Glorie doamnei ministru a sporturilor

ELISABETA-LIPA-SARAPOVA-MELDONIUM

Doamna ministru al sportului, fosta lopătăreasă Elisaveta Lipă, SUSȚINĂTOAREA bătăilor în antrenamente, cea care amenință voalat sportivii ce dezvăluie abuzurile la care sunt supuși, după ce a intrat pe funcția de ministru, a spart, la propriu, bugetele tuturor sporturilor din românia, pentru că, se știe, era ultra finanțate, cu o singură excepție. Bărcuțele, canotaj și kaiak canoe, unde a suplimentat bugetul la modul masiv, de ajunseseră și cei din echipa de ping pong să se gândească la o carieră în sporturi de apă, la ce bani se învârteau acolo.

Toti componentii loturilor de kaiac canoe din Romania, inclusiv cei calificati la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost depistati pozitiv cu Meldonium.

Pe lista sportivilor dopati de la kaiac-canoe nu se afla doar cei opt calificati la Rio, ci toti componentii loturilor masculine si feminine, transmite TVR, care precizeaza ca va ramane acasa si atleta Daniela Stanciu, care a fost depistata cu aceeasi substanta.

Înțelegeți?
TOȚI sportivii români pentru olimpiadă erau dopați (bolnavi de inimă) precum Șarapova. TOȚI. Fără nicio excepție, TOȚI. Atât de valoros e sportul condus de Saveta Lipsă, încât absolut toți membrii sunt dopați. Acum, la modul serios, ce am putea înțelege? Că ministrul sportului patronează o organizație de dopaj? Pentru că astea nu sunt excepții, când toată echipa de kaiak e dopată, aici este ceva organizat și finanțat de sus, că meldonium ăla nu se procură de la Helpnet sau Sensiblu, fără rețetă.

Oare doamna Lipă a luat și ea meldonium de-alungul îndelungatei sale cariere, pe vremea când nu era interzis, mai exact când încă nimeni nu se prinsese că potențează performanța sportivă? Oare de asta a patronat acest dopaj în masă?

E posibil ca Elisabeta Lipă să fi știut că sportivii din sportul său favorit, cel pe care l-a finanțat discreționar față de alte sporturi, sunt toți dopați și pasibili de suspendare?

E interesant de urmărit ce se întâmplă mai departe și ce adjunct de mână stângă al vreunui doctor de club va fi găsit vinovat și suspendat vreo 6 luni din orice competiție.

50 comentarii

 1. #1

  S-a terminat şi Bookfest 2016. Am participat cinci zile la rând, lângă oaspetele ediţiei – Israel. Ce mă deranjează pe mine la Bookfest? Cartea vedetă. În fiecare an, există o carte vedetă care demonstrează prostia majorităţii. Anul trecut, vedeta a fost cartea mafiotului Sima. A prezentat-o ţiganul securist Turcescu. Anul ăsta, vedeta a fost cartea Mariei Olaru – Încă o mizerie fabricată pentru ponegrirea poporului român.

  Astea sunt vârfurile literaturii contemporane: Sima, Olaru, Igor Bergler, Iohannis, Săftoiu, Godina, Andrei Ciobanu, ăştia sunt cei mai vânduţi scriitori români. Suge-o Ramona şi Suge-o Maria.

  Păi nu mai bine îmi bag pla şi mă duc la mine în Berceni, la discotecă, să-l ascult pe Salam? Vine des prin Berceni, deja ne salutăm din vedere. Salam are şcoală mai multă decât toţi agaricii ăştia. Nişte agarici cu pedale. Şi proştii noştri le cumpără cărţile şi se cred culţi :)))

  0

  • #2

   (vb cu al batran sa iti editeze nickul, ai pus Ciorban in loc de Freige)

   0

  • Am auzit ca urmeaza marea lansare, Suge-o Catalin. Va rupe sfincterele prejudecatilor.

