Google AdSense – Payments update

Hello,

Thank you for your patience as we worked to resolve this issue.
Your April AdSense Western Union payment has now been issued.
Please visit your Payment history page for all the details you
will need in order to pick up your payment. For detailed
instructions on doing so, please visit
.

We apologize for the inconvenience and we appreciate your
patience.

Sincerely,

The Google AdSense Team

Google Ireland Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland

Registered in Dublin, Ireland
Registration Number: 368047

S-a rezolvat problema platilor pe aprilie. Cu relativă intârziere, dar nah, ce naiba să faci? Oricum, inţeleg că întâmpină probleme destul de grave la adsense si adwords.
Cum ar fi să dea google faliment?

16 comentarii

 1. s-a mai intampla sa aiba delay-uri la update-uri. cat despre plata castigurilor se pare ca a fost o situatie de la wu. cat despre faliment, probabilitatea este atat de mica… cum ar fi sa dea faliment Microsoft? sau Yahoo ? :)

  0

  0

 2. Yeah, right…dă faliment, cumpărăm noi ce mai rămâne din Google şi facem cartier de vile deasupra :))

  0

  0

 3. nu da Google faliment in veci, e cum ai zice ca Microfoft va da faliment, sau ca nu va mai exista hartie igienica.

  0

  0

 4. daca da google faliment nu ar mai fi atatea bloguri

  0

  0

 5. bine arhi…ce bem?:D

  0

  0

 6. Tare, la fel ca Bancheru .. daca ar da google faliment nu ar mai fi atatea bloguri.

  O singura nelamurire am, de ce la tine scrie Irlanda si la mine USA .. a? :))))

  0

  0

 7. Daca crapa Adsense inseamna ca pierd 1/6 din castiguri. Platesc atat de slab fata de alte sisteme inca, castig din 2 sisteme (TLA si LW) de 5 ori cat da Adsense pe aceleasi situri .. sa speram ca va fi totul OK pana la urma ..

  0

  0

 8. #8

  Dojo, sa mor eu daca ma prind cum e cu sistemele alea. deci din adsense am scos in 2 luni 1500 USD, iar din TLA 19 usd….

  0

  0

 9. eu prevad sinucideri in masa :)) nu la noi, dar prin alte tari. daca da nenea google faliment.

  0

  0

 10. Cum ar fi sa dea google faliment ? Imposibil ar fi, zic eu ! Dar lumea se poate intoarce oricand cu susul in jos… :D

  0

  0

 11. #11

  a dat el faliment enron. de ce nu ar da google?

  0

  0

 12. Nu stiu Arhi… depinde de cine ii gestioneaza fondurile. Eu de exemplu sunt un foarte prost organizator. Daca am 10 mii de lei (vechi) si exista ceva ce se poate cumpara de banii astia… sunt pierduti ! :))))

  0

  0

 13. #13

  nu e vb numai de fonduri. ecuatia e mult mai complexa

  0

  0

 14. Desigur. Dar cel de-al saselea simt al meu intitulat „simtul care iti spune daca exista posibilitatea sa falimenteze Google” imi sopteste ca e imposibil… :)))

  0

  0

 15. Banii (si in cazul Google sunt cu tona) atrag 2 chestii: puterea si invidia. Amandoua sunt extrem de daunatoare pentru sanatate, si la om si la corporatie.
  So, you never know …

  0

  0

 16. Ei arhi .. sa fii tu sanatos si sa ai parte de si mai multi bani :)

  Misto castiguri ..

  In cazul meu avantajul este ca stau cu fundul pe o retea de situri .. cu PR intre 2 si 5 (am si eu unu’ din asta). Multe sunt in inglish, cu alexa relativ acceptabil. Alea englezesti „merge” bine in sistemele respective. Faptul ca sunt mai multisoare in sistem imi aduce de fapt castigul in cauza. Oricum mic fata de ce faci tu aici :)

  Adsense e pe mai multe situri, dar sunt o proasta la implementat ads, asa ca asta e .. las’ ca e bine cat merje in sus .. macar imi platesc leasingul de pe ele :D

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]