43 comentarii

 1. #1

  Unde au dispărut comentariile?

  0

 2. Bos, da de ce insisti sa stai treaz…nu mai bine tragi matalutza un pui de somn? Excesul de cafea nu face bine la V8

  0

 3. #6

  E foarte buna Lavazza. Vezi ca sunt locuri unde gasesti Lavazza boabe si poti sa iti macini cateva sute de grame. E mult mai aromata.

  0

 4. #18

  Dar tu nu aveai esspresor din ala automat?

  0

 5. #26

  Esti exact ca Nicolae Robu (pentru neinitiati, mai multe detalii are maestrul Ovidiu Sirb). Daca iti zice cineva ca ness-ul e naspa, argumentul tau e ca nu ai bani de Kopi Luwak?

  0

  • #27

   dragos, ala nu e ness, e cafea, ca nu am gasit ness la magazinul din colt. tu poti sa imi spui ca ness-ul e naspa, dar asta nu denota decat lipsa de cunostinte si vorbarie goala, tu habar nu ai ce e aia ness si cum se face. nu, cautatul pe goole acum nu te ajuta.

 6. #28

  Noi as zice ca suntem la mijloc intre italienii care o beau atat de tare ca abia daca curge de puternica ce e ai americani care beau aceeasi doza in echivalentul a 1l de apa…

  0

 7. #29

  sunt italieni, ei stiu doar cum e cu mica

 8. #30

  Incearca cafea proaspat prajita … sunt cateva locuri de unde poti comanda (inclusiv online/livrare acasa). E marginal mai scumpa decat cafeaua impachetata si are cu totul alt gust.

  0

 9. #31

  Bo$$… eu cred că prin acest post, ai vrut săne transmiți un mesaj subtil, pour le couneusours, cum s-ar zice… Dar, tu fiind un om decent, n-ai putut să ne-o zici chiar direct, însă eu am dedus adevăratul tău mesaj…

  https://i.imgflip.com/rw22j.jpg

  0

  • Daca si Lavazza este o cafea scumpa inseamna ca nu ai fost recent prin, sa zicem, Selgros. Deja preturile sunt la nivelul astora „locale”.

   0

 10. #33

  La italia nu numai ca ceasca de cafea e doar o lingura dar au si versiunea ristretto adica manjita pe fund.

  0

 11. #35

  Alaturi de medicamente, cafeaua a fost visul meu in materie de importuri. Cand am adus pentru degustare Hacienda la Esmeralda, nici macar un mega patron de cafenea nu auzise de ea, asta desi e a doua cafea ca pret din lume dupa Kopi. La anul ii vor detrona, sunt sigura. Au gustat, au comandat si lumea a invatat ca pe langa ceasca de 50 de lei de Kopi, mai exista una de 45 de lei ceasca. Gusturile se educa, asta incerc sa spun. Daca lui Arhi ii place Lavazza, nu vad nimic rau in asta. Pana la urma urmei, pare imposibil de crezut, dar mie imi place mizeria aia de DonCafe.
  Offf, as putea scrie la nesfarsit despre cafele si modurile lor de preparare.

  0

  • Chestia asta imi suna ca si cum am discuta despre buchetul unui Chateauneuf du Pape leorbaind un zaibar proaspat…

   0

  • #37

   De ce, coane? Oamenii sunt liberi sa bea si sa manance ce le place. Crede-ma, nu am.nici cea mai mica intentie sa bravez prosteste. Pur si simplu imi place nenorocita aia de cafea.

   0

  • #38

   @Mircea: mi-am chinuit creierul o jumatate de ora incercind sa-mi dau seama, din bruma de franceza pe care mi-o mai aduc aminte de unde vine „leorbaind”. Pe urma de abia am facut conexiunea cu zaiber si mi-am dat seama ca vine de la neaosul „leoarba”.
   It dai zeama ca pentru asa o jignire zaiberistul Corbhan ne poate lua gitul la amindoi?

   0

 12. #39

  Poti sa incerci ceva deosebit, bun, foarte bun, guido.ro .

  0

 13. Nu ca mi-ar apartine…dar chiar iti recomand …www.scoffee.ro/shop

  0

 14. #41

  Sa o incerci si pe asta de la Lavazza http://www.lavazza.it/it/a-casa/qualitaoro/

  0

 15. Tchibo- Privat Kaffe Guatemala Grande, aia cu pasarea pe coperta, din seria Africa, Brazilia si Guatemala. Costa 16-18 ron pachetul.

  0

 16. #43

  wei windoze 10 in fundal acolo….

  0

Citește și...

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]

Acest text apare pe facebook, peste tot, cu apendicele preluat. Am săpat după autor, am găsit aici pe cineva care nu a menționat dacă e scris de el sau și el l-a preluat. Am decis să îl public pentru că este mult prea bun și mult prea bine structurat ca să rămână […]

A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo. Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu […]