#gocioloș

vodafone-party

Minunatul meu tricou cu #gocioloș de aseară este luat de aici, de la magazinul acestui domn de mai jos, EXTREM de fain, care mă onorează cu prietenia sa de câțiva ani bunicei.

Și serios, dacă consideri că prețul unei șaorma la farfurie la dristor kebab e prea mare, pentru un tricou de calitate superioară, cu imprimeu de calitate superioară, lasă-ne, e ok.

20 comentarii

 1. daca nu e moca e scump.
  daca e moca e dubios

  Haide bre tatare, nu stai in romania de ieri de azi. Am inteles, latz strapuns pala cu sageti in stejar, dar sa nu cunosti poporul roman ma?

  0

 2. Dacă ar avea și mărimi NU pentru chineji aș lua și eu…
  Ce dracu, nu mai aveți grași în țara aia?

  0

 3. Cum sa cumperi un tricou #gociolos in 2 pasi simpli daca esti grasa:
  Pasul 1: cumperi o saorma la farfurie la dristor kebab.
  Pasul 2: o mananci.

  0

 4. Sunt curios de unde se imbraca cei pentru care e mult 8 euro pentru un trico’ bun (fara cusaturi laterale cica, am pe mine trico’ adidas original care are) si customizat in serie mica.

  0

 5. #14

  Asta om de vlogging, nu restul de impostori povestitori de nimic.

  0

 6. rasul lui ma binedispune de fiecare data cand il aud

  0

 7. #16

  Tot respectul pentru Gaben! comandati cu incredere ;)

  P.S.:mi-e dor de vlogul tau…poate iti mai faci timp sa tragi vreun episod (macar ocazional-la Pasti la Craciun etc :)))) )

  0

 8. ah, am vrut sa comand si eu, dar cand am vazut ca nu este udat de lacrimile copiilor mici si asiatici, care practic confera rezistenta materialului, am evitat. Plm. D-aia nu merge nimic bine in Romania!

  0

 9. #18

  Tricoul ca tricoul, dar sa mai dau inca aproape jumatate din pret pe transport? Ma scuzati, mananc 5 saorme la Super Mamma sau 5 ciorbe de burta la Prima…

  0

 10. #19

  Încrederea mea e prea terfelita ca sa mai cumpăr ceva, orice, cu oricine o fi si cu orice grupare din trei sau patru litere.

  0

 11. #20

  A fost cutemur !

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]