23 comentarii

 1. ce s-a intamplat cu playerul pentru poze?

 2. incompatibil

 3. Cel mai mare handicap e sa nu ai dorinta si speranta, ……

  sa vezi sfarsitul ca un nou inceput e un lucru mare.

  • dePop,
   despre ce sfirsit vorbest? al unei sperante sau dorinte? al unei persoane dragi tie sau a propriei persoane?
   vreau sa inteleg in ce context spui ca este un lucru mare sa vezi intr-un sfirsit un nou inceput…

  • Undeva mai sus apare un soldat intr-un carucior,..pune-te in locul lui 2 minute si ai sa intelegi..

   Multi dintre noi cedeaza in astfel de momente, pentru altii e doar un inceput, poate si cu mai multa speranta………. e doar un exemplu

  • DePop,
   in acest caz „un nou inceput” se numeste adaptare…

  • dePop,
   eu am ramas agatzat la fetita aceea in carucior, nu la un soldat. de care soldat ziceai? eu nu l-am vazut, dar admit, ca sint f multe poze…

  • E ceva mai mult decat adaptare, ne adaptam fizic insa cand e vorba de psihic, lucrurile devin mai complicate…..daca nu exista speranta unui nou inceput, nu va exista nici adaptare.

  • dePop,
   nu exista asa ceva.
   adaptarea in acest caz inseamna asumarea unui handicap fizic, proces care este pur mental…

   un nou inceput ai dupa o betie crunta. cand ai speranta ca nu te vei mai imbata nicodata asa de crunt cum ai facuto inainte. un nou inceput mai poti avea cand te indragostesti de alta persoana decat de nevasta-ta si ea afla de acest lucru si te exclude din viata ei. adica atunci cand poti sa incepi sa o iei de la inceput in aceleasi conditii.
   daca suferi un accident si ai un handicap, lucrurile stau putin altfel. nu iti mai poti relua viata de la inceput.
   trebuie mai intai sa te impaci cu tine insuti, si sa-ti accepti handicapul, dupa care sa te reinventezi, iar pentru asta ai nevoie de un mare skill: se numeste ADAPTARE !

 4. #10

  Am dat ca exemplu soldatul pentru ca fetita probabil nu a fost decat asa, e mai greu sa accepti un ,, pas in spate” dupa ce ai ,, avut lumea la picioare”

  • DePop » cred ca e mai greu sa ii explici unui copil de ce nu poate fi la fel ca ceilalti

  • #12

   E foarte adevarat, insa ai fi surprins cat de puternic poate fi un copil intr-o astfel de situatie in comparatie cu un adult.

  • dePop,
   „ai fi surprins cat de puternic poate fi un copil intr-o astfel de situatie in comparatie cu un adult.”
   pentru ca un copil este mai adaptabil, este mai flexibil, nu este incorsetat mental ca si un adult.

  • #14

   hary@

   am sa iti dau un exemplu, copil de 12 ani care mai avea de trait circa 2 luni, stia ca va muri.

   vorbea despre moarte ca despre o excursie,….speranta a ,, murit” mai tarziu decat fetita

   pe cand adulti in aceeasi situatie au cu totul alt comportament, ca de exemplu : incep sa ii urasca pe cei din jur, arunca vina in stanga si dreapta, unii ajung sa isi grabeasca sfarsitul

 5. #15

  ,,Adaptabil” e un cuvant nepotrvit in astfel de situatii, ne adaptam la vreme, salariu, comunitate…….dar in anumite situatii viata nu merge inainte fara speranta si vointa de fier.

 6. #16

  Prima e intr-adevar cea mai emotionanta…no comment. P.S. O fotografie care face cat un roman de 400 de pagini…sincer, imi vin atat de multe lucruri in minte cand o privesc incat nu pot spune nimic…

 7. #17

  este una cu un fotograf si o maimuta care-l priveste. la cum il priveste maimuta, intre cei doi sigur a avut loc o aventura.

  • +1 =))

  • #19

   +2 :-)))

   Mie imi place cea cu cei doi batrani care se saruta. Bunicii mei mergeau de mana pe strada….

   De asemenea, cea cu fata care tine un bebelus la san. Cand am terminat de vazut pozele, ma gandeam ca toate comentariile se vor lega doar de acea imagine :-))))

 8. #21

  51: Suntem 6 fraţi acasă…

 9. #22

  foarte faine:)
  Care mai doreste poze de genul,intrati pe 500px.com, e PLIN de poze de-astea care te lasa paf

 10. #23

  De pe ce site americanesc le-ai luat? La cati soldati romani au fost facuti ingerasi numai anul asta, tu doar poze cu soldati amerindieni ai gasit, bre?

  (Aia cu fetita in roz, dintr-un alt unghi, ar fi deliciul pedo-bear-ilor)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]