Ghiță e așteptat la Portița

Domnul Sebastian Ghiță, supranumit, cu ocazia zilei de 20 decembrie, Guiță, e așteptat acasă, la portiță. Nu aș vrea să fiu rău și să cred că a fugit din țară, precum soțul Mihaelei Rădulescu, doamne ferește. Cred că domnul Guiță este probabil prins într-un club de noapte, împreună cu câteva animatoare și domnul șef de la PRU, cântând Noi suntem români.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/mihaizmunteanu/videos/1192471387456833/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Link directNoroc că fuga sa nu afectează activitatea Teamnet, pentru că altfel, cine ar mai face contracte cu statul, ca să aibă bani șeful de o chifteluță la vizită?

18 comentarii

 1. #1

  Ghita te astept diseara la portita….

  0

  0

 2. #2

  Asta sigur avea calauza pregătită sau trece granitele in podu de la tren.Poate vasleste lipaneste sa treacă Bosforul in caiacu lui lipa.Cantand Deșteaptă-te romane fireste.

  0

  0

 3. Poate l-a sinucis și pe ăsta „partidul”!

  0

  0

 4. #4

  Doamne ce fals canta!

  0

  0

 5. Amuzant cum a disparut ghita in acelasi timp cu imunitatea. Dar sa se relaxeze. In scurt timp o sa poata sa se intoarca. E o chestie mai mult tehnica. Practic tine doar de numarul de voturi.

  0

  0

 6. Din ce vad în filmulețul ăla, nu cred că trebuie să fim îngrijorați. Cred că Ghiță și Diaconu au plecat intr-o țară care sa le recunoască căsătoria homosexuală. Nu ai cum să cânți așa transpirat, transfigurat, beat, extaziat chiar, agățat la gatul altui bărbat, fără să urmeze o muie și un futai de zile mari la toaleta bărbaților dupa. Sa le fie intr-un ceas bun, sunt doi frumoși, le stă bine împreună, casa de piatra, copii de ipsos le doresc.

  0

  0

 7. nu l-au cautat astia bine, dimineata era acasa!

  0

  0

 8. „ântr-un” uuuuuuuuuuuu :))

  0

  0

 9. #10

  Ascundete fratemeleu, nu te prinde dusmanii pr tine.

  0

  0

 10. #11

  Ghita a disparut de Ignat, coincidenta, nu prea cred.

  0

  0

 11. Cand ma gandesc ca am fost la un interiviu la teamnet, am fost acceptat dar in cele din urma i-am refuzat. Adica aveam de ales intre oferta de la teamnet si oferta de la locul actual de munca. Ofertele erau asemanatoare si doar o inspiratie divina m-a facut sa nu aleg teamnet. Pe atunci nu stiam ca era a lui Ghita. Imi stricam dracului toata cariera!
  Guit Guit fericit!

  0

  0

 12. #13

  Sunt curios daca nu cumva de astazi va pica asa, spontan, SIUI-ul….

  0

  0

  • nu cr3d, ca 5 milioane sunt bune la bulau

  • #15

   Nu’s ce sa zic… De fiecare data cind dl Ghita avea cite o infatisare, sistemul pica brusc. O fi foost vreo coincidenta… Imi spune sotia mea dupa amiaza.

   0

   0

 13. #16

  „/…/ but in that darkness faith moves it’s huge hand !”

  https://www.youtube.com/watch?v=DBXb_6-2zOw

  0

  0

 14. #17

  Cum se nimeri ca la acest articol, primul rezultat de dedesubt la „ce mai cauta poporul” sa fie „godac preturi”?

  0

  0

 15. #18

  Exista dubii cum ca prietenii lui din comisia SRI l-ar fi ajutat.
  Vreo idee la suspiciunea asta?

  0

  0

Citește și...