   0

  • #4

   dupa si mai marea lansare, suge-o Dani:))

  • #5

   Simt, din partea ta, frustrare si revolta interioara. Totusi, sa stii, ca nu e de ajuns sa scrii o carte ce merita citita, in tren, intre Ploiesti si Azuga, ca sa devii brusc critic literar sau autor de succes. Nu e de ajuns sa scrii o carte nici ca sa judeci interesele culturale ale altora. Poate nu intereseaza pe mai nimeni despre Olanu?! Poate nu intereseaza pe multi roabele alea de epitete, metafore si hiperbole aruncate cu toptanul?! Scrii frumos pentru olimpiada la limba romana din clasa a VII-a, dar trebuie mai mult de atat: talent real pe care ti-l recunoaste societatea fara sa miauni si sa jelesti. Il ai sau nu il ai. Daca il ai si „vremurile” nu ti-l recunosc, fii fara grija! Peste 100 ani vei fi studiat la limba si literatura romana. Daca nu il ai – n-a pierdut nimeni nimic. Nu este de ajuns sa te crezi „buricul” Pamantului, mai trebuie sa zica si altii ca esti. Prin altii ma refer la alti oameni care nu iti sunt rude si prieteni.
   Nu mi-o lua in nume de rau, ti-o zic ca de la barbat la copil: invata o meserie!

   0

  • #6

   insoara-te, fa un copil, planteaza o casa, construieste un copac…

  • #7

   Am sa las mai jos un citat din celebra specialista in carnati, carnatari si carnatarie Ani Orban: „Carnatii se impart in doua categorii”
   Din pacate cu trecerea timpului s-a pierdut restul citatului dar important este sa retineti esentialul.

   0

  • #8

   ca sa fii mai elevat da-l in cacat pe Salam
   du-te la conservator sa-l vezi pe Vijelie cu o piesa superba de muzica clasica de petrecere

   http://www.news.ro/entertainment/reportaj-vijelie-la-conservator-videoclip-filmat-de-manelist-in-sala-enescu-foto-video-1922400407002016061915497940

   0

  • #9

   Comentariul penibil al personajului de mai sus arata ce e mai defect in fibra actuala a acestui neam. Nici mie nu imi place Turcescu, dar nu pentru ca e sau nu tigan. In rest, criteriile legionaroide dupa care se judeca o carte- ponegrirea poporului suna rau a garda si capitanu’ei Zdrelea si celelalt nou capitan turnator -descoperit mai nou- Marean Munteanu. Cat despre problemele cu autorii de succes ale ipochimenului care a scris mai sus, aici e o frustrare dincolo de orice ideologie. El care scrie exceptional- ca un elev de clasa a saptea care participa la concursul Tinere condeie nu e bagat in seama si toti astia vand in draci? Publicul e, deci cretin, conchide el. Cu cat mai multi, cu atat mai prosti. Pe el nu il cumpara nimeni? Publica la edituri de garsoniera in editii ultraconfidentiale? Lumea e rea, needucata si nedreapta. Toti autorii de success sunt agarici, iar cititorii lor, inculti. Cult esti doar daca il citesti pe individual asta cu nume de pasare careia I-a cazut cascavalul din cioc. Vai si amar. Asta vrea sa fie militianul culturii si al puritatii neamului romanesc. Halal!

   0

  • #10

   Zice Babanu: ” ti-o zic ca de la barbat la copil: invata o meserie!”
   http://imgur.com/7kC4oVV
   Aici nu e vorba de cartea mea, nu ştiu ce v-a venit să vă luaţi de Olanu. Nici eu nu sunt încântat de cum a ieşit. Am acum încă două în lucru, astea într-adevăr o să fie revoluţie, inovaţie poetică. O colecţie de proză lirică şi un bildungsroman scot acum în toamnă.

   Olanu încă nu are maturitatea necesară, este mai mult un carneţel de încercări. Le-am şi zis oamenilor când veneau buluc la stand: „Domnul Corban, Domnul Corban, am auzit de Olanu. Că e capodoperă, cea mai bună scriere lirică de după revoluţie. Vă laudă ăştia marii pe la conferinţe. Vrem Olanu, vrem Olanu.”
   Le-am zis. M-am uitat şi la faţa lor şi le-am zis: „Staţi, mă, cuminţi. Puneţi cartea la loc, nu e de voi! Nu e pentru voi asta, cumpăraţi altceva!”

   0

  • #11

   Trăistariu, mă, nebunule! Cică Garda de Fier, auzi ce-i debitează ăstuia mintea. Nu mai ai voie să fii naţionalist în România; sar repede ăştia elevaţii, emancipaţii şi aberează cu Zelea Codreanu, în aşa hal am ajuns. După 20 de ani, te simţi nebăgată în seamă, dai cu zeflemele-n cei mai buni antrenori români şi vine bulucul să-ţi cumpere cartea „Vai, sărăcuţa, câte a îndurat!” După 20 de ani, da? Atunci nu te-a durut, nici la un an după, cinci, zece. După vreo 20, te gândeşti tu mai bine şi scoţi o mizerie.

