ca dumnezeu sa-l odihneasca. Dumnezeul ala din manualele de clasa a 2-a, care iti rupe picioarele daca nu te duci duminica la biserica.

  0

  • #134

   cred ca un comentariu care sa sintetizeze mai bine ce simt, nu putea exista.

 40. #135

  Nu a trecut chiar toată familia cealaltă peste tragedie… o altă fată a rămas orfană și fără fratele vitreg.
  Unii nu au o a doua șansă… Alții nu vor s-o aibă, dar le-o fură și altora…

  0

 41. #136

  In toate cazurile de sinucideri ale unor „baieti/barbati” de nota 10 ( era frumos, destept, vesel, altruist, politicos … bla-bla-bla ) sunt acuzate iubitele/sotiile, catalogate ca fiind niste pi**de proaste ( nu zau, da’ de unde stie toata lumea care-si da cu parerea ?! ) sau – daca respectivele nu exista – stresul de la serviciu ( ca l-a dat afara, ca nu se intelegea cu seful, ca era marginalizat, ca era santajat profesional … bla-bla-bla – mii de motive ) . Toata lumea il plange, ca cine stie ce era in sufletelul lui, ca uite cum si-a batut joc de inimioara lui o pi**da proasta, ca sa il aiba pe constiinta toata viata acea „nemernica” ( e cel mai frumos apelativ la adresa ei ) care a indraznit sa se certe cu el, sau sa se desparta de el, provocandu-i nenicului o depresie cumplita, care sa aiba deznodamant singular ( cazul cel mai fericit ) sau colectiv ( tragedia de la coafor sau tragedia de pe DN1 ) . Acum, hai sa gandim la rece ! Ok, sa zicem ca ea i-a „distrus” sufletelul, cu cearta pe care au avut-o . Deci l-a „distrus” doar pe el . Dar el, nea’ sinucigasul din „dragoste”, cate vieti a distrus, pentru totdeauna ?! Puneti la socoteala si persoanele colaterale, rude si prieteni ale victimelor . Ca sa nu mai vorbim de ura starnita asupra pi**dei ( ca vad ca multora le place s-o catalogheze pe o ” ea ” oarecare, indiferent de situatie ), stigmatizata pentru totdeauna .

  0

 42. „Purtătoate de orificii”?

  Femeia aia ce vină are de trebuie gratulată astfel?

  Sau e doar misoginismul din dotarea minimă?

  0

  • #138

   misoginism stupid, eram nervos complet cand am scris articolul, toata ziua m-a urmarit intamplarea asta. fata nu are nici o vina, desigur, am si sters.

  • #139

   Femeia cred că l-a ginit cam ce (nu) îi poate capul și de asta l-a părăsit.
   Ei personal, probabil că decizia asta i-a salvat viața.

   0

  • #140

   de acord, e perfect posibil sa fi fost cea mai buna decizie din viata ei. ma ia cu brrr cand ma gandesc la cazuri din alea in care el, gelos, omoara copiii si se sinucide, pentru ca na…

 43. #141

  Mesaj: Bai. Daca tot esti bou si te mananaca undeva sa te omori pentru o panarama ordinara, pai mori, ba, SINGUR! N-ai pistol, ok, incearca cu scaun, funie si sapun sau leaga-ti un pietroi si arunca-te in apa nepotabila, dar omoara-te-n aia mea doar pe tine!

  0

  • #142

   De unde stii tu ca-i o panarama ordinara ???!!!

   0

  • #143

   Ai dreptate, fata asta poate nu a fost. Nu m-a interesat sa aflu.
   Dar, in cazurile baietilor pe care ii cunosteam si care s-au sinucis pentru femei, era vorba despre ce am descris eu mai sus.
   Lasa-ma sa-mi vars amarul cu apelative, fara sa dau cu masina in 5 oameni.

