20 comentarii

 1. Şi tu şi zoso v-aţi schimbat faviconul la blog. E campanie ? :D

  0

  • Hai frate da-o dracu de treaba. E un rahat de icoana pe care nu o vede nimeni.

   0

 2. Pe aci este o alta problema. Cum Sharia este la putere, daca tu ai calcat un pieton, chiar daca este vina lui, este pasibil de puscarie. Poti scapa de la puscarie daca platesti BloodMoney familiei victimei. Suma este de aproximativ 50.000 Eur. Asa ca, sunt destui nebuni, (in mare parte Paki si Afgani, pentru care viata nu are o valoare prea mare) care se arunca in fata masinii pe autostrada pentru a-si scoate neamu’ din saracie.

  0

 3. #5

  Vorbiti de parca romanii nu faceau asta prin Europa anilor 2000.

  0

 4. si in Irlanda e la fel mai putin despagubirile alea de 50k. daca ai dat peste un pieton sau biciclist e vina ta automat ca ai raspunderea sa conduci preventiv.

  0

 5. #7

  Sper sa nimereasca unul cu bani sa o stalceasca bine sa ramana in scaun cu rotile si cu 0 in cont.

  0

 6. In Romania se accepta dovada video, e destul de comuna chiar.
  Lasa prostiile cu biciclistii, in momentul in care esti pe bicicleta se considera ca esti in autovehicul si nu mai ai nici un tratament special.

  0

 7. De ce la fiecare postare cuvantul Reply este pe fond rosu si ala parca este defect? Si mai este si un rosu de te dor ochii… :)

  0

 8. #12

  Arhi, vezi că în paragraful acesta nu ai toate diacriticile.

  „Sa stii ca nu e mare diferenta intre ei. Sunt un tip grasun, jovial, mancacios, ador gratarele si pescuitul si imi iubesc sotia si copiii ca pe Dumnezeu (nu, nu cred în nici o divinitate invizibilă externă, familia este divinitatea mea)”

  Poate e o problemă de la updatetul pe care l-ai făcut blogului.

  0

 9. #13

  Si problema cu ads a aparut din nou. Din homepage am dat click pr articol.

  0

  • pe telefon sau pc? fa-mi te rog un printscreen la sursa paginii, sa vad de unde poate veni.

  • #15

   Sursa pastebin.com/FArYWY6j, prtscr postimg.org/image/hm42dfcuv/

   0

  • Deci nu e nimic în sursa.

  • #17

   Rar se apeleaza la virusarea paginii principale in 99% din cazuri ii o terta pagina(prin js) mai poate fi virusarea propriilor fisiere js sau un mic fileopen in php am gasit chiar si module apache sau php virusate. Succes si sper sa nu fie un „asa zis”(troling) virus.

   0

  • #18

   Eu vad pe telefon. Nu am incercat pe desktop.

   0

 10. Selecție naturală !

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]