De ce Gabriela Vranceanu Firea Pandele Sicatiormaififost este o plagă iar social media niște pișcoți pomanagii

Știți la cine mă gândeam când citeam rândurile de mai jos, scrise de USR Sector 3?
La pișcotarii din online care susțin, fără rezerve, căpușările de bani făcute de Firea împreună cu CREART. Cei care se filmau, pe banii primariei, ca să își spună mândria de a fi român și bucureștean, cei care promovează deșănțările făcute pe bani publici, concertele megalomanice și tot restul de mizerii pe care le susțineau și le susțin fără să clipească, justificând că, dragă, arta e necesară, iar CREART nu e primăria, nu trebuie să exagerăm.

Ia spuneți, pișcoțeilor, e nasol fără apă caldă? Am auzit că tocmai s-a oprit iar apa caldă și căldura în bucurești. Știți de ce nu aveți apă caldă? Pentru că voi ați susținut ca banii de la RADET să meargă la PSD, pe scurt. Și sunteți la fel de vinovați ca cei ce au făcut-o, pentru că ȘTIAȚI ce se întâmplă și ce reprezintă șușanelele respective.

Așa că, atunci când cineva se spală cu bucăți de gheață și folosește un reșou să se încălzească, ca în vremurile bune, sper să se gândească pios la voi și să vă dedice niște carne prin frigidere.

Pomanagiilor fără coloană vertebrală ce sunteți.

De ce crapă rețeaua RADET? Pentru că de doi ani și jumătate se taie banii de investiții destinați modernizării rețelei. În acest an, de exemplu, doar 2,6 milioane de lei au fost efectiv cheltuiți pentru investiții RADET. Spre comparație, Catedrala a primit 45 de milioane lei, iar bugetul CREART (instituția care se ocupă de festivaluri, târguri și concerte) a fost de 79 de milioane lei.

În septembrie 2016, Gabriela Firea spunea că ”bucureștenii vor avea la timp și în condiții deosebite de confort, apă caldă și căldură în timpul sezonului rece”. Între timp, au trecut mai bine de doi ani. RADET a rămas în insolvență iar administratorul judiciar (un apropiat al Gabrielei Firea) a încasat aproape 1 milion de euro pentru a gestiona eșecul. Gabriela Firea a luat banii de investiții destinați modernizării rețelei și a punctelor termice și i-a dat pe târguri, festivaluri și statui.

Rezultatul este cel pe care îl vedem astăzi: sute de blocuri din București rămân în fiecare zi fără apă caldă și căldură. Numărul și gravitatea avariilor sunt mai mari decât oricând în ultimii 20 de ani. Iar responsabilii evită să dea ochii cu presa și cu cetățenii.

Gabriela Firea este tot ce se putea întâmpla mai rău pentru RADET și pentru București!

24 comentarii

 1. Să nu uitam artiștii care pă banii dă la primăria dUamnei, animeaza nUaptea dă revelion:

  „Artiști din România și Moldova ce vor cânta de Revelion 2019 în Piața Constituției:

  Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia
  Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes
  Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori”

  Banii ie ochiu dreacului.

  0

  • aia sunt doar niste lautari. oamenii ii pun oe alte piedestale decat locul lor real in societate, de guristi, mascarici, saltimbanci

 2. #3

  Radet si bucuresteni? Loool
  E bine ca nu le da bani ca ii ajute sa crape mai repede. Dc sa aibă bucureștenii căldură subvenționată? Cu ocazia asta mai crapa si din votacii lor. Sper sa se scumpească si gazele. Asta sa primească toti care au 60+

  0

  • #4

   Mai suge un ou boschetarule ca aberezi rau de tot iar nu mai ai medicamente?

   0

 3. așa se clădește omul nou.

  0

 4. #6

  Daca nici frigul din case si lipsa apei calde nu ii face pe bucureșteni să o ia pe sus pe firea si sa o arunce pe câmp atunci înseamnă că sunt proști si își merită soarta.

  0

  • #7

   „…si lipsa apei calde nu ii face pe bucureșteni să o ia pe sus pe firea …”. Nu stiu ce te face sa crezi ca lipsa apei calde ii deranjeaza asa de tare pe bucuresteni…

   0

  • #8

   Bucureștenii sunt la ski acum, săracilor. Habar nu au ei că nu e apă în București.