   0

  • #144

   Ok. Bine ca te-ai calmat 🙂 .Nu judeca omul dupa parerile celorlalti sau dupa ce se scrie in ziare . Dă cu erori in majoritatea cazurilor . Indiferent cum e ( sau, nu e) femeia/barbatul langa care alegi, la un moment dat, sa traiesti, sinuciderea nu e o solutie . Plangi, tipi, spargi in jur, te calmezi, te ridici si mergi mai departe . Chiar daca omul de-alaturi nu-ti mai impartaseste sentimentele, nu merita sa faci gestul asta, pentru ca mai sunt si altii pe lumea asta, care te iubesc neconditionat . De exemplu, parinti, frati, copii, prieteni, catelul . Daca un singur om nu te ( mai ) iubeste, si ceilalti 100 da, suferi, dar nu te omori . Sinuciderea, in cazul celor amintiti de tine, n-a fost un gest de disperare, ci de furie si de pedepsire a celui care a gresit in fata lor . A fost egoism si cruzime fata de ei insisi si fata de cei dragi, cu diferenta ca ei, sinucigasii, nu mai sunt fortati sa traiasca cu trauma asta. Lumea nu se rezuma la un singur om !
   Am citit ” disertatia ” unui asemenea individ, care a scris pe un forum ( si in biletul de adio ) ca vrea sa-si faca felul DOAR ca s-o pedepseasca pe EA pentru totdeauna, pentru suferinta in dragoste . Nu stiu daca a mai facut-o . Nu mi-a pasat de el, dar m-am gandit la ceilalti din jurul lui . Nu lua niciodata decizii de viata si moarte, atunci cand esti furios ! Asteapta pana maine ! Cine stie !?

   0

 44. #145

  Am trecut pe langa locul accidentului cam la o jumatate de ora dupa producerea lui. Era plin de ambulante si masini de politie. Victimele erau bucati langa sant. Bucati! Iar paramedicilor le puteai citi consternarea pe fata. Am vazut X5-ul. Mai ramasese jumatate din el. Masinile care mergeau spre Campina treceau pe camp. Restul striveam sub cauciucuri resturile raspandite pe toata strada. Striveam resturile si lasam in urma o scena pe care nu o doresti nimanui sa o vada vreodata. Si dupa ce afli ca unul a vrut sa se sinucida, nu poti sa nu te intrebi cum dracu nu a ales sa se faca altfel praf cu masina. de la Sinaia la Bucuresti avea atat de multe ocazii. Fara sa faca si alte victime. Cum sa te feresti de asa ceva? Cum?

  0

 45. #146

  Si apropo de intamplari ciudate, Arhi. Eram un convoi de 12 masini. Veneam de la o cununie religioasa de la Campina, care a intarziat fix o jumatate de ora, datorita preotului. Datorita, nu din cauza! Altfel, am fi putut fi probabil in locul acelor nefericiti. Un lucru e sigur. N-o sa ma mai supar vreodata pe o persoana care nu e punctuala, ca cine stie…

  0

  • #147

   am un prieten care nu se grabeste niciodata. considera ca, daca e aglomeratie/coloana etc, soarta vrea ca el sa ajunga mai tarziu

 46. #148

  Nemtii au un cuvint pentru asta: amoklauf.

  0

 47. #150

  Ca tot vorbea lumea pe aici de intamplari ciudate si accidente. Tocmai am ajuns acasa din Cluj, ma indreptam spre casa. Noapte pe la ora 8. Zona Gherla (Cluj). In fata mea la 50 de metri cam asa, ii sare in fata masinii aluia un biciclist din partea dreapta din senin. L-a dat peste capota, a franat soferul. A iesit din masina speriat, am iesit si eu si ne-am dus catre om. Nu mai misca, i-am luat pulsul, nimica. Am vrut sa vad daca respira, n-am simtit nimica. A venit omul care l-a lovit si a incercat sa ii acorde primul ajutor pana la venirea ambulantei (eu marturisesc cu rusine ca nu stiu sa fac resuscitare si nu am vrut sa ma bag si sa provoc mai multe daune batranului). Eu am dat telefoane la 112 (nu a raspuns nimeni vreme de 5 minute!) si am inceput sa pun cele 2 triunghiuri reflectorizante in vreme ce tot sunam. A venit dupa aproape 15 minute ambulanta. Au incercat in zadar sa-l resusciteze aproape o ora. Ma tot gandesc acuma ca daca cumva, nu stiu, nu aveam masina in fata, poate eu eram aia care nimeream sa-l lovesc. Noroc? Soarta? Dumnezeu? Habar n-am! 5-10 secunde a fost toata faza. Puteam fi eu.

