Frustrări asexuate

După cum s-a observat, am început să prestez din nou la materiale video, de când mi-am luat camera, cu mai mult sau mai puţin succes.

Am observat o chestie foarte interesantă. Au apărut înjurătorii. Prostănaci care se ascund în spatele unui IP şi înjură, siguri fiind că nimeni nu-i va descoperi vreodată. Răhăţei umani, cu care dacă te-ai întâlni pe stradă, ţi-ar fi milă să îi loveşti şi i-ai lăsa să fugă, ca nişte şobolani ce sunt.

Mă întreb, ce îi face să iasă la suprafaţă? În mod normal nu se bagă în seamă, probabil subiectele abordate fiind mult superioare capacităţii lor de procesare. În schimb, cum îmi văd faţa, cum o iau razna. Probabil sunt excitaţi de materialul video.

Mă băieţi, vă e ciudă că sunt frumos, sexos şi de succes? Vă tâmpeşte laba persistentă? Vă recomand cu căldură duşurile reci, că e cald şi frumos afară.
Lăsaţi poluarea, ocupaţi-vă de poluţiile voastre nocturne.

19 comentarii

 1. Lasa Arhi nu mai pune la inima, ca daca pui prea mult la suflet se strica tenu si s-a dus naibii si frumusetea si sexosimea si succesiunea :))))

  0

 2. Alora care nu le convine mai bine sa nu intre pe acest blog. Cei care te injura sunt niste nime`n drum. Daca te-ai intalni cu ei fata in fata ti-ar fi mila sa dai in animale si le-ai zice ca acrotesti animalele. Arhi nu mai pune la suflet, dai dracu de prosti nu stiu aia ce scrii tu.

  0

 3. #3

  hai mai copii, ce dracu, pai eu ma pregatesc sa ma duc la plaja. am eu timp de porcarii?

  0

 4. Poate ca-i infierbanta vocea ta suava :D (eu nu am vazut nici o injuratura)

  0

 5. Solutia: http://meandmymac.net/plugins/easyban/
  Pe langa eficienta mai e si fun :D

  0

 6. #6

  razvan, e ce sa le luam dreptul la manifestare. si ei sunt oameni:))chiar daca subevoluati:P

  0

 7. #7

  dar nu pune la suflet, ok? :)

  0

 8. sper ca nu te referi si la zoso…. ;))

  0

 9. nu`i baga in seama cu injuraturile lor, trebuie sa ai mare curaj sa faci filmulete si sa le pui pe net si asta e mai important decat unii care injura ascunzandu`se dupa un nickname si un monitor.

  0

 10. #10

  Maddy, astept niste filmulete cu reprezentanta WW in ro:))

  0

 11. #11

  Arhi, ce sa-nteleg d’aici, ca apreciezi doar comentariile pupincuriste, asa cum sunt majoritatea de la postul asta? Nu sunt gica contra, nu vreau scandal, dar parca ar mai merge si-o critica, constructiva, ofc. Si nu, nu sunt de acord cu jigniri/injuraturi.

  0

 12. #12

  hai dude, da-o dracului, asa ma stii?

  0

 13. acest articol este si pt zoso?

  0

 14. #14

  ce treaba are zoso?

  0

 15. n-are, dar te tachinam putin stiind ca s-a luat de pixelii tai :)

  0

 16. Ideea este ca in mod normal, daca nu iti convine ceva, faci stanga imprejur si pleci. Daca esti ceva mai implicat sufleteste, poate oferi o opinie constructiva, in speranta ca ala de tine proiectul va tine cont de ea. Daca nu, treci la pasul intai si faci asta calm si relaxat. Unii oameni nu stiu sa piarda, nu stiu sa ignore, nu stiu sa taca uneori. Cam toti avem faze de genul asta si sunt convinsa ca intr-un moment sau altul am fost repeziti. E pacat insa cand se ajunge la injurii, este momentul in care orice alt argument ne scapa.

  0

 17. pai na stii ca zoso mai injura si vorbeste urat si crede-am ca este vorba si despre el:P

  0

 18. arhi daca ai fi fost cu 10 ani mai tanar sigur ma dadeam la tine=))

  0

 19. #19

  cipoc, si cand eram cu 10 ani mai tanar, tot femeile imi placeau….

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]