   0

 5. Arta finanțată de stat se numește propagandă, n-are de unde să știe milogii culturali de-astea.

  0

 6. #10

  Sunt avarii la 10 din cele 1012 puncte termice gestionate de RADET.

  0

 7. #11
  Dani Corban

  Mulți bucureșteni (să nu zic majoritatea) nu sunt prea afectați pentru că folosesc apa caldă doar duminica și pot încălzi pe aragaz, lângă oala cu sarmale.

  0

  • #12

   Multi bucuresteni nu sunt bucuresteni, asa ca nu insulti pe cine crezi tu ca insulti :).

   0

  • #13

   Crezi ca e diferenta de comportament intre un bucurestean, teleormanean, brailean, etc? Toti la fel. Nu conteaza pozitionarea pe harta…

   0

  • #14
   Dani Corban

   @Yokrys, cand zic „bucuresteni” ma refer la cele 5 mil. de picioare care calca pamantul Bucurestiului. Si nu mi-am propus sa insult pe cineva, doar zic ca in autobuze si tramvaie miroase ca in cusca ursului.

   0

  • #15

   Vara baia este saptamanala adica sambata seara iar iarna bilunara adica o sambata faci baie si in alta nu.

   0

 8. #16

  Sunteți răi dom’le, aia e. La urma urmei, nu-i chiar așa frig afară.

  0

 9. #17

  Mie Firea mi se pare absolut abominabila adica Dragnea este un labrador fricos si grasut pe langa vipera aceasta.Mie nici acum nu imi vine sa cred ca esti dat in judecata de Doamna, tu realizezi ca are angajati oameni care sa monitorizeze aparitiile in presa, pe urma alti oameni care sa scrie plangeri si sa mearga la procese.Nu vreau sa iti iau din merite dar esti blogger, multe din articole sunt pamflet si totusi Firea a actionat ca un Erdogan, nici o vorba rea despre dansa.

  0

 10. #18

  In decembrie, pe vremea lui Nea’ Nicu, mancare nu era (nici acum nu este , ca e scumpa), caldura nu era (nici acum nu este ca e scumpa sau ca e incompetenta conducerea RADET si Duamna), benzina nu era (nici acum nu e ca e scumpa), drumirile sunt prastie (si acum si atunci), ce sa mai…conditii perfecte pentru o revolta, dar… aia mai tineri castiga mai bine ca media pe la cate o firma mai rasarita (iar cele de mai sus cu „mai scump” nu li se mai aplica), cei mai batrani au cate un fiu/fiica in cazul de mai sus sau plecati la munca pe „afara” si se subtiaza si in cazul lor lipsurile.
  Deci nu sunt premise sa ne facem bine prea curand.

  PS. am uitat de sleahta de lucratori „la stat” – ca aia fac, „lucreaza la stat” – the irony, ce vor sta perpetuu cu mana intinsa sa „li se dea”, la oricine este la putere – ei nu au vointa si constiinta.

  0

  • #19

   ”PS. am uitat de sleahta de lucratori „la stat” – ca aia fac, „lucreaza la stat” – the irony, ce vor sta perpetuu cu mana intinsa sa „li se dea”, la oricine este la putere – ei nu au vointa si constiinta.”

   Din contra, tocmai aia sunt cei destepti. Nu conteaza cine pleaca, cine vine, ei vor ramane acolo 4ever.

   0

 11. #20

  Se numeste rezilienta 🙂 Sau se va numi cat de curand cand nu vom mai fi oameni. Muista asta ar trebui legata de Arcul de Triumf si slobozita de toata Romania.

  0

 12. #21

  Când mă gândesc câte înjurături și-a luat Bolojan că a deranjat traficul și că se lua apa caldă câteva zile la rând special pentru a evita problemele astea și ca să avem toată infrastructura nou nouță pe gratis, cu fonduri UE…

  0

 13. #23

  Timisoara are primar liberal. Same shit. Apropo, Robu e-n concediu in Jamaica, fac pariu ca zice „let’s smoke this shit”…

  0

 14. #24

  Asa, asa, arunca cu noroi in Firea, influencerule , poate te platesc mai bine „patronii” din spatele tau 😀

  0

Citește și...

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]