Frustrări asexuate

După cum s-a observat, am început să prestez din nou la materiale video, de când mi-am luat camera, cu mai mult sau mai puţin succes.

Am observat o chestie foarte interesantă. Au apărut înjurătorii. Prostănaci care se ascund în spatele unui IP şi înjură, siguri fiind că nimeni nu-i va descoperi vreodată. Răhăţei umani, cu care dacă te-ai întâlni pe stradă, ţi-ar fi milă să îi loveşti şi i-ai lăsa să fugă, ca nişte şobolani ce sunt.

Mă întreb, ce îi face să iasă la suprafaţă? În mod normal nu se bagă în seamă, probabil subiectele abordate fiind mult superioare capacităţii lor de procesare. În schimb, cum îmi văd faţa, cum o iau razna. Probabil sunt excitaţi de materialul video.

Mă băieţi, vă e ciudă că sunt frumos, sexos şi de succes? Vă tâmpeşte laba persistentă? Vă recomand cu căldură duşurile reci, că e cald şi frumos afară.
Lăsaţi poluarea, ocupaţi-vă de poluţiile voastre nocturne.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. Lasa Arhi nu mai pune la inima, ca daca pui prea mult la suflet se strica tenu si s-a dus naibii si frumusetea si sexosimea si succesiunea :))))

  Thumb up 0
 2. Alora care nu le convine mai bine sa nu intre pe acest blog. Cei care te injura sunt niste nime`n drum. Daca te-ai intalni cu ei fata in fata ti-ar fi mila sa dai in animale si le-ai zice ca acrotesti animalele. Arhi nu mai pune la suflet, dai dracu de prosti nu stiu aia ce scrii tu.

  Thumb up 0
 3. #3

  hai mai copii, ce dracu, pai eu ma pregatesc sa ma duc la plaja. am eu timp de porcarii?

  Thumb up 0
 4. Poate ca-i infierbanta vocea ta suava 😀 (eu nu am vazut nici o injuratura)

  Thumb up 0
 5. Solutia: http://meandmymac.net/plugins/easyban/
  Pe langa eficienta mai e si fun 😀

  Thumb up 0
 6. #6

  razvan, e ce sa le luam dreptul la manifestare. si ei sunt oameni:))chiar daca subevoluati:P

  Thumb up 0
 7. #7

  dar nu pune la suflet, ok? 🙂

  Thumb up 0
 8. sper ca nu te referi si la zoso…. ;))

  Thumb up 0
 9. nu`i baga in seama cu injuraturile lor, trebuie sa ai mare curaj sa faci filmulete si sa le pui pe net si asta e mai important decat unii care injura ascunzandu`se dupa un nickname si un monitor.

  Thumb up 0
 10. #10

  Maddy, astept niste filmulete cu reprezentanta WW in ro:))

  Thumb up 0
 11. #11

  Arhi, ce sa-nteleg d’aici, ca apreciezi doar comentariile pupincuriste, asa cum sunt majoritatea de la postul asta? Nu sunt gica contra, nu vreau scandal, dar parca ar mai merge si-o critica, constructiva, ofc. Si nu, nu sunt de acord cu jigniri/injuraturi.

  Thumb up 0
 12. #12

  hai dude, da-o dracului, asa ma stii?

  Thumb up 0
 13. acest articol este si pt zoso?

  Thumb up 0
 14. #14

  ce treaba are zoso?

  Thumb up 0
 15. n-are, dar te tachinam putin stiind ca s-a luat de pixelii tai 🙂

  Thumb up 0
 16. Ideea este ca in mod normal, daca nu iti convine ceva, faci stanga imprejur si pleci. Daca esti ceva mai implicat sufleteste, poate oferi o opinie constructiva, in speranta ca ala de tine proiectul va tine cont de ea. Daca nu, treci la pasul intai si faci asta calm si relaxat. Unii oameni nu stiu sa piarda, nu stiu sa ignore, nu stiu sa taca uneori. Cam toti avem faze de genul asta si sunt convinsa ca intr-un moment sau altul am fost repeziti. E pacat insa cand se ajunge la injurii, este momentul in care orice alt argument ne scapa.

  Thumb up 0
 17. pai na stii ca zoso mai injura si vorbeste urat si crede-am ca este vorba si despre el:P

  Thumb up 0
 18. arhi daca ai fi fost cu 10 ani mai tanar sigur ma dadeam la tine=))

  Thumb up 0
 19. #19

  cipoc, si cand eram cu 10 ani mai tanar, tot femeile imi placeau….

  Thumb up 0