  Referitor la domnu’ sinucigas, n-am cuvinte. Exact cum au zis si altii. Vrei sa te sinucizi? Nu mai suporti viata? Nu simti ca ai putea cauta ajutor in alta parte, nu mai ai deloc speranta? Ok! Dar te rog daca tot o faci, incearca sa nu „iei” cu tine inca alte persoane. Intentionat sa provoci un accident si nu cu un stalp ci cu alti oameni mi se pare de neiertat, indiferent ca scopul lui final a fost atins: moartea. E mort dar parca nu ma incalzeste cu nimica.

  0

 48. #151

  Și tâmpiții învinovățesc ‘pizda’. Păi femeia aia cand l-a vazut cât e de tolomac, şi-a văzut de viață. Era sa stea cu el de frica sa nu se sinucida boul? Idiots…

  0

 49. #152

  „2 people like this”

  WTF !?!?

  0

 50. #153

  Comentariile de bine sunt de la cei care inca nu aflasera motivul accidentului.

  0

 51. avocatul diavolului. nu il face mai putin vinovat, dar ar trebui sa mai taie din prostiile pe care le scrieti. D-alea cu „Romania”, „de ce nu se da mai des pishiatricu”.

  1. 180km/h. Nu e musai sa traga el de volan, putea foarte bine sa piarda controlul.
  2. Chiar daca a vrut sa se sinucida. Credeti ca a vrut sa omoare oameni? Aia mergeau cu 120. el cu 180. Deci, impreuna se petrecea un 300km/h (nu la impact ci la apropiere). Asta inseamna 83m/s. deci, cel mai probabil, in momentul in care el s-a gandit sa traga de volan, masina din fata era la dracu in praznic.

  Altfel e mega socant. Daca era cu x5, poate doar in camioane mai scapai la viteza aia.

  0

 52. #155

  da, il plang pe nenorocit pentru ca totusi era prietenul lor iar familia aia le este straina. foarte greu de inteles de ce a ales sa se omoare asa, dar reactia oamenilor care l-au cunoscut pe el este usor de inteles. cat timp a fost accesibila postarea pe facebook in care anunta ca vrea sa se sinucida, comentariile au fost de bun-simt, printre primele comentarii erau unii care s-au alarmat si au vrut sa-l contacteze. nu s-a spus nimic despre familia cealalta. ei sunt jeliti de cunoscutii lor, iar acum sigur isi amintesc doar ce oameni buni erau toti.

  0

 53. How to fail at suiciding . Give that man an award…

  0

 54. #157

  Cautati cu Rip in fata numelui. I-au facut alt profil pentru ca primeau prea multe „saluturi” pe ala.

  0

 55. In concluzie: I-„a mancat pizda mintile”

  0

 56. Mare porcarie ca se face atata tam-tam pe tema asta… Sper sa nu devina o moda printre sinucigasi cand vad cata atentie li se acorda.

  0

 57. #162

  Daca asa vad oamenii din ziua de azi si daca cu astfel de gesturi asociaza ei iubirea, daca asa inteleg ei sa iubeasca si daca asa inteleg ei sa se sacrifice „in numele iubirii”, inseamna ca nu mai avem nici o speranta. In trecut s-au construit monumente in numele iubirii, precum Taj Mahalul; acum vedem cum se transforma in kamikaze manelistii indragostiti pe DN-uri, si mai iau cu ei si alte suflete nevinovate.

  0

 58. #163

  de stiut:
  1. familia cealalta avea un manunchi de cruci la oglinda retrovizoare? ca daca da, sa se termine cu mitul asta si poate cu putin noroc gasesc un taxi in care nu-mi sar cruci in fata.

  2.prima femeie care a trecut pe acolo, conform Gandul, a spus ca a aparat-o dumnezeu si ca putea fi in locul lor. prin logica imediata, dumnezeu este ospatarul/aparatorul EI. pe sistemul ‘ne apara dumnezeu, noua n-are cum sa ni se intample’.

  3.blogul asta e infestat de lingatori de moaste, abia acum se vede. si-l citesc de mult dar am crezut ca majoritatea sunt pe lungimea undei lui arhi. da, cum zicea unu mai sus. neaparat trebuie plecat din tara asta minunata din cauza natiei de cacat. Suedia here I come!

  0

  • #164

   Mai usor cu pianul pe scari, ateilor.