   În loc să-i zică „Ia, bagă-ţi cartea de unde ai scos-o, scuteşte-ne!”, românii o fac bestseller pe Maria Olaru. Păi mulţi au vrut să-mi cumpere Olanu – nişte băbuţe chioambe, nu băteau bine la distanţă, până la raft – cică „Vreau şi eu Povestirile lui Olaru.”

   Am stat 5 zile lângă oaspetele ediţiei, Israelul. Ştiţi ce literatură au ăştia? Totul este despre măreţia poporului evreu, despre virtuțile lor. Holocaust, propagandă palestiniană, cum a rezistat poporul evreu şi a ajuns astăzi să conducă lumea. Da, recunosc evreii că sunt stăpânii lumii. Au cucerit financiar şi cultural. Asta înseamnă mentalitate de învingător, nu să faci singur mişto de tine şi de poporul tău.

   Noi aberăm cu Zelea şi ne gudurăm ca găina sub cocoş. Am învins sistemul, suntem liberi! Da, suntem liberi să facem mişto de noi :)))
   Ia, scoate tu, emancipatule care eşti liber, un film despre cât de naşpa sunt evreii. Cum şi-au căutat-o cu lumânarea toată istoria lor şi ce hahalere sunt. Ia vezi, eşti liber? Sau scoate o carte, o pui la raft lângă Maria Olaru. Cartea ei se numeşte „Pretul aurului. Sinceritate incomoda”.
   Scoate şi tu una şi o pui lângă – „Preţul aurului. Sinceritate incomodă: Genocidul palestinian”
   Ia vezi, emancipatule, eşti liber?

   Ce dracu, mă? Asta e mentalitatea. De-asta evreii conduc lumea şi noi suntem sclavi.

   0

  • #12

   „Domnul Corban, domnul Corban, vrem Olanu, vrem Olanu…” Dumnezeule…
   Domnu’ Freigerban, ce fumezi?

   @Traistaru: Nu mai fi dur in vorbire cu el, Intelege-l: e tanar, la inceput, are gargauni… Trece si el prin etapa „sunt un geniu intr-un ocean de ignoranta”. Acum cateva zile se plangea ca evreii discuta despre palestinieni, in loc sa discute despre cartea lui. Acum suntem toti niste naspeti. Stai sa vezi cand o ajunge la etapa „sunt un geniu, nu ma meritati”, cand o sa ne anunte ca el nu mai scrie nimic si o sa astepte sa ne rugam de el sa nu ne pedepseasca cu un asa gest nechibzuit.
   Asa este el mai emotiv, mai delicat, mai plapand.

   0

  • #13

   @ Corban
   Nu e prima data cand o dai de pereti cu comentariile de frustrat iar daca ai scris o carte pe care nu o cumpara nimeni e doar vina ta. Daca e vorba de meserie, vezi ca e una Sanda Marin care a scris carti de bucate. Si a vandut cred cat n-o sa vinzi tu….Din pacate pt logica ta in suferinta cam toti cei pomeniti de tine au o meserie…Asa ca baga mare.

   0

  • #14

   eo dacă a-şi citii pe Corban laş alege.

   0

  • #15

   Io laş citii pe Gâdilosu. Pare om cu scaune la cap, intelege tot ce citeste, adică că eu sunt invidios pe Olaru, Iohannis şi nam o meserie.
   In plus, io mereu ţin cont de sfaturile înţelepţilor din online – Gâdilosu, Fluturaşu, Babanu, Şmekrita90 (asta ma luminat pe TPU). Sigur ştie ei ce zic, pt k pun multe puncte de suspensie între popoziţii. Deci e surplus de înţelepciune acolo; iese greu, da şi când iese……

   0

  • #16

   @gandilosu: O carte de cacat este intordeauna apreciata la justa ei valoare, la momentul potrivit. De exemplu te stergi cu ea la cur cand se termina hartia pe sul. Sau te pregatesti temeininc, ii tai paginile pe jumatate, treci o bucla de sarma prin ele, si apoi te stergi cu ele la cur, la discretie.

