Am zis că poate mai aveți nevoie de idei ce să faceți de mâncare în această minunată carantină. Asta am făcut eu în weekend.
Cozonac de casă, cu multă nucă și mac. S-a mâncat unul, mai e vreo 3/4 din celălalt.

Aripioare de porc la cuptor. Foarte, foarte mișto, luate de la Auchan, gata condimentate, o nebunie. Am avut și ceafă, tot de la același producător, la fel, nebunie, doar că am uitat să o pozez. Cu cartofi wedges la ceaun și niște brânză rasă deasupra.

Coaste condimentate. Au mers de minune cu niște piure.

Și-a adus aminte fiica cea mare că ei îi place pasca și îi este poftă. Așa că, cu profundă pioșenie, am făcut pasca tradițională Bartsimpsoniană. A fost bună, pentru prima încercare.

În rest, doar o ciorbică de lobodă, cu niște orez și borș cu leuștean. Simplu, ca la țară, în Pantelimon.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.