Cum a fost la Românii au talent

Serios, femeia asta pur și simplu îmi taie cheful de a mă mai uita la o emisiune pentru care, alte dăți, făceam zeci de kilometri ca să o văd live. Pur și simplu este incredibil de româncă.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/912537165530874/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

36 comentarii

 1. #1

  Tu ai muuuuult prea mult timp liber. :)

  0

  • #2

   un 9-5 would help …

   0

  • #3

   si tu ce treaba trezemportanta ai coix vineri seara? care e mane motivul care te face in asa hal de special de ai ajuns sa ne cantaresti timpul futut pe nimicuri gen voma aia de emisiune la care se uita Arhi ?!

   ce ma enerveaza sa aud replica asta („ai prea mult timp liber” plm) de la unii semeni mai ocupati/importanti/faraonici/substantiali/valorosi/marcanti/superiori/ilustri/solemni gen.

   0

  • #4

   Nu ca oamenii ocupati care isi tuf timpul cu comentarii.

   0

  • #5

   Mwhahahah, stai omule linistit ca salta vena. :))))

   0

  • #6

   @pvladc probabil esti mai nou pe aci, altfel ai fi stiut ca Vladimir este unul dintre cei mai fideli stalkeri/gigi-contra ai lui Arhi, se tine aproape de el mai ceva ca trailingstopul de pip.

   Probabil ceva reziduu oedipian care ii zice ca tre’ sa il contreze pe unu’ care aduce cat de cat cu taticu’.

   Ce e misto la haterii astia nisati pe lupul alfa este ca in afara obsesia lor nu sunt deranjanti, nu mai au treaba cu nimeni altcineva.

   0

  • #7

   nu chiar asa nou
   imi salta vena :)) cand aud prosteala asta cu ai prea mult timp
   e ultima speta de tranzactie incrucisata (corcoran pare sa stie: )

   0

  • #8

   stie, stie. The fish knows everything.

   0

 2. #9

  Misiunea Raduleascai in emisiune : sa faca absolut orice dialog si orice conversatie sa duca catre conotatii sexuale si despre cat de perversa este ea. Pentru asta-i platita, asta face …

  0

 3. #11

  sholdoveanca asta e mai vulgara decat plugaru

  0

 4. Exact. S-a cam stricat emisiunea de la venirea ei. Chiar cred că era mai ok emisiunea dacă ar fi fost Andi, Andra (deși nici pe ea nu o mai agreez prea mult) și Călinescu (care are farmecul ăla de actor bătrân)

  0

  • #14

   eu asi vrea ca la romanii au talent să fie in juriu salam, liviu dragnea, dana grecu si mihaela radulescu cei mai reprezentativi romani

   0

 5. Ideea e că profită și ea de cât o mai ține pielea. La propriu, pentru că în curând o să se lase și adio TV. Deci, stoarce și ea niște bani acum, cât mai e în formă.

  0

 6. #21

  Ce tare era sa fi fost in juriu si Andreea Marin si Banica junior …

  0

 7. #22

  Si totusi, fumatul este singura ta placere?

  0

 8. #23

  Link catre melodia de la final ? :))

  0

 9. #24

  Comentariul asta si-a schimbat mult prea brusc directia :)) .

  0

 10. Moisescu, Calinescu si Busu masculi feroce? In ce lume paralela? Mai lipsea sa-l pui si pe mircea badea ca a fost si el prin pro tv.

  0

 11. vai ca am tot ratat primele doua editii dar vad ca foarte bine am facut

  0

 12. Badea a fost prin protv de la intrare pana in biroul lui sarbu care i-a dat jet adica pret de vreo 5 minute (ca a mai stat si a asteptat si la lift), de unde si „dragostea” lui MB pt sarbu.

  0

 13. A fost sigur si prin niste emisiuni. Imi aduc aminte ca presta odata pe o scena si isi batea Gheorghe pula de el.

  0

 14. #30

  Nascuta cumva in August ? Mai cunosc eu cateva

  0

 15. Tin minte că era emisiunea aia pe la antene parcă, duminica in familie.
  si vorbea asta cu oarecare alta matracuca. si cum statea ea pe scaun, statea cu cracii despărțiti, cum stau barbatii care se lafaie pe divan. avea blugi pe ea, insa m-a scarbit.
  si vorbesc de chestie de acum 15 ani cand era mai tinerica.

  0

 16. attention hoe! oh, wait…

  0

 17. Generatii si generatii …

  0

 18. #34

  de ce ai face km sa te uiti la o emisiune de cersit care incearca sa stoarca emotii in mod artificial?

  0

Citește și...

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]

Dragă tată – sau tătuțule, că sunt puțin emoționat, sunt la a doua sticlă de ceai. M-am gândit să-ți scriu și să-ți mulțumesc că m-ai îndemnat să dau la facultate. Țin minte că într-o zi, când am venit acasă, am intrat pe poartă și tu stăteai rezemat în coada cazmalei și mi-ai zis: […]

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]