   0

  • #17

   Buna seara!
   Am ezitat un pic sa raspund individului Dani Corban. Imi este sila sa citesc mizerii rasiste si antisemite dar pur si simplu sunt uimita ca in 2016, cineva care se crede inteligent (nu, e scriitor de succes?!) poate sa sustina asemenea mizerii fasciste si legionaroide. Plus minciuna teribila ca la standul Israelului au fost numai carti propagandistice. Stimabile Dani Corban du-te inapoi in pestera si ramai acolo. Nu mai polua acest blog cu flatulatiile tale.
   Cetin am sa inteleg daca nu-mi postezi mesajul. Apreciez calitatea blogului tau si diversitatea de opinii exprimate. Am simtit, totusi, ca trebuie sa raspund acestui individ.

   0

  • #18

   Miriam, nu faci decat sa dai voce la ceea ce gandim toti…

  • #19

   @Dani Corban
   Nu ți se pare ironic că pe tine te complexează succesul unora cel puțin la fel de proști ca tine?

   0

  • #20

   Miriam, nume jidanesc. La cate comentarii rasiste, xenofobe, antisemite s-au rulat pe aici anul asta, ma gasisi pe mine rasistul :))) Ia, du-te la orice articol cu imigranti sau tigani. Du-te invartindu-te si citeste un minut. Ba, dar chiar nu-ti e rusine, cotofanta flambata?! Ai fost tu LA standul lor sa-i asculti?

   0

  • #21

   Miriam: la standul israelului a mai fost si prezentarea unor chestii legate de plastelina plus ceva activitati de copii si apoi ceva legat de cum Iisus era cel mai mare kabbalist in viata…in rest, holocaust, palestina, cultura lor vasta, bucataria lor nemaintalnita(invitat a fost Dinescu). Am fost acolo de la 9 la 21:00.

   Ideea e alta, vad ca multi pun botu’ la trollingul lui Corban si o dau inainte cu edituri de garsoniera, ca ăsta scrie prost desi nu l-au citit… Bă baieti, bagati-va mă mintile-n cap

   0

  • Nu pot decat sa remarc ca daca scria Freige comentariul avea 150 de plusuri si nu-i sarea nimeni in cap.
   P.S. Am incercat sa evit cacofonia dar n-am reusit.

   0

  • #23

   Corban e un scriitor de notă mare, nici nu trebuie să îi citesc cărţile ca să văd valoarea în el, numai că nu prea se pricepe la filme, zicea de tuin pics că e la fel de bun şi sez. 2 ca primul. Încearcă să îl vezi din nou. Când nu te fuţ. Sau de Walking dead că nu putrezesc morţii. Are dragnea un job cu ei, d-aia. Telectualii şi filmele.

   0

  • #24

   Lasa Twin Peaks, vezi ce-a mai scos nenea ăsta. Mulholland Drive, ţi-am zis. Seamănă cu Lost Highway, dar la un nivel superior. Vizual, narativ, metaforic, totul cu o clasă peste.

   Şi după ce-l termini pe Lynch (nu durează mult), încearcă Onibaba. Fabulos! Două săptămâni aveam pofte din astea: Să dorm într-un coteţ din coceni, să mănânc terci de ovăz cu mâna, direct din tuci, să ling caprele pe uger, să beau apă din baltă. Filmul ăsta te trimite la origini. Şi vei vedea cât de mişto e acolo.

   0

  • #25

   Walking dead e o mizerie. O soarbă prozaică, nu-ţi pierde vremea.

   0

 2. #26

  Cred ca au cumparat d’aia proasta care iese la teste… or fi luat de la hexi pharma, mai stii

  0

  • #27

   Dacă lua de la Hexi nu ieșea la teste. Că nu avea ce.

   0

 3. #28

  Canotajul, canoe, judo, scrima, chestiile de gen, sunt sporturile alea la care romanii sunt patrioti numai odata la 4 ani, cand e olimpiada, in rest ne doare pe toti ( ok, 95 %, ca o sa incepeti sa-mi sariti in cap ), de reguli vechi, reguli schimbate, participanti, noi sperante, campionatele nationale etc. Mandria aia ca ” uite ba a luat si ai nostrii medalie „, apoi le uitam numele si uitam totul despre ele si despre sport pana la urmatoarea olimpiada .

