Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, a anunțat pe pagina sa de Facebook modificarea unui articol din proiectul Oxigen, care prevede taxarea mașinilor poluante care circulă prin București. Astfel, noua propunere prevede ca mașinile non-Euro, Euro 1, Euro 2 înmatriculate în Capitală și în alte județe să fie interzise în Centru. Pentru restul teritoriului Municipiului București, altul decât centrul Capitalei, vor urma să plătească o vinietă.

S-a bătut cu pumnul în piept, că nu e adevărat, că nu e discriminare, că aer curat și alte minciuni, după care, normal, a dat înapoi. Așa da, dacă plătesc toți poluatorii, foarte bine, să plăteaască vinietă și taxă de acces, că s-a umplut românia de cazane. Sunt curios ce se întâmplă cu utilajele de la firmele de trasporturi și construcții, pentru că, dacă accelerează unul de ăsta și ești lângă el, te pictează sfumato.

În rest, să urmărim de aproape proiectele femeii pandele. După niște ONG-uri, țăranca vrea să defrișese Cișmigiul, să facă restaurante. Vedem, urmărim, scriem.