Am fost la TEDx pentru Teddy Necula

În general nu particip la evenimente tip TEDx. Nu mă omor după cuvântări lungi despre cum să fii mai bun, să dai totul, în tine este puterea și doar tu o poți elibera etc. Nu judec, dar nu e stilul meu, prefer chestii reale, din viață.

Dar la TEDx Floreasca de vineri am fost, cu scopul de a-l vedea pe Teddy Necula. Pentru că ne știm, electronic, de mulți ani, dar niciodată face to face.

Iar dacă vreți o poveste adevărată despre cum să reușești în viață cu adevărat, pornind împotriva oricăror șanse, mai ales în românia, vă recomand să căutați povestea lui Teddy. Pentru că, spre deosebire de poveștile alea gen Am terminat facultatea, timp în care am strâns 300 000 de euro și am deschis o afacere cu iaurt sau și mai clasicele Am trăit toată viața pe banii și cunoștințele lui tăticu, acum mă simt pregătit să dau mai departe ce am învățat, Teddy a avut de luptat cu toată lumea. O lume în care alcoolul și bătaia sunt la mare preț, iar copiii cu handicap nu au nicio șansă.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. #1

  Am urmărit traiectoria lui Teddy, începând cu acel film. Am o admirație deosebită pentru modul inteligent cu care și-a ales drumul în viață, cum a ignorat multe, cum a răzbit, cum dă o lecție multora și cum e exemplu pentru mulți alții aflați într-o situație asemănătoare. Succes!

  0

  0

  • #2
   Arhi

   yep. big fan

   0

   0

  • #3

   Am urmarit si eu evolutia lui, tot cam pe atunci dupa filmul „Noro”.
   Ulterior am luat si legatura, si mai conversam cu el (pe YM, sa-i dea Dumnezeu viata lunga acestui messenger).
   Inca de pe atunci, demonstra ca handicapul nu exista cand vrei sa nu il accepti. El a reusit, face ce ii place, face … spre deosebire de cei care sug pe bugetul tarii, capabili de munca, dar lipsiti de valoare … asta e handicapul!

   0

   0

 2. N-ai idee ce bucurie mi-ai facut cand te-am vazut! Ne vedem la film. Poate ne reconectam si pana atunci!

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]