   Nu va baga nimeni religia pe gat, fiecare e liber sa creada ce doreste iar voi trebuie sa respectati credintele celorlalti. Asta o sa invatati si in Suedia in care tot visati ca ajungeti.

   Tara este de cacat si din cauza voastra, javre intolerante care cred ca detin adevarul suprem si nu suporta nici o alta opinie,

   0

 59. #165

  Ai auzit ma ca Gigi vrea sa se sinucida?
  Da fratica
  Hai sa postam pe pagina lui vreo 300 de mesaje sau sa asteptam stirile
  Whoa,ai dreptate.Adica de ce sa mergem la el.Wtf lol xxx

  0

  • #166

   Si ca de obicei afta e de vina.Curva dracului,e vina ta ca un cocalar retardat a vrut atentie.Trebuia sa stai cu forta langa el.

   0

 60. #167

  Dumnezeu sa-l ierte, ca mare bou a fost! Avea un viitor inainte, tolomacu’, si a ales „iesirea de urgenta”. De la 28 de ani cati a avut, putea sa reguleze o gramada de femei pana cand isi „gasea jumatatea”. L-a parasit aia, si el nu si-a dat seama ca era LIBER.

  Mare bou! Ce-i mai trist e ca a nenorocit si pe altii, c-a vrut sau ca n-a vrut sa intre in ei. Si ce-a rezolvat? Mai mult rau a facut, sufera acum mai multe familii, sufera si fosta lui prietena, ca in stilul specific romanesc o sa se gaseasca multi care sa spuna ca din cauza ei s-a intamplat. Nu, fata n-are nicio vina, chiar daca a fost o nenorocita care a stat cu el din interes. El, in schimb…

  0

  • deci asa zici tu capitane?

   0

  • uite ca nimeni nu a abordat chestiunea in felul asta.bravo!

   0

  • #170

   @animaloo: am cunoscut un exemplar cu probleme asemanatoare si l-am scos din cacat de mai multe ori. Plangea ca o muiere ca l-a parasit pixda din dotare, pixda care-l si inselase.
   De doua ori mi-a trimis mail ca-si facuse testamentul si sa am grija sa i se indeplineasca ultimele dorinte. A vrut boul sa se spanzure, s-a atarnat de usa si s-a rupt clanta. I-am spart usa de la apartament ca nu raspundea la telefon, boul era in cada cu apa calda, avea poza pixdei langa el si era cu lama in mana.
   L-am trimis la un prieten, psiholog, n-a vrut sa se duca. S-a dus pana la urma la psihiatrie, ca incercase sa inghita ceva pastile, a trebuit dus la spital.

   In spital si-a revenit tolomacul, cand a vazut atatia oameni care aveau cu adevarat probleme. S-a dus la psihiatru fara sa mai zica nici pâs, l-a pus ăla pe antidepresive si intr-un an si-a revenit. Aproape nu l-am mai recunoscut cand m-am revazut cu el. Era parca alt om, facea glume, era imbracat bine, nici n-ai fi zis ca in urma cu un an a vrut sa se sinucida. Si-a gasit un job prin vest, a calatorit vreo doi ani, si-a gasit o gagica româncă pe acolo. Anul asta am fost la nunta lui, si i-am tras o palma prieteneasca dupa ceafă si i-am zis „Vezi bă, ti-am zis eu că aia nu merita așa ceva?”.

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Un fierăstrău care nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Înainte aveam un Einhell de care nu eram extraordinar de mulțumit. Acum, sunt, e foarte mișto, tăietura e dreaptă și nu ies așchii la margini, indiferent ce ai tăia. Super bună, din cu totul altă clasă decât ce aveam eu. Plus, putere […]

Am o problemă masivă cu abordările care se vehiculează acum în presa de calitate din românia plus facebook. Despre amenințarea stihiilor care vor veni odată cu ajungerea la guvernarea a Veorikăi. Despre cum va arde totul, cum va curge lavă pe străzile orașelor, iar oamenii vor geme sub jugul împilării. Dar stai Dupa […]

Acum mulți ani, una din șmecheriile din comerț era să îți cântărească hârtia care ți-o puneau pe cântar, la mezeluri sau unde te duceai. Primeai un ditamai cartonul gros, de puteai izola de bombe irakul, care cântărea 200 de grame, după care mâncarea și, uite-așa, primeai hârtie la preț de salam de Sibiu, […]

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]