Știți la cine mă gândeam când citeam rândurile de mai jos, scrise de USR Sector 3?
La pișcotarii din online care susțin, fără rezerve, căpușările de bani făcute de Firea împreună cu CREART. Cei care se filmau, pe banii primariei, ca să își spună mândria de a fi român și bucureștean, cei care promovează deșănțările făcute pe bani publici, concertele megalomanice și tot restul de mizerii pe care le susțineau și le susțin fără să clipească, justificând că, dragă, arta e necesară, iar CREART nu e primăria, nu trebuie să exagerăm.

Ia spuneți, pișcoțeilor, e nasol fără apă caldă? Am auzit că tocmai s-a oprit iar apa caldă și căldura în bucurești. Știți de ce nu aveți apă caldă? Pentru că voi ați susținut ca banii de la RADET să meargă la PSD, pe scurt. Și sunteți la fel de vinovați ca cei ce au făcut-o, pentru că ȘTIAȚI ce se întâmplă și ce reprezintă șușanelele respective.

Așa că, atunci când cineva se spală cu bucăți de gheață și folosește un reșou să se încălzească, ca în vremurile bune, sper să se gândească pios la voi și să vă dedice niște carne prin frigidere.

Pomanagiilor fără coloană vertebrală ce sunteți.

De ce crapă rețeaua RADET? Pentru că de doi ani și jumătate se taie banii de investiții destinați modernizării rețelei. În acest an, de exemplu, doar 2,6 milioane de lei au fost efectiv cheltuiți pentru investiții RADET. Spre comparație, Catedrala a primit 45 de milioane lei, iar bugetul CREART (instituția care se ocupă de festivaluri, târguri și concerte) a fost de 79 de milioane lei.

În septembrie 2016, Gabriela Firea spunea că ”bucureștenii vor avea la timp și în condiții deosebite de confort, apă caldă și căldură în timpul sezonului rece”. Între timp, au trecut mai bine de doi ani. RADET a rămas în insolvență iar administratorul judiciar (un apropiat al Gabrielei Firea) a încasat aproape 1 milion de euro pentru a gestiona eșecul. Gabriela Firea a luat banii de investiții destinați modernizării rețelei și a punctelor termice și i-a dat pe târguri, festivaluri și statui.

Rezultatul este cel pe care îl vedem astăzi: sute de blocuri din București rămân în fiecare zi fără apă caldă și căldură. Numărul și gravitatea avariilor sunt mai mari decât oricând în ultimii 20 de ani. Iar responsabilii evită să dea ochii cu presa și cu cetățenii.

Gabriela Firea este tot ce se putea întâmpla mai rău pentru RADET și pentru București!