Am fost la România- Armenia

Copiii au fost în al 9 lea cer, maxim de fericiți. Începe și la noi să semene a spectacol, cu kiss cam și muzică, deși erau și băieții cu DInamo, muie Dinamo care, bineinteles, stricau tot spectacolul. Exceptând mizeria asta, vă recomand să vă duceți copiii, e o experiență foarte plăcută pentru ei.

În rest, cel mai important moment al serii a fost cel în care se cerea demisia lui Daum. Altceva…

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ziardebucuresti/videos/1445163592227163/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

16 comentarii

 1. #1

  vezi ca ti-a bagat autocorectu’ “Dinamo” cu majuscula

  Thumb up 35 Thumb down 0

 2. #3

  Galeria lui (muie)Dinamo sufera de un retard colectiv altfel nu imi explic cum meci de meci se comporta ca niste boschetari degenerati cel mai probabil votanti ai PSD-ului.

  Thumb up 8 Thumb down 0

  • erau cei care strigau Dinamo muie Dinamo. nu cred ca era un request

  • #5

   Era galeria Stelei care boicotează meciurile FCSB așa că se dezlănțuie unde poate.

   Thumb up 12 Thumb down 0

 3. #6

  Prima oară aud de Daum. Pe bune. Am dat search sa aflu cine e :)))

  Thumb up 9 Thumb down 0

 4. #7

  Mama lui Stancu bine sănătoasă?

  Thumb up 18 Thumb down 0

 5. #8

  As zice sa plece Daum de n-ar fi … ca-ntotdeauna ! Ca sa plece Piturca, ca sa plece Hagi, sa plece Iordanescu, sa plece Lucescu, sa plece Dinu, sa plece, baaa’, toti in pm ! Ca baetii nostri-s buni, baaa’, da’ n-au si ei macar o data parte de un antrenor mai ca lumea, baga-mi-as !

  Deh, hai sa facem atmosfera aiurea …

  Thumb up 26 Thumb down 0

 6. #9

  Daca ii duceai la un eveniment sportiv probabil erau si mai incantati, ca asta numai sport nu e. cum sa platesti bilet sa vezi un meci de fotbal intre romania si armenia?:(

  Thumb up 18 Thumb down 0

 7. #12

  Am obţinut o victorie chinuită. Dacă ne uităm unde evoluează jucătorii noştri, nu-i regăsim la echipele de top. Naţionala arată de locul pe care se află în momentul de faţă. Ca să avem o echipă mai bună, avem nevoie de jucători români mai buni.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 8. #13

  Ăia cu Dinamo sunt cretinii de la Steaua. Strigă asta la orice meci, nu trebuie să fie vreo legătură, tot ce le trebuie este să fie lăsați liberi pe stadion. Poate să joace și Șoimii Videle cu Avântul Găești, ei tot aia vor striga, e singura chestie care s-a prins de creierul lor.

  Thumb up 5 Thumb down 0

 9. #15

  Adu-i si la un meci de handbal al CSM-ului din Polivalenta. Atmosfera din meciurile de Champions e extraordinara!

  Thumb up 0 Thumb down 0