43 comentarii

 1. #1

  Unde au dispărut comentariile?

  Thumb up 0
 2. Bos, da de ce insisti sa stai treaz…nu mai bine tragi matalutza un pui de somn? Excesul de cafea nu face bine la V8

  Thumb up 0
 3. #6

  E foarte buna Lavazza. Vezi ca sunt locuri unde gasesti Lavazza boabe si poti sa iti macini cateva sute de grame. E mult mai aromata.

  Thumb up 0
 4. #18

  Dar tu nu aveai esspresor din ala automat?

  Thumb up 0
 5. #26

  Esti exact ca Nicolae Robu (pentru neinitiati, mai multe detalii are maestrul Ovidiu Sirb). Daca iti zice cineva ca ness-ul e naspa, argumentul tau e ca nu ai bani de Kopi Luwak?

  Thumb up 0
  • #27

   dragos, ala nu e ness, e cafea, ca nu am gasit ness la magazinul din colt. tu poti sa imi spui ca ness-ul e naspa, dar asta nu denota decat lipsa de cunostinte si vorbarie goala, tu habar nu ai ce e aia ness si cum se face. nu, cautatul pe goole acum nu te ajuta.

   Thumb up 0
 6. #28

  Noi as zice ca suntem la mijloc intre italienii care o beau atat de tare ca abia daca curge de puternica ce e ai americani care beau aceeasi doza in echivalentul a 1l de apa…

  Thumb up 0
 7. #29

  sunt italieni, ei stiu doar cum e cu mica

  Thumb up 0
 8. #30

  Incearca cafea proaspat prajita … sunt cateva locuri de unde poti comanda (inclusiv online/livrare acasa). E marginal mai scumpa decat cafeaua impachetata si are cu totul alt gust.

  Thumb up 0
 9. #31

  Bo$$… eu cred că prin acest post, ai vrut săne transmiți un mesaj subtil, pour le couneusours, cum s-ar zice… Dar, tu fiind un om decent, n-ai putut să ne-o zici chiar direct, însă eu am dedus adevăratul tău mesaj…

  https://i.imgflip.com/rw22j.jpg

  Thumb up 0
  • Daca si Lavazza este o cafea scumpa inseamna ca nu ai fost recent prin, sa zicem, Selgros. Deja preturile sunt la nivelul astora „locale”.

   Thumb up 0
 10. #33

  La italia nu numai ca ceasca de cafea e doar o lingura dar au si versiunea ristretto adica manjita pe fund.

  Thumb up 0
 11. #35

  Alaturi de medicamente, cafeaua a fost visul meu in materie de importuri. Cand am adus pentru degustare Hacienda la Esmeralda, nici macar un mega patron de cafenea nu auzise de ea, asta desi e a doua cafea ca pret din lume dupa Kopi. La anul ii vor detrona, sunt sigura. Au gustat, au comandat si lumea a invatat ca pe langa ceasca de 50 de lei de Kopi, mai exista una de 45 de lei ceasca. Gusturile se educa, asta incerc sa spun. Daca lui Arhi ii place Lavazza, nu vad nimic rau in asta. Pana la urma urmei, pare imposibil de crezut, dar mie imi place mizeria aia de DonCafe.
  Offf, as putea scrie la nesfarsit despre cafele si modurile lor de preparare.

  Thumb up 0
  • Chestia asta imi suna ca si cum am discuta despre buchetul unui Chateauneuf du Pape leorbaind un zaibar proaspat…

   Thumb up 0
  • #37

   De ce, coane? Oamenii sunt liberi sa bea si sa manance ce le place. Crede-ma, nu am.nici cea mai mica intentie sa bravez prosteste. Pur si simplu imi place nenorocita aia de cafea.

   Thumb up 0
  • #38

   @Mircea: mi-am chinuit creierul o jumatate de ora incercind sa-mi dau seama, din bruma de franceza pe care mi-o mai aduc aminte de unde vine „leorbaind”. Pe urma de abia am facut conexiunea cu zaiber si mi-am dat seama ca vine de la neaosul „leoarba”.
   It dai zeama ca pentru asa o jignire zaiberistul Corbhan ne poate lua gitul la amindoi?

   Thumb up 0
 12. #39

  Poti sa incerci ceva deosebit, bun, foarte bun, guido.ro .

  Thumb up 0
 13. Nu ca mi-ar apartine…dar chiar iti recomand …www.scoffee.ro/shop

  Thumb up 0
 14. #41

  Sa o incerci si pe asta de la Lavazza http://www.lavazza.it/it/a-casa/qualitaoro/

  Thumb up 0
 15. Tchibo- Privat Kaffe Guatemala Grande, aia cu pasarea pe coperta, din seria Africa, Brazilia si Guatemala. Costa 16-18 ron pachetul.

  Thumb up 0
 16. #43

  wei windoze 10 in fundal acolo….

  Thumb up 0