Ghiță e așteptat la Portița

Domnul Sebastian Ghiță, supranumit, cu ocazia zilei de 20 decembrie, Guiță, e așteptat acasă, la portiță. Nu aș vrea să fiu rău și să cred că a fugit din țară, precum soțul Mihaelei Rădulescu, doamne ferește. Cred că domnul Guiță este probabil prins într-un club de noapte, împreună cu câteva animatoare și domnul șef de la PRU, cântând Noi suntem români.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/mihaizmunteanu/videos/1192471387456833/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Link directNoroc că fuga sa nu afectează activitatea Teamnet, pentru că altfel, cine ar mai face contracte cu statul, ca să aibă bani șeful de o chifteluță la vizită?

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. #1

  Ghita te astept diseara la portita….

  Thumb up 2
 2. #2

  Asta sigur avea calauza pregătită sau trece granitele in podu de la tren.Poate vasleste lipaneste sa treacă Bosforul in caiacu lui lipa.Cantand Deșteaptă-te romane fireste.

  Thumb up 13
 3. Poate l-a sinucis și pe ăsta „partidul”!

  Thumb up 9
 4. #4

  Doamne ce fals canta!

  Thumb up 2
 5. Amuzant cum a disparut ghita in acelasi timp cu imunitatea. Dar sa se relaxeze. In scurt timp o sa poata sa se intoarca. E o chestie mai mult tehnica. Practic tine doar de numarul de voturi.

  Thumb up 12
 6. Din ce vad în filmulețul ăla, nu cred că trebuie să fim îngrijorați. Cred că Ghiță și Diaconu au plecat intr-o țară care sa le recunoască căsătoria homosexuală. Nu ai cum să cânți așa transpirat, transfigurat, beat, extaziat chiar, agățat la gatul altui bărbat, fără să urmeze o muie și un futai de zile mari la toaleta bărbaților dupa. Sa le fie intr-un ceas bun, sunt doi frumoși, le stă bine împreună, casa de piatra, copii de ipsos le doresc.

  Thumb up 32
 7. nu l-au cautat astia bine, dimineata era acasa!

  Thumb up 4
 8. „ântr-un” uuuuuuuuuuuu :))

  Thumb up 2
 9. #10

  Ascundete fratemeleu, nu te prinde dusmanii pr tine.

  Thumb up 10
 10. #11

  Ghita a disparut de Ignat, coincidenta, nu prea cred.

  Thumb up 19
 11. Cand ma gandesc ca am fost la un interiviu la teamnet, am fost acceptat dar in cele din urma i-am refuzat. Adica aveam de ales intre oferta de la teamnet si oferta de la locul actual de munca. Ofertele erau asemanatoare si doar o inspiratie divina m-a facut sa nu aleg teamnet. Pe atunci nu stiam ca era a lui Ghita. Imi stricam dracului toata cariera!
  Guit Guit fericit!

  Thumb up 18
 12. #13

  Sunt curios daca nu cumva de astazi va pica asa, spontan, SIUI-ul….

  Thumb up 1
  • nu cr3d, ca 5 milioane sunt bune la bulau

  • #15

   Nu’s ce sa zic… De fiecare data cind dl Ghita avea cite o infatisare, sistemul pica brusc. O fi foost vreo coincidenta… Imi spune sotia mea dupa amiaza.

   Thumb up 0
 13. #16

  „/…/ but in that darkness faith moves it’s huge hand !”

  https://www.youtube.com/watch?v=DBXb_6-2zOw

  Thumb up 0
 14. #17

  Cum se nimeri ca la acest articol, primul rezultat de dedesubt la „ce mai cauta poporul” sa fie „godac preturi”?

  Thumb up 0
 15. #18

  Exista dubii cum ca prietenii lui din comisia SRI l-ar fi ajutat.
  Vreo idee la suspiciunea asta?

  Thumb up 0