Gata, oficial, nu mai avem Digi24

Când a apărut, în 2013, parcă, Digi24 a fost o gură de aer proaspăt în presă. Era singurul site de știri pe bune, nebiasate de nimeni, fără partizanat, fără nimic din ceea ce mustea din gunoiul fetid al presei românești de atunci (și de acum).

După care au adus un mizerabil de la Realitatea, în 2016, care a ditrus situl, din punct de vedere al profesionalismului, făcându-l pe aceeași tipologie ca mizeriile gen Gândul sau Mediafax. Atunci l-am abandonat, nu am mai intrat decât rar și atunci doar pe linkuri primite de la altcineva.

Acum au virat, clar, în barca PSD, aducând-o ca șefă a sitului pe Adriana Duțulescu, nimeni alta decât fosta șefă, de până luna trecută, a politicului de la Antena 3. Practic, a patronat haznaua aia împuțită, cu dejecțiile zilnice, a fost conduc[toarea și cea care a elaborat strategia zilnică .

Așa că știm cum va fi, de acum înainte, la Digi24. A fost nevoie doar ca Dragnea să amenințe puțin cu amenda de 1 miliard pentru cabluri și brusc, s-a schimbat totul. Nici amenda nu mai e de actualitate, să știți. Între timp, burtierele de la Digi sunt așa:

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. Trist, urmează cenzura/blocarea pe internetul de la RDS și putem concura cu China.

  0

  • #2

   In poiană încă mai e zăpadă. Se poate schia

   0

 2. #3

  “… cu botnita la gura” Exact in stilul borat al latrinei.

  0

 3. #4

  cu botnita la gura?
  da fuq is that

  0

 4. #5

  Pana la urma n-a fost prea multa lume care sa planga dupa gigi douashpatru.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.