  0

 4. #29

  ‘Aidi bre! Treaba e clara:
  – Ori cacatul asta nu sta in organism intr-un mod constant. Adica eu beau o bere si ma fac muci, altu dupa 2 kile de votca se pisa usor stramb.
  – Ori, si asta cred eu (deh sunt un om religios), avem niste doctori pusi acolo pe pile care nu stiu sa deosebeasca meldoniumu’ de aspirina.
  Tu chiar crezi ca sportivii aia stiu sa gandeasca: Ba! Gata! Nu mai luam meldoniu d-acu, ca e ilegal. Eu ma-ndoiesc ca 3/4 din ei stiu sa vorbeasca articulat, d-apoi sa-i duca capul sa nu mai ia meldoniu. Problema e ala care le pune-n mana medicamentele, ala ar trebui judecat/condamnat/spanzurat pentru subminarea economiei nationale.

  0

  • #30

   bineinteles ca medicii sunt de vina. dar sportivul trebuie sa stie si sa fie informat. faptul ca ii curge scuipat din gura nu il face iresponsabil in fata legii

  • #31

   Din ce am inteles, substanta asta are un timp de injumatatire foarte scurt adica se elimina repede din organism. In conditiile astea, ca sa fii prins acum cu meldonium in tine trebuie sa fii extrem de porc sau dement incat sa crezi ca nu te prinde si sa continui sa il iei regulat. Sau neregulat, nu stiu exact cum il iau canotoarele, dna Lipa ne poate lamuri.

   0

  • #32

   eu am inteles ca erau foarte regulate. si ca daca nu reuseau sa le reguleze, domnii canotori isi cam luau bataie. zvonistica…

  • In mod clar erau regulate. Meldonium asta creste fluxul de sange inclusiv prin puta.
   Asa arata un canotor care ia meldonium http://i47.tinypic.com/vgk8ex.jpg

   0

  • #34

   Regulate, ne-regulate, au supt-o toti ?
   Au supt-o!

   Cineva e vinovat, deci sa fie tras la raspundere sau nah, daca chiar nu se poate (pile, relatii importante) sa-i dea dracu afara pe medicii aia.

   0

  • #35

   Medicii executau… dar nu rezolva nimic daca te uiti doar la medici..nimeni nu mai stia din conducere sau ce au ei acolo la barcute?

   0

  • #36

   sunt sigur ca medicii au decis ca ei sa se dopeze…

  • #37

   Ori n-au citit mailurile, dar „la naiba” (ca sa o citez pe Irina Margareta Nistor) au fost atatea cazuri super-mediatizate.

   Ori au mers pe principiul: Lasa ba ca merge s-asa! Nu ne-or prinde chiar pe noi.

   Ori au vreo relatie la aia de verifica pipi de sportiv care le-a zis ca merge si-apoi le-a tras-o.

   Daca mergi pe firul apei (ca tot e vorba de kayak canoe) nu stii la ce somitati ajungi. Cred ca asta e de fapt miza.

   0

 5. #38

  De fapt nu-i lipa-lipa de vina!Nenorocitii aia de antrenori de la lotul national n-au batut in cuie ferestrele din cantonament,permitand astfel coniac-kaiacilor sa evadeze noaptea pt. a se imbuiba,pe ascuns,cu meldonium.Huo!
  Inconstienta,nepasare sau teama ca vor fi considerati niste torturatori ca si cuplul Bellu&Bitang??
  Deci,sfat pt. toti antrenorii din sportul romanesc:goneta la Feronerie si provizii solide de cuie,suruburi,holz-suruburi,tinte,lacate si broaste tip Yale.

  0

 6. #39

  Zici tu, dar știi ce greu e să te dai cu canoea, era să mă răstorn, porcăria nu are echilibru deloc. Sistemul era groaznic subfinanțat, deci îți dădeau o singură vâslă, iar barca nu avea nici măcar inelele alea de care să o prinzi. Le-am cerut o canoe întreagă, cu două vâsle, ăia făceau mișto de mine, cică așa trebuie, cu una singură, și că nu-i zice vâslă, îi zice pagaie, de-astea. A fost nasol, nu m-am răsturnat până la urmă, dar nu reușeam să întorc înapoi spre mal, prostia aia după ce că e instabilă merge și cumva într-un arc mare de cerc, așa e când îți lipsește o vâslă. Eu cred că sportivii care reușesc să facă performanță în nenorocirea aia merită finanțare mai mare.

