Găuri în sinecura minții mele

Trăim agresiv din clipa nașterii. Agresivi, ne croim prin durere drum prin carnea mamei noastre. Ne urlăm dreptul la lichidul amniotic ce ne-a părăsit, ne cerem prin țipăt dreptul la aer. Țipăm agresiv după sufletul matern, concretizat în lapte. Agresiv, ne cerem dreptul la dragoste parentală, când începem să înțelegem ce înseamnă. Agresiv trecem prin viață, cerând mult de la toți, oferind puțin tuturora.

Totul pentru scopul final.
Moartea.
Moartea este singurul lucru ce ne unește pe toți. Răi, agresivi, egoiști, cretacici și neanderthalieni, într-un final ne expediem cele 21 de grame undeva, cândva, cumva, printr-o ultimă expirație.
Agresivă.

20 comentarii

 1. fuck, introspectia de luni
  e pepsi pe langa acest articol….

  0

  • hary » am incercat o mica pastișă dupa marii maestri ce s-au perindat pe aici :)

   0

  • #3

   @ Arhi, unde s-au perindat toti maestri astia ? Eu nu i-am vazut decand iti citesc blogul. Poate mici scaparari de la unul, de la altul, dar slabut, subtire rau. De la mediocrates ala ce mai am sperante sa ma surprinda cu ceva placut. Dar s-a facut luni de o ora si nimic din partea lui. :)

   0

  • #4

   Dani, poate nu a simtit nevoia sa-i laude. Poate acum l-a suparat doar gestul unora.

   0

 2. #5

  Unii traim agresiv dupa lege, altii agresiv inafara legii !
  Nu este la fel ceea ce lasi in urma ta si aici nu ma refer la avere. Exista ceva mai mult, care este apreciat corect, dar prea tarziu, cand nu mai esti in viata.

  0

 3. #7

  Nu toată lumea gîndeşte şi acţionează aşa, iar moartea nu are cum să fie un scop, poate doar dacă eşti sinucigaş.

  0

 4. #8

  Faza cea mai naspa e ca au plecat dintre noi ceva actori foarte buni dar din spate nu a venit nimic. Trebuie sa ne multumim cu Bendeac acum?

  0

 5. #9

  Cum zice si vorba: „Nu luati viata prea in serios pentru ca nimeni nu scapa viu!” Odihneasca-se in pace!

  0

 6. #10

  masculinul de la sinecura este sinecur?

  0

 7. #11

  Stefan Iordache, Gheorghe Dinica, Ilarion Ciobanu, Jean Constantin… intradevar cam multi care au plecat si nimeni care sa confirme din valul nou de actori. Pacat!
  Odihneasca-se in pace!

  0

 8. #12

  Arhi, frumoasa introspectie.
  nasterea este dovada clara ca noi ne putem adapta la orice mediu inconjurator, daca sintem nevoiti sa o facem.
  platim cu durere si suferinta, cand parasim paradisul ocrotitor al lichidului amniotic si sintem expulzati in marea arena a bataliilor, viata…

  ce este cu mediocrates?
  nu a mai trimis nimic sau ai renuntat la rubrica? :-)

  0

 9. #13

  Ei, ei, cele 21 de grame ale tale imi sunt din ce in ce mai dragi :)!

  0

 10. De cand nu ati mai fost la teatru sa puteti vorbi in cunostinta de cauza despre tinerii actori? Doar pt ca nu apar obsesiv la TV nu inseamna ca nu exista actori buni. Ganditi-va ca noi cunoastem foarte bine acesti actori de la filmele vechi facute inainte de 90 si de la revelioane. Da au fost si sunt actori foarte valorosi care s-au remarcat in cealalta epoca si au ramas pe val, ca sa spun asa. Dar sa nu judecam tanara generatie doar pt ca nu ii vedem mereu la TV.

  0

 11. Era bun si un buton de edit ca sa evit repetita de la sfarsit. Si as mai adauga ca multi actori au fost remarcati in strainatate si au fost premiati datorita profesionalismul si jocului actoricesc foarte bun

  0

 12. #17

  Da, trăim şi murim agresiv/violent. Universul e agresiv, vezi „naşterea şi dispariţia stelelor”, Timpul e agresiv, <> e vorba de secunde, <>, Creaţia e agresivă, o femeie suferă, însă cineva se naşte (desigur, pentru a fi agresiv dar şi agresat la rându-i).

  Poate Moartea, sau mai exact, consecinţa acesteia, e singura LINISTITA, non-agresivă şi nu e doar „scopul final”, e printre puţinele certitudini ale vieţii. Materia e praf de stele, suferă unele transformări şi revine la starea iniţială, praf de stele, inclusiv cele 21 grame pomenite de tine, tot acolo ajung când vine vremea.

  0

  • #18

   Adagiu pentru „Timpul e agresiv, e vorba de secunde, „, OMNIA VULNERAT, ULTIMA NECAT = Toate rănesc, ultima ucide.

   0

 13. #19

  Frumos Arhi!

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]