Gata, m-am tuns

aparat de tuns philips

Pentru că voia ieri cineva o poză ca să sperie colindătorii (vine crăciunul!! :)))) ), iată și poza cu mine frumos ca un adonis, proaspăt tuns. Am luat ieri acest Philips. Ce să zic, unul din targeturi a fost atins, cu adevărat are lungime minimă de tuns de 0.5 și îmi tunde barba așa cum a intenționat Marele Monstru de Spaghete să o aibă un Paris ca mine.

Partea proastă este că papucul acela care ghidează lungimea este gândit de parcă l-ar fi făcut un român. Prin urmare, de fiecare dată când dai cu mașina prin cap și acolo se umple de păr, nu ai cum să scuturi, pentru că se aglomerează în papuc și nu mai taie. Și nu merge scos decât cu periuța, de fiecare dată. Practic dai o dată prin cap, oprești mașina, cureți peria, pornești mașina, dai o dată prin cap, oprești mașina and so on.

La barbă a mers decent și rapiduț, dar tunsul pletelor a fost criminal. Până la urmă am abandonat și m-am tuns direct cu lamele. Aici, ce e al mașinii e al mașinii, a mers imediat, taie incredibil de bine și rapid.

Prin urmare sunt oarecum mulțumit.
Cât de cât…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

36 comentarii

 1. #1

  Acum realizez ce bine semeni cu Vali. Evident, el fiind al mai frumos. :)

 2. Aproape ca un fund de bebelush. Ai dat si cu pudra de talc? :)

  • Trebuia sa pui si „before”

  • să pună „brifcore” de ce ? în urmă cu ceva timp își semăna firele de par cu un ac și acum le rade, draq ii mai înțelege și pe blogerii ăștia … ps: pana la Craciun văd că te-ai pregătit de Halloween

  • A dat cu beautify shot. :D

  • Doamna Ametcea, să nu cumva să-l lăsați pe moș Cetin să creadă că are țeasta as bebiță’s bucuțe.
   Își pune, dracu’, pamperși pe freză, și iese altă dandana!

 3. Îți pot face un compliment? Semeni un pic cu Călin Goia :)

 4. Mai mult „chi” decat „paros” :)

 5. #12

  Camera de pe telefon nu vrea sa te ajute deloc. Soft baby skin.

 6. Semeni cu Vin Diesel. Putem sa-ti zicem Bere Benzina?

 7. #15

  Domne, ai întinerit 5 ani, de când ai dat pletele jos.
  Ce să mai. Un Brad Pitt din Pantelimon.

 8. Am schimbat o gramada de masini de tuns de-a lungul timpului. Am o Philips pe care o tin de back-up. E ok pt tuns zero insa daca vrei un 3, 6 sau mai stiu eu cat, nu tuned egal. Tradus, arati de parca ai fost arat cu plugul :)

  Eu m-am oprit la asta, pe care o folosesc de peste un an. Tunde beton, indifferent de lungime. Mica si tine bateria gramada. Pretul e un pic prohibitive insa avand in vedere ca o folosesc la fiecare 2 saptamani pentru cap si barba, zic ca merita lipsa unui stres.

  justMy2cents

 9. #24

  Welcome to the club !

 10. Toate sunt asa bune si misto la prima folosire… Dupa vreun an incep sa se cam duca si te enervezi ca service-ul de unde poti sa iei cutite de schimb este la maaaama dracu.

  In rest e ok, sper sa nu ajung prea curand sa am parul tau. La barba sunt ok, daca nu ma rad doua saptamani sunt Arsenie Boca.

 11. #29

  Domnu’, Paris nu avea barba, am vazut eu in film! Si daca e in film asa, asa a fost!

 12. #30

  3 (trei) degete in poza, sa fie…

 13. #32

  mai mult chiparo decât…

 14. #33

  La nește păr (mai mult luminiș) câtamai (sau cum s-o scrie) mașina! :-)

 15. #34

  Incepi sa ai ochii ca un chinez…

 16. S-a luminat camera. Or sa-l foloseasca pantelimoniezii pe post de far

 17. cine pe cine tzine in poza?

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex