Gabi Sârmuliță s-a prins că e unineuronală

Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, a anunțat pe pagina sa de Facebook modificarea unui articol din proiectul Oxigen, care prevede taxarea mașinilor poluante care circulă prin București. Astfel, noua propunere prevede ca mașinile non-Euro, Euro 1, Euro 2 înmatriculate în Capitală și în alte județe să fie interzise în Centru. Pentru restul teritoriului Municipiului București, altul decât centrul Capitalei, vor urma să plătească o vinietă.

S-a bătut cu pumnul în piept, că nu e adevărat, că nu e discriminare, că aer curat și alte minciuni, după care, normal, a dat înapoi. Așa da, dacă plătesc toți poluatorii, foarte bine, să plăteaască vinietă și taxă de acces, că s-a umplut românia de cazane. Sunt curios ce se întâmplă cu utilajele de la firmele de trasporturi și construcții, pentru că, dacă accelerează unul de ăsta și ești lângă el, te pictează sfumato.

În rest, să urmărim de aproape proiectele femeii pandele. După niște ONG-uri, țăranca vrea să defrișese Cișmigiul, să facă restaurante. Vedem, urmărim, scriem.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  Pentru lipsa marcajelor rutiere si a trecerilor de pietoni unde ne vedem cu Firea aka Sarmulita ?

  13

  • Problema cu lipsa marcajelor rutiere in Bucuresti dateaza inca din anul 2009, de pe vremea doftorului.

   2

 2. Nu stiu ce plan are cu parcul, dar da, a ajuns o epava.
  In plus miezerie foarte mare de la porumbeii din zona.
  Din cate am inteles de la niste amici din zona , in urma cu ceva ani erau tinuti cumva sub control, dar acum au intervenit tot felul de ONG-uri pentru apararea speciei si nimeni nu mai poate face nimic .
  In plus din aceasta cauza mizeria s-a extins si la blocurile din zona.

  8

  • #4

   :)) protejarea speciei? nu le-a zis nimeni ca porumbeii sunt niste sobolani cu aripi? la fel de multi si la fel de daunatori?

   8

  • O pereche-doua de soimi calatori si se rezolva problema porumbeilor.

   7

  • Aducem o hoarda de matze comunitare si scapam de porumbei. Dupa aia o sa puta a pish de pisica in parc, dar macar nu mai sunt pasari

   1

  • #7

   Porumbei?
   Așa se cheamă păsările alea negre ce croncăne toată ziua, zboară în stoluri și e plin de cuiburile lor în copacii din Cișmigiu?
   Măscuzaț’, nu știam…

   8

  • #8

   Nu numai porumbeii sunt o problema, in ultimul timp au aparut foarte multi pescarusi in Bucuresti.

   4

  • si moldoveni

 3. #10

  aceasta jean michele jarre de voluntari

  4

 4. #11

  Nu stiu dar sper sa nu strice parcul.. Are un farmec aparte.. Cat despre constructii s-or mai fi facut intre timp? Ca eu le stiu tot pe alea de erau din 90′, unde era chioscul de viata pe bat si sucuri, restaurantul ala de pe marginea apei… Si care ar mai fi? Cu ciorile intr-adevar ar trebui sa faca ceva sa mai taie din ele..

  2

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.