2 comentarii

 1. Stăteam eu liniștit la povești cu dispecerul acum vreo câțiva ani, o cafea, o țigară, două monitoare din care unul inchis, dispecerul ăsta era o brunetă bună rău.

  După vreo juma’ de oră se aude un zgomot și un „pișa-m-aș pe voi dă jegoși!” Se auzea dintr-o boxă. Boxa aia, legată la telefon. Telefonul ăla, pornit.

  Bruneta secsoasa avea și sarcina de a monitoriza trackerele din mașinile noastre. Aka suna și ne asculta ce povesteam în mașini, în timpul programului.

  Scandalul a fost cât casa. Toată lumea a căutat trackerele în mașini și a aplicat tot felul de metode. Eu personal, lipseam guma pe mestecat pe tracker. La un moment dat era un bulgăre de gumă imens, băgat sub bord.

  Nu, nu va zic firma :-D dar metoda se mai practică din cate știu.

  0

  0

 2. #2
  George M

  Rahat, și telefonul meu are un microfon.

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]