Grapini are un suflet nobil

maria grapini

Noaptea minții vine asupra noastră. Paște fericit tuturor ortodoxilor și catoloicilor din românia. Fie ca tableta doamnei Grapini să își revină din coma indusă de analfabetismul proprietarei.

Amin.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  Pana si pe pagina de pe wikipedia este „inginera” http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Maria_Grapini

  Thumb up 0
  • #2

   de renume mondial..

   Thumb up 0
  • #3

   Râdem, glumim, dar e trist că un ministru delegat nu știe să scrie în limba română, e revoltător că un om care nu poate scrie corect un text simplu decide lucruri importante pentru țară și e limpede ca lumina zilei că dacă ar susține mâine examenul de bacalaureat nu ar reuși să promoveze onest. Prostia-i la putere, în cea mai periculoasă formă: cea a prostului care nu știe că e prost; înconjurat, adulat și încurajat de alți proști.

   Thumb up 0
  • @Mihai: n-a fost ministru delegat. A fost ministru dereglat

   Thumb up 0
 2. #5

  Grapini troleaza fara se stie.Este un fel de next next next level la troling.Ceva mult prea complex pentru mintile noastre inguste sa poata intelege.

  Thