Generatia Hi5

In fata blocului meu e o biserica. Astazi, dupa ce am dus nevasta la scoala de soferi, parcam masina in fata blocului exact cand ieseau scolarii de la liceul de alaturi. Un pusti la vreo 16 ani, imbracat corect, cam geeky, se opreste in fata bisericii, se intoarce cu fata spre ea, isi face de trei ori cruce , se inclina, si pleaca mai departe.
In spatele lui, doua pizde haifaiviste, comentau:
– Hai fata, credinta credinta, dar nici chiar asa, da-o-n pizda masii.
Asta in timp ce isi faceau crucea aia caracteristica loazelor, dintr-o singura miscare, iar mana baleiaza usor intre umar si sold…
Mi-a venit sa le scuip in gura, si asta fara urma de perversiune sau pedofilie…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Nu prea văd legătura între poză şi subiect :)

 2. „tarfa asta nu a stiut cand sa taca”….daca nu vezi legatura, nu e vina mea:))

 3. mda. shit happens.

 4. Asa-i cu generatia asta.. ce sa le faci.. :|

 5. Eu sunt departe de a fi biseriocoasa, dar nu mi se pare OK sa razi de unul care chiar crede in chestia asta. Si intr-un fel ii invidiez pentru ca inca mai cred in biserica si din astea, dupa ce eu sunt atat de sictirita de popi si de tot talmes-balmesul asta.

 6. bre, eu sunt totalmente biserica free, dar respect credinta altui om, indiferent de modul in care si-o exprima, atata timp cat nu ma afecteaza in mod direct. urasc mitocanii si pizdele haifaiviste.

 7. I could not agree more. Da astea mici is reminescente de babe din alea de se crucesc pe fata si te spurca pe de-a-ndoaselea, reminescente mutante.

 8. scarbe mici

 9. 2, 3 palme peste buze. Ambele perechi.

 10. Nici eu nu-mi fac cruce cand trec pe langa o biserica, n-am de ce. Cu toate astea, nu fac bascalie de unul care tine la asta. E de bun simt.

 11. :)):)):)) Si, la ce te asteptai, ma rog? :)):)):)) Pretentiosule…

 12. #12

  Mda: alte tampite care isi bat joc de credinta cuiva, care poate echiar sincer.
  Asta in vreme ce ele insele practica o pseudo-credinta. Dar ele sunt cele mai legitime si drept-credincioase, iar altceva nu mai conteaza, right? :D

 13. Generatia asta hi5-ista o sa ne duca pe toti la sapa de lemn. Imi vine sa ii strang de gat pe cate unii :-L.

 14. pitipoance…ce mai