Globehosting încetează parteneriatul cu CentralNic privind domeniile .ro.com

Datorita faptului ca domeniile ro.com sunt banate de catre Google Adsense pentru a 2-a oara in decurs de 3 luni, aceasta situatie fiind si in prezent, GlobeHosting Romania a decis sa renunte la parteneriatul avut cu CentralNic privind distribuirea acestei extensii pe piata din Romania, incepand cu data de16.01.2014. Incercarile de tratative dintre Google si GlobeHosting au esuat si au fost limitate, extensia nefiind proprietatea GlobeHosting.

Consideram ca este in beneficiul clientilor de a renunta acum la o extensie pentru care nu putem garanta in viitor buna functionalitate, GlobeHosting fiind terta parte intr-un parteneriat.

Extensia .ro.im este in proprietatea GlobeHosting de 6 ani si nu au fost niciodata banate de catre Google Adsense sau de catre alt serviciu, fiind direct implicati in protejarea si administrarea acestei extensii.

Am pregatit 2 variante de masuri compensatorii pentru clientii care au inregistrat domenii ro.com:

 • Inregistrarea pe o perioada de 3 ani a unui domeniu ro.im
 • Returnarea integrala a banilor

 

Va multumim pentru intelegere si va asiguram de intregul suport privind mutarea imediata a domeniilor dvs pe ro.im sau returnarea urgenta a banilor.

Totuși, nu suna rău acel arhi@ro.com

17 comentarii

 1. #1

  mare fas si cand aveai reclame am spus ca e total inutil ro.com

  0

 2. Oricum era cam aiurea asta cu ro.com

  0

 3. Intreg comunicatul ala e o fractura logica

  0

 4. #4

  Exact de fractura logica ca si gazduirea oferita de webfactor….

  0

 5. Felicitari celor de la edomenii.ro, am avut 10 domenii cumparate, am urcat continut pe unul dintre acestea, am vazut ca la indexarea google nu sta pra bine si am renuntat la ideea de a continua si pe celelalte. Le-am trimis mail si in 5 minute banii au fost in cont (eu am ales pentru sold in contul de pe edomenii). Acum asteptam sa vedem anul 2014 ce ne va rezerva legat de platile anuale la domeniile.ro si ce „baieti destepti” vor mai intra in posesia unor domenii bune.

  0

  • Offtopic la arhi dar ontopic la tine:
   as vrea sa ii transmiti felicitarile mele proprietarului casei Lumina, pentru rigipsul din casa.
   Treptele alea ‘inverse’ din living si inima din mijlocul tavanului (amadoua de culoare roz )fac CA CAsa sa se vanda singura :)

   0

  • Casa este de „moda” mai veche, in prezent se poarta gresia cu sigla Versace. Avem case pentru toate gusturile, multumim pentru vizita.

   0

 6. #8

  Bien sur que sur le la e une belle chose. Mais, il y a un probleme. Pas que? Pas que elle e une quatre fois. Donc. Je pone le derniere question,pour monsieur CORBAN- Si tu me suflee dans mon posterior,tu croix que tu me pouver fair un cochoche? Come la camel?ou come le cochoche de Notre Dame?

  0

 7. #12

  suna la fel de urat ca co.uk

  0

 8. #13

  Raspund rar prin comentarii dar de aceasta data nu am putut sa ma abtin :

  1. Pe site http://d.ro.com scrie asa ”
  Poti avea incredere in experienta noastra

  Globe Hosting in calitate de registry si 100% proprietar al extensiei .ro.com are in spate o experienta de 13 ani de zile ca si furnizor de domenii internet si hosting. Prin parteneriatul incheiat cu CentralNic privind platforma de administare a .ro.com, ducem afacerea de inregistrare domenii Romanesti la alt nivel. CentralNic are acreditare ISO9001 (quality management) si ISO/IEC 27001 (information security management)” iar in comunicat spun „Romania a decis sa renunte la parteneriatul avut cu CentralNic privind distribuirea acestei extensii pe piata din Romania, incepand cu data de16.01.2014. Incercarile de tratative dintre Google si GlobeHosting au esuat si au fost limitate, extensia nefiind proprietatea GlobeHosting.” pe bune, ce ii crede ?

  2. Ca si client al unui subdomeniu (sa nu ne lasam pacaliti de marketing, nu este un nume de domeniu), din „extensiei” .ro.im, am constatat urmatoarele: acolo au alte probleme, extensia respectiva este blocata cel putin o data pe an de catre registru .im (nic.im) din motive de neplata sau alte motive, acest lucru s-a intamplat si saptamana trecuta iar celor de la GlobeHosting le-a luat doar 24 de ore sa rezolve problema.

  PS. S-au dus/se duc dracu’ toti VIPii@ro.com :-)

  0

 9. #14

  marketing e si faza cu proprietari 100%. pe whois.sc/ro.com se vede ca nu sint proprietari

  0

 10. #15

  futa-va astrele de comunicatori, m-am saturat sa vad cata imbecilitate zace-n anusul vostru…….cum scrieti voi ” datorita faptului…… ” , da-v-as cu dex-ul in cap, se scrie din cauza faptului, datorita presupune un aport pozitiv in aspect nu invers….si da, grasule, are legatura cu subiectul, nu stiu cine falusu’ vietii lucreaza la dept. de comunicare dar sa emiti asa ceva coroboreaza reteta esecului exprimat!!

  0

 11. Pingback: Domenii .ro.com

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]