40 comentarii

 1. #1

  Sigur maneaoa asta coreeana o sa fie prima melodie care o sa faca 1 miliard de vizualizari.

  0

 2. #3

  Dorel ce facea? Era la cafea?

  0

 3. #4

  Cat de inspirat a fost soferul sa dea inapoi.
  Daca era o femeie pariu ca nu se misca de acolo?

  0

  • Dude, nush nici cati barbati eroi sunt in stare sa reactioneze asa cand vad macaraua ca vin spre ei.

   0

 4. #6

  Piesa nu seamana cu Gangnam Style.

  Asta-i GS: http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

  0

  • #7

   bre, varianta asta e unplugged…te bagi tu repede!

   0

  • #8

   Sigur, era ft greu sa iti dai seama ca e o alta versiune a aceleiasi melodii… Ce altceva pot sa-ti spun decat sa iti desfunzi urechile?

   0

  • #9

   @Arthur: eu ce altceva pot sa-ti zic decat sa-ti desfunzi urechile (ca esti surd probabil) si sa-ti tii botul?

   0

 5. #10

  sunt tare curios cum ar fi evoluat lucrurile daca erau rusi :>

  0

 6. #11

  A avut noroc ca nu avea pe nimeni in spate

  0

 7. #12

  Nu m-a impresionat Gaganam asta. Timpul de reactie a fost cam de 0.3 – 0.5 sec. Anul trecut cand ma intorceam de la Constanta, mi-a venit ideea : Tot sunt in camp, pustietatea Dobrogei , hai sa ma duc mai jos. M-am dus intai la 100 de picioare, pe urma la 50, la 30 si in final la vreo 6-7, adica vreo 2 metri de sol. Aveam 120 de noduri, adica 220 km/h . Treceam pe deasupra unui lan de ceva verde, cand, deodata, imi rasare o teava de irigatii, exact in fata. Am ciupit pasul, aproape instant si m-am dus la limita peste ea. Cand am reusit sa o vad, era la maxim 30 de metri in fata mea. Eu aveam 60 de metri pe secunda, deci toata manevra a durat 0.5 sec. Scazand timpul necesar transmiterii comenzii, rezulta timpul meu de reactie, undeva sub 0.2 secunde. Cand am agatat iepurele cu patina dreapta v-am povestit ? Atunci probabil am fost si mai rapid. Atunci cand e fugarit, iepurele alearga in zigzag. Stanga, dreapta, stanga , dreapta, alterneaza atat de rapid, e incredibil. Daca nu eram exact deasupra lui, nici nu bagam de seama miscarea asta. Dar l-am anticipat pana la urma, reflex de zecime de secunda, si l-am ridicat pe patina dreapta. Pe stanga nu aveam cum, asa sunt dracoveniile astea frantuzesti; se invarte rotorul in sens orar, deci la viteze de sub 80-100 de noduri, sta inclinat in dreapta. Va explic si de ce, dar altadata. E simpla explicatia, oricum, probabil va dati singuri seama. Saracul iepure nu prinde 80 de noduri, desi ar fi vrut, poate scapa. La porumbei e mai greu. Aia ajung si la 100 de km pe ora si au niste eschive…phaaa, sunt nebuni.

  0

 8. #22

  Asa da prezenta de spirit!

  0

 9. #23

  bine ca a avut reactie o reactie la timp ca altfel…

  0

 10. #24

  cam nerabdatori chinezii :D

  0

 11. #26

  Ce treaba are muzica cu soferia? :)) Nu mai zic nimic!

  0

 12. #27

  Arhi, daniorban, Baxter, Attilla, Moromete, last but not least Freigedank,
  Joi 29.11.2012, great private party by Clinica de Bere in Timisoara. Sinteti invitati.
  Platesc transport, nasa, cazare.
  rog confirmare aici pe blog.

  0

  • #28

   Hari, daca e vorba de mancare si bautura gratis, imi e foarte greu sa refuz. VIn cu toata dragostea :) . Problema e ca nu pot sa stiu de acum ce fac peste 2 saptamani. Nici peste 2 zile nu stiu sigur ce treaba am. Pana cand trebuie sa confirmam ?

   0

  • #29

   Ntz, secretara zice ca nu se poate.

   0

  • #30

   @hary iti dai seama ce-o sa iasa? Arhi o sa faca un livetext din asta. :)

   0

 13. #31

  Close call.
  Dacă șoferul povestea asta cuiva,nu îl redea nimeni.

  0

 14. #36

  Iti dai seama daca era in romaneste si era cantat de Guta cum ar stramba toti hipsterii ca ei nu asculta manele. In rest, daca suna prost, dar e cantat de unu mic, galben si cu ochi si ochelari ciudati: hopa gangnam style…

  0

 15. #37

  Ce voce are Ionuţ Dolănescu! Te unde la sentiment! :))) Care-ai zis că bat din palme, cred că bat mai mult de FOAME :))))))))))))))))))))))))))))

  0

 16. #39

  Melodia e de vina.. sunt ferm convins. :)

  0

 17. #40

  Cat de bine s-a sincronizat melodia cu actiunea!

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.