  0

  • #40

   Aia de faci referire la ea Canoe sau Caiac, nu-s cu vâsle. Îş cu pagaie (ca o lopată) sau cu padele (cu două lopeţi la capete)
   Uite aici canoe: https://en.wikipedia.org/wiki/Canoe
   Şi aici Kaiac: https://ro.wikipedia.org/wiki/Kaiac-Canoe

   Iar despre alea cu vâsle e vorba de schifuri. Care pot fi cu vâsle (pe ambele părţi) sau cu rame (alternativ numai cu o singură vâslă pe o parte, respectiv pe cealaltă). Adică alea de le folosesc „studenţii” de la Cambridge vs. ăia de la Oxford în fiecare an la Londra.

   0

  • #41

   si astfel, s-a nascut barcanazi…:)

  • #42

   Și eu ce-am zis, frate? Nu mi-au zis oamenii că vâsla aia se numește pagaie? Ceea ce m-a încălzit nu, pentru mine era doar o vâslă mai incomodă.

   Nu semăna cu ce e în linkul tău, era ca un fel de copaie ascuțită doar la un capăt, în spate era scurtă și boantă, și se legăna grav de-a lungul axei longitudinale (deci stânga/dreapta, cum ar veni). Dar grav, de vreo 3 ori am fost cât pe ce să mă întorc la mal înot.

   0

  • imi plac oamenii pe care ii rateaza umoru si daca stau pe o sina legati si umorul este un tren de mare viteza care vine spre ei

   0

 7. #44

  Intrebare: cand a fost ilegalizat meldoniumul? Pentru ca daca fost ilegalizat, `aşea`, peste noapte, scuza-ma, e o porcarie.

  Pe de alta parte:

  https://www.reddit.com/r/worldnews/search?q=doping&sort=new&restrict_sr=on

  https://www.reddit.com/r/worldnews/search?q=doping&sort=relevance&restrict_sr=on

  *Nu articolele in sine sunt importante, doar comentariile din fiecare sectiune despre articol.

  Problema sta cam asa: toti triseaza, si americanii, si rusii, si chinezii, si aia, si aia, si aia. Ce sa vezi, mereu ii vezi in top. Tare, nu-i asa? Te duci la competitiile sportive sa castigi, nu sa te multumesti cu nimic. Logic, asta e rolul competitiei, nu o diploma ‘Mentiune’ pentru simplul fapt ca ai participat.

  Dar… La o competitie, in care toti isi dau cu piciorul in OO, tu-ti pui urmatoarea dilema: sa joci fair-play pentru ca asa ti s-a spus de cand ai devenit sportiv & sa risti sa ti se dea in OO fiindca te tii de principii si etica, SAAAAU… dai si tu la OO ca sa ai sansa sa castigi aurul, atata vreme cat nu esti prins? Intr-o lume murdara, nu exista curat murdar. Eventual, doar atunci cand trebuie sa te aperi de acuzatii. La urma urmei, cine se scuza, se acuza, nu? Eu, sincer, nu m-as grabi sa NE criticam pentru ca nimeni nu o sa ne ia apararea.

  Daca nici noi nu ne aparam de altii… atunci, cum dracu de mai existam ca tara?!?

  0

 8. #45

  Ce e Danutze, mama? Nu te mai incape blogul cela jenant in care iti manifesti zilnic ura, optiunile fascistoide si, intelepiciunea nemasurata? prea putini citiitori, prea putini hatersti? Glasul tau croncanitor nu devine goarna? Nu te mai incape de ai inceput sa iti labartzezi ideile putine si fixe prin locuri decente? Vezi ca si tu cauti multimea, ipocritel mic? Din pacate, si din fericire pentru noi ceilalti pe ura nu se construieste nimic niciodata. Iar tu numai de asta esti capabil.

  0

 9. #46

  Avand in vedere ca toti sunt pozitivi, ma gandesc foarte serios la un scenariu de sabotaj. Altfel nu-mi explic: doar se duceau la Olimpiada, nu? Deci clar ar fi fost teste. Sau doctorul lotului e incredibil de tamp.

  0

 10. #47

  sau au zis ca nu au sanse si atunci iau toti si daca e sa prinda pe cineva aia e, macar scapa restul. dar vorba lui KWI, ghinion!

  0

 11. #48

  Am auzit că şi mediocrul de Bute a fost găsit dopat.

  0

 12. #49

  Wow! Ultima data mi s-a spus jidanca in Romania acum 12 ani. Miriam este numele meu si da sunt evreica. Atata poti amaratule? Atata te duce capul? Trist! Nu am fost la Bookfest deoarece nu mai locuiesc in Romania. In schimb am vazut programul si pe multi dintre invitati ii cunosc personal.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]