Gaura din covrig şi apa caldă

Am amintiri vagi din 2006-2007. Învăţam pe pielea mea, cu şuturi în cur de la zoso, ce înseamnă copyright. Nu, atunci nu eram prieteni, dimpotrivă, visam să îi sparg nasul. Intre timp, suntem prieteni de familie, amandoi virgini foreva`.

Îl înjuram pe Mr.O, din motive nebuloase.

Făceam mişto de manafu, care voia să facă asociaţia bloggerilor profesionişti. Într-o vreme când eram tot atâţia bloggeri cât degetele de la o mână de miriapod.

Participam la capsula timpului. Probabil acum e stearsa demult, dar na…
Făceam roblegoofest, festivalul inamic roblogfestului, împreună cu blegoo, căruia îi vândusem numele de blegoo. Primii 5000 de dolari făcuţi vreodată din online. De mine.

De aia zic, nu mai ţin minte multe.
Dar dacă vreţi să vedeţi că toate ideile voastre inovatoare, de fapt au existat cu mult înainte ca voi să ştiţi ce e aia internet, citiţi la bătrânul Storm. He knows shit.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

37 comentarii

 1. Deci cheia succesului este să-i înjuri pe ăia mai mari. Oki. Să încep ? 🙂

  Thumb up 0
 2. Vă cam înjurați reciproc. El în stilul caracteristic (nu se poate abține să nu se ia în bețe cu absolut oricine), tu prin stilul anti-blogări.

  Ehei, vremuri. Bătrânețe, coaie crețe…

  Thumb up 0
  • #7

   Meekuu » pfoai, cate mui mi-am luat si de la tine..> :))))))

   Thumb up 0
  • :)) mdap, că eram sătul de puradeii de pe hub-urile de dc, de irc și de prin alte părți și te cam pusesem în aceeași categorie.
   Și parcă motivu’ pentru care te-am înjurat erau niște „țâțe” pe care le văzusei la mine și n-ai dat link 😀
   Vezi, bărbați, ne certăm de la țâțe nu de la prostii legate de online…

   Thumb up 0
  • #9

   Meekuu » bai, stii ce frustrant era ca nimeni nu ma credea ca habar nu aveam ce e aia link si de ce ar trebui sa il dau cuvia? pe mine de-abia ce ma invatatse littlebro sa embeduiesc filme de youtube, iar youtube inca nu era cumparat de google.

   Thumb up 0
  • Eh, acu’ a rămas doar piticu care le găsește „pe net” sau „primite pe mail”…

   Thumb up 0
  • #11

   Meekuu » scoala realitatea e scoala grea, cine o absolva, nu uita rapid. zi sincer acum, iti pare rau ca ai invatat CISCO. Daca erai redactor la realitatea…

   Thumb up 0
  • Ha, am găsit „țâțele” pe care le copiasei de la mine. Încă le țineam pe server. Băiat strângător…
   http://big.lazyadmin.ro/2006/10/28/tate-d/

   Thumb up 0
 3. Mentionarea in postul lui Andrei a blogului Alexandrei… priceless. Desi Ale e de mult in biznis 🙂 , tot merge un #asaincepe.

  Thumb up 0
  • uite, io, de exemplu, nu pricep. de ce e priceless ? nu-i prima oara cand ii dau link or smth.

   Thumb up 0
  • N-am citit tot ce ai scris pana acum, sorry. Era de bine, oricum.

   Thumb up 0
  • E „priceless” in sensul ca, o mentionare a unui blog in postul unuia ca tine, cu vechime, inseamna mult. Indiferent daca am blogul de o luna sau un an. Atat timp cat nu-l am de 5 ani si n-am vizibilitatea ta, un astfel de gest nu poate decat sa ma ajute sa fiu si eu mai vizibil. La asta m-am referit. Nu era cazul sa te deranjeze ce am spus.

   Thumb up 0
 4. Te-a lovit melancolia?

  Thumb up 0
 5. #18

  da ma tu si zoso ati descoperit mersul pe jos

  Thumb up 0
 6. meeku şi arhi, doi graşi urâţi 😛

 7. #20

  http://www.stari.ro/arhi-tv.html
  iunie 2007. Cam de atunci te citesc, cu reusite sau nu.

  Thumb up 0
 8. ehe arhi, ai dreptate cum au trecut anii…. mai stii adsensu’, era in CT pe vremea aia, si din cand in cand mai bagai un print screen cu plata de la adsense. iar altii erau invidiosi ca nu au plata asa mare….. eu am inceput totul pentru adsense…si copiam stiri de unde puteam. dupa 4 luni si suma minima de adsense scoasa mi-am bagat pixu, cu ochii pe succesul vostru si incercam sa invat ce puteam. dar intre timp m-a prins si am inceput sa nu mai copiez, am inceput sa citesc mai mult, readerul se umplea cu feeduri, am inceput sa fac totul de placere. nu am ajuns nici unde cu succesul, dar un lucru facut de placere il uiti greu … aaa mi-am adus aminte de nevasta.net care mai spunea povesti cu adoratul 🙂 , apropo sa iti traiasca. hai sa ne traiesti si tu

  Thumb up 0
 9. Deci Zoso e de mult p-acilea bre!

  el s-a nascut o data cu blogosfera sau cum ?

  Thumb up 0
  • #24

   haolica » el a fost cronos-ul blogosferei. btw, stiai ca cuvantul blogosfera e inventat de alex mihaileanu, actualmente numit subiecttiv? 🙂

   Thumb up 0
  • #25

   El l-a tradus din engleza sau cum?

   Thumb up 0
 10. #26

  Istoria se scrie inca,intr-o zi o sa fi prieten de familie si cu MB…

  Thumb up 0
 11. #28

  Zici ca 2006-2007 au fost acum 500 de ani 🙂

  Thumb up 0
 12. #29

  Pavată cu de toate e calea succesului 😉

  Thumb up 0
 13. Prin perioada aia dadeam si eu cu nasul prin bloguri, acum mai citesc doar vreo 3-4 care erau si atunci. Multe nu mai sunt. Si prin sfarsitul lui 2007 ma hotaram si eu sa ma apuc de scris. Oh, those were the days!… 🙂

  Thumb up 0
 14. #31

  OFF: Ce ai facut cu Nova pana la urma?
  http://www.publicitare.ro/cautare/0721312576.html Astia par ok, ca si eu am nevoie de cineva sa se ocupe de un „tomberon”…:)

  Thumb up 0
 15. #32

  am vandut-o unui baiat de peblog

  Thumb up 0
 16. #33

  Mi se pare ca si eu mi-am luat niste mui de la tine pe vremea aia, ca raspuns la muile care ti le dadusem si eu pe fostul meu blog de Yahoo pentru ca scriai prostii. Cred ca am fost si in moderare o vreme. 😀 Intre timp ne-am linistit amandoi, cred ca din cauza ca ne-am bosorogit. :p

  Thumb up 0
 17. aproape regret ca nu am alocat timp pentru blog acum cativa ani

  Thumb up 0
 18. asa-mi trebe daca am considerat CS-ul si StarCraftu si facutu de muzica pentru dijeii din discotecile de la sat :)) daca credeam in acest fenomen acum eram departe 😀

  Thumb up 0
 19. ce-am zis? :))) lipseste „mai importante decat un blog” pot sa faci asa ceva: \/ ?

  Thumb up 0
 20. In 2006 topul wordpress.com era inca relevant (erau vreo 3 bloguri acolo care trageau cat alea pe .ro, tocmai datorita raritatii).

  Thumb up 0