Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost este o persoană însetată de cultură

Firea face alta rectificare bugetara: Taie 200 de milioane de lei de la strazi si spitale si aloca mai multi bani pentru „recreere si religie”.Administratia Strazilor propune o diminuare a bugetului cu 153,7 milioane de lei, in timp ce Administratia Spitalelor solicita o „taiere” de 47,8 milioane de lei.

Știți cum e, acel moment în care românia o duce atât de bine sub mafia pesedistă încât spitalele cer ele singure să li se reducă bugetele, pentru că au mult prea mulți bani și chiar nu au ce să facă cu ei. Dezinfectanți Hexipharma sunt, pacienții vin de acasă cu medicamente și bandaje, în cazul în care le e frig, e ok, se dărâmă pereții pe ei și le țin de cald, să fie multă, multă cultură și religie.

Prin urmare, spălăm niște bani la CREART, mai facem un concert, îl mai chemăm pe Dan BIttman, că știe cum e cu rebate-ul și tot așa.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Și, câți protestează? Pentru că romanului nu ii pasa. Daca el în momentul asta e sănătos, îl doare-n pula. Când se îmbolnăvește, pornește războiul, pe Facebook bineînțeles, cu poze, filmulețe și postări filozofice. Societatea românească nu mai are șanse de scăpare, politicul de azi e oglinda perfecta a populației.

  Thumb up 52
 2. #2

  posedata de cultura*

  Thumb up 5
 3. #4

  Cand esti stresat in trafic de dai jos din masina si te recreezi la un concert. Macar sa facem cate un festival in fiecare intersectie. Ajungi acasa dupa 4 ore de stat in trafic dar macar ai fost la concert la angela similea, dauer si nelipsitul bittman. Dai un ban dar stai in… trafic!

  Thumb up 21
 4. Cultura recreere si religie poate sa insemne si Catedrala mantuirii neamului. Numai ca la incheierea lucrarilor o sa fie un fel de Aerium pamantesc unde poti intra numai cu limuzina. Sau ma insel si o sa fie parcuri si gradini de jur imprejur unde sa se bucure enoriasii si sa iasa cu copiii la iarba verde.

  Thumb up 8
 5. #6

  Si care ar fi solutia, sa protestam in fata primariei?

  Thumb up 3
  • nu poti. e tot anul acolo data o autorizatie pt protest pt ceva organizatie obscura.
   poti incerca unul spontan dar daca nu ai notificare in trei exemplare si formularul K2 semnat si stampilat de primarie nu poti, e ilegal.

   Thumb up 5
 6. recreere prin religie.
  parascheva, braul lu mama lui dumnezeu, catedrala vietii, alte mizerii de gen
  toate sug. bani.

  Thumb up 4
 7. #9

  pentru musulmani dă ceva?
  sau numai pentru necredincioșii ortohoți dă?

  Thumb up 3
 8. #10

  Ca sa citez un comment vazut pe waze in we: ” m**e lui firea si lu arabu ala”

  Thumb up 6
 9. So ? Crezi ca ii pasa cuiva?
  Daca ii pasa cuiva isi misca fundul la vot, nu la dat muje pe waze, facebook … etc.
  https://www.youtube.com/watch?v=t0e9guhV35o

  Thumb up 2
 10. #12

  Yes! Vreau sa vad praduiala maxima! Si sper ca nici la alegerile urmatoare nu va fi mare prezenta la vot, ca sa castige iar cu voturile pensionarilor.

  Daca nici acum nu e evident ca durerea-n p#l@ de la alegerile locale se plateste, atunci meritam ce ni se intampla!

  Thumb up 17
 11. Efluviile astea de concerte populiste sunt jalnice.Dar se taie multe chitante si se duc banii la partid, care o fi. Despre mauzoleul ala sinistru, cica al mantuirii, eu nu nici nu mai pot sa ma gandesc… nu vreaau sa fiu mantuita.Dar vreau cultura de calitate. Scoli si spitale decente. Imi povestea un prieten ca in Cluj, la cel mai bun liceu, in top 3 pe tara, la clasa a xii apare o suplinitoare la Limba Romana, materie de bac. Si ca Boc i-a dat 18 000 de euro Andrei pentru 50 de minute de miorlaieli…Acum face o sesiune de finantare cu dedicatie pentru perdantii de la Capitala Culturala Europeana: 500 000 de lei. Proiectul se numeste „Cultura lucreaza”, nu l-a vazut nimeni, de trei ani de cand au pierdut in fata Timisoarei (bravo, Timisoara!) toaca bani publici fara niciun rezultat. Somes Navigabil, Parc intergalactic, povesti pentru pesti – strict autentic. Deci nici cu preacinstitii clujeni nu mi-e rusine!

  Thumb up 6
 12. #14
  Flocea

  Io nu înțeleg cum a ieșit asta primar. Rog sociolog.

  Thumb up 1