Galati TweetMeet

Am fost la Galați, trecând prin inima moldovei, Brăila și am dat alarma. Hai băieți la tweetmeet, că e de băgat bere și discutat chinezisme.

Aceasta este blogosfera gălățeană. Adică Pavel Ionut și Pioneza dintre fese. Mai era un băiat în dreapta mea, care a venit după ce am făcut poza, căruia îmi cer scuze, dar am uitat cum îl cheamă. Deh, bătrânețea. Am înțeles totuși că face fotografii frumoase.

În rest, la restaurantul de lângă hotelul Galamond sau cum îi zice (DAR NU RESTAURANTUL HOTELULUI!!), se mănâncă foarte bine, cu niște porții uriașe. Thumbs up, când mai ajung în Galați, sigur îl calc.

32 comentarii

 1. Asa, fa-ne pofta!

  0

  0

 2. #2

  Aia-i ciorba de fasule? Cu atata ceapa?

  0

  0

 3. Arata bine, dar nu as manca-o :D

  0

  0

 4. :)) cum domnule, pe mine m-ati luat din Braila, nu din Galati, dar las-o asa ca iar sare lumea, mi-a facut placere sa te cunosc :D

  0

  0

 5. #6

  Hmmmm…ciorba aia arata fabulos!..era bun si un ardei iute atasat la ea!:P

  0

  0

 6. Ai facut poza la ciorba ca sa ne faci in ciuda :))

  0

  0

 7. #9

  De cand Braila e inima Moldovei? Cand e exact la granita cu Dobgrogea si Baraganul.

  0

  0

 8. #12

  Imi spunea cineva ca brailenii sunt oameni OK, dar asta pana le spui (desi e suficient si sa insinuezi:))) ca Braila e in Moldova. Din acel moment nu mai raspund de faptele lor! :)))

  Da, sunt braileanca.

  0

  0

  • #13

   corsagirl » jocul meu favorit

   0

   0

  • #14

   Galatean fiind aveam un alt joc preferat cu brailenii. De cate ori veneam cu trenul de la Bucuresti incercam sa ghicesc cine din tren e din Braila. Dupa vreo doua drumuri deja devenisem expert. Ii ghiceam numai dupa privire.

   0

   0

 9. Chinezu pare speriat ;-o
  Oricum, poza buna pentru materialele viitoare, Save Image As :))

  0

  0

 10. #16

  Mda, si eu incercam sa ghicesc moldovenii din tren. :)))

  0

  0

 11. #17

  Brailenii ca brailenii, dar sa ii vezi pe buzoieni… cand in fapt toata Romania este colonizata de moldoveni. Nu exista familie din Romania care sa nu aiba un moldovean pe undeva.

  0

  0

 12. sug pula la negri. ma puteti gasi la mailul boy.madonna@yahoo.co.uk

  0

  0

  • #21

   Treaba aia o face maica-ta probabil. Pana atunci sa le sugi tu pula la buzoieni, asa, de control.

   0

   0

 13. #22

  ciorba aia are o groaza de grasime in ea. nu stiu cum unora le face pofta :)

  0

  0

 14. #23

  Mă bucur că ţi-a plăcut la Galaţi. Ai auzit de Zona Metropolitană Galaţi-Brăila ?

  0

  0

  • #24

   Andrei » am auzit si de protv galati-braila

   0

   0

  • #25

   Toata lumea de pe acolo a auzit de marea zona metropolitana care nu se va construi prea curand pentru ca Galatiul are pretentii serioase asupra unor suprafete de acolo desi zona, aproape in totalitate, apartine de jud. Braila.
   De asemenea, din categoria „hai sa mintim poporul cu televizorul (local)” mai este si celebrul pod peste Dunare, intre zona Galati-Braila si Tulcea (locatii au fost mai multe alese dar cu acelasi rezultat) sau marele port care zace aproape nefolosit pentru ca… prietenii stiu de ce.

   0

   0

 15. #26

  Alltime se numeste restaurantul :)

  0

  0

  • #27

   Toata lumea merge acolo pentru ca e cel mai … decent, zic eu (ca si prezentare, mancare, chiar si preturi).

   In fine, am incercat si Full House-ul, e pe langa hotel Dunarea daca mi-aduc bine aminte. A fost mai mult decat oke dar preturile erau putin cam piperate.

   0

   0

 16. #28

  o ciorbita la lighean

  0

  0

 17. #29

  Parca „Moldova” se scrie cu M mare? :D

  0

  0

 18. #30

  Chinezu bloguie la fel de incitant precum Bloogatu. In rest, peace.

  0

  0

  • #31

   DanCapitanDePlay » chinezu are alte alitati si blogul nu e chiar munca sa principala

   0

   0

  • #32

   Plm man, nu sunt muiere sa-i apreciez „celelalte calitati”…Omu’ e la fel de „interesant” cam cum e mancarea lui Adi Hadean care apropo, cica ne reprezinta la Phenian! (Sau o fi Londra? Aia de la Samsugi stiu unde il trimit?)

   0

   0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]