27 comentarii

 1. nu neaparat, eu am facut refound la Google Voice la 4 zile dupa achizitie.

 2. sper ca se vede bine printscreenul

 3. #3

  Pe PSN(Playstation Store) ai jocuri full pe care le poti downloada si juca timp de 60 minute. Daca iti plac, poti sa cumperi jocul atunci si tot ce ai jucat timp de o ora este salvat! La jocuri de mobil daca ar fi 60 de minute, in 60 de minute ai termina jocul!

 4. Google nu iti ia banii de pe card in alea 15 minute => Instant „refund”.

  Se poate face refund si mai tarziu, doar ca trebuie sa zici de ce.

 5. #7

  Vezi ca ai selectat gresit pagina.
  Aia e pentru femei.

  @em are dreptate.
  Pagina pentru barbati permite refund si mai tarziu daca motivezi logic. Aia pentru femei desigur ca nu are cerinta asta.

 6. #8

  Inainte era 24 de ore. Pana cand s-au prins ca majoritatea „cumparatorilor” luau o aplicatie, o foloseau o zi, dupa care refund. Ca sa nu mai zic ca in 24 de ore ai timp sa gasesti apk-ul in /data/app sa-l copiezi, sa dai refund iar apoi sa-l instalezi frumusel inapoi ;).

  Bun, se poate face si in 15 minute, dar esti mai stresat de timpul limitat :).

 7. #9

  Stiu ce inseamna puscaria, de acea sunt alaturi de dl George Becali. S-ar putea ca inchisoarea sa-i prinda bine. Sa fie un fel de sihastrie pentru el. A declarat de curand, ca de cand e arestat a citit ,, Pelerinul Rus” si volumul 1 din Filocalia.

 8. #10

  Asa, alte stiri de acum jumatate de an mai ai?

  • cat timpul evenimentul e nou pentru mine, ma doare iconoclastic fics in penix

  • #12

   @Arhi – ignorantule :)

  • #13

   @Alex
   e vorba de vreo 3 ani.

  • #14

   N-am vrut sa fiu rau si sa caut de cand exista. Din partea mea, am vazut de la prima achizitie de aplicatie pe Play Store ca am 15 minute in care sa imi recuperez banii.

   Te faci un pic de rusine cand vii cu astfel de „noutati”.

  • de ce? asta nu e blog de tehnologie si sunt perfect convins ca sunt multi ca mine care nu stiau de cele 15 minute. eu credeam ca sunt 24 de ore

  • voiculescu, oricand

 9. #17

  Tangential are legatura cu Google Play ce zic eu aici. Cum se numesc aia care se duc la un concert cu un singur scop: sa filmeze? Aseara la Rammstein erau o groaza de ciudati din astia care au stat aproape tot concertul cu mana sus si filmau cu telefonul. Ori eu asta n-o mai inteleg. In loc sa sari, sa te bucuri de muzica, chiar sa te dezlantui intr-un circle-pit, tu filmezi ca bou’. Tre sa facem un atlas de mitocanie urbana. Si mai sunt asepticii aia care fac urat daca ii calci cumva.

  • #18

   Trepiede umane?
   I Love Rammstein,dar pacat ca nu sunt din Bucuresti ;)

  • #19

   Ali, cam asa ceva :) Au fost si din Austria la concert, nu te mai scuza atat :)

 10. #20

  Vezi că dacă faci refund la o aplicație și apoi o cumperi iar nu mai poți face refund. E de înțeles de ce, eu doar am zis…

  Ia-o doar ca pe o mică completare a articolului.

 11. 15 minute e fix pix. Nu ai timp destul sa testezi aplicatia.
  Totusi stiam ca poti face refund, alte aplicatii au termen si mai lung!

  • #23

   Cine a zis ca o cumperi?
   Cauta printre comentari si ai sa gasesti(cu considitia sa cauti si sa faci asta in intervalul de 15 minute)”licoarea” :D

 12. #24

  Iti recomand cu multa caldura sa iti instalezi AppStore-ul de la Amazon. In fiecare zi ai o alta aplicatie gratis (dintre cele care in mod normal sunt cu plata). Nu stiu de ce am impresie ca Osmos HD-ul asta a fost la un moment dat gratis pe Amazon…