Gheorghe Zamfir, lovit de o masina

Dăm pariu că autorul accidentului va fi pedepsit exemplar? Și asta pentru că victima e o vedetă.

Altfel, probabil plătea daune șoferului pentru că i-a ciobit mașina.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  Mai mult ca sigur… numai sa il prinda… citeam pe nu-stiu-ce site ca vehicolul avea numere straine… asa ca e o nebuloasa! O sa il dea cineva in gat pe sofer mai mult ca sigur!

  Thumb up 0
 2. daca soferul e smecher nu va plati deloc. Depinde de puterea soferului fata de cea a actorului. Hai sa nu uitam c-au mai fost cazuri in care la fel am zis si pana la urma am ramas cu ochii-n soare. LA fel si in cazul tipului de la Timisoara cu Ferrari, cica acum ar fi liber.

  Thumb up 0
 3. eu pun pariu ca daca soferul este strain nu va pati nimica doar strainii se simt in tara asta ca la ei acasa din pacate

  Thumb up 0
 4. #4

  nu, asta se va intampla doar daca e american

  Thumb up 0
 5. si teo peter era o vedeta

  Thumb up 0
 6. ce să-i faci ! aste e Romania

  Thumb up 0
 7. #7

  AM SPECIFICAT, DACA NU E AMERICAN

  Thumb up 0
 8. #8

  cine-i Gh Zamfir? 😀

  Thumb up 0
 9. #9

  cel mai mare cantaret la nai al tuturor timpurilor

  Thumb up 0
 10. Cine-i Gheorghe Zamfir?! Uita-te la Kill Bill 😆

  Thumb up 0
 11. Eu as zice ca sansele ca cineva care a accidentat pe cineva sa fie pedepsit doar cresc nitel daca respectivul loveste o vedeta, si asta numai si numai pentru ca se mediatizeaza cazul si oamenii propaga asta, pentru ca numele in cauza le este cunoscut… in principiu, cand se intampla chestii urate, se cam cauta si se cam pedepsesc vinovatii, desigur, daca sunt gasiti. A, si daca nu sunt americani, da, asta e clar.

  Thumb up 0
 12. ma bucur ca azi in ziare nu a aparut „Gheorghe Zamfir a lovit o masina”

  Thumb up 0
 13. Crezi ca vor prinde soferul? 😀

  Thumb up 0
 14. #14

  De data asta se pare ca nu soferul a fugit de la locul accidentului ci politia a uitat sa vina. Soferul a aparut si la tv declarand ca a asteptat politia vreo 2 ore pe acolo si nu a aparut nici un echipaj, lucru confirmat si de cativa martori, mai mult chiar soferul a sunat la 112 dupa ambulanta si politie. Se pare ca politistii nostrii erau ocupati cu altceva si au ajuns la locul accidentului pentru masuratori dupa 24 de ore ….

  Thumb up 0
 15. Din ce am inteles vina se imparte intre amandoi pentru ca Gh.Zamfir a fost neatent cand s-a dat jos din masina iar soferul este normal sa plateasca pentru faptul ca nu s-a uitat pe merge.

  Thumb up 0
 16. @Liviu Politia nu a uitat sa vina , asta pot sa iti garantez eu pentru ca locuiesc chiar langa maestru si politia chiar patruleaza pe acolo una e ce zic altii in „ziare de duzina” si alta e cand constati la fata locului ce se intampla , politia a ajuns imediat acolo din cate am auzit de prin vecini

  Thumb up 0
 17. #17

  @Perfu tot ce e posibil, nu te contazic, dar nu ar fi fost ceva nemaiîntâlnit să nu apară poliţia la faţa locului.

  Thumb up 0
 18. @Liviu tinand cont ca aceasta zona este un loc populat mi se pare logic sa apara politia imediat la fata locului , eu unu pot sa iti confirm ca sunt cateva echipaje de patrulare in zona Garii de Nord , am citit si eu diverse stiri pe unde se spunea ca Politia nu a venit ca salvarea a intarziat si alte magarii de presa

  Thumb up 0
 19. de data asta se pare ca omul a lovit masina si nu invers. macar ca atunci cind cobori din masina nu ai nici cea mai mica urma de prioritate.

  asta nu e bine. adica nu e bine o stire data aiurea si incompleta.

  nu ma mir insa. vad ca a aparut si prostia cu „spamati sau scrieti timpenii pe propria piele”.

  sigur mai e arhi la butoanele blogului?

  Thumb up 0
 20. Orice american e mai vedeta decat orice vedeta de la noi.

  Thumb up 0
 21. S-a exagerat cu acest „accident”. Mai ales de cei de la trustul INTACT.

  Thumb up 0
 22. #22

  dom’le , ideea e ca amandoi au rgesit, maestru’ ca s’a aruncat ca nebunu’ dupa pechinez si nea ala ca nu s’a dus singur la o sectie de politie sa povesteasca ce are pe suflet, kiar daca nu a venit echipajul sau a stat el doua ore, ai lovit un ojm, chiar daca nu e vina ta, te duci la orice sectie sau la politia rutiera si spui.
  Eu asa am facut cand am zgariat masina unui nene in parcare si nu aveam cum sa iau legatura cu el (imi lasasem nr in parbriz dar nu a sunat nimeni).Inutil sa spun ca politistii m’au trimis acasa.. da! au mai si ras de mine.. fhahaha haideti don’shoara ca de obicei oamenii vin sa reclame ca au agsit masina lovita nu ca au lovit ei pe cineva..daca va suna nea ala veniti cu el daca nu .. urmatorul la rand, va rog!!

  Thumb up 0
 23. cosmos, este. va fi scoasa, nu am observat-o.

  Thumb up 0
 24. #24

  si daca este englez? 🙂

  Thumb up 0
 25. daca este atunci sa traiasca!

  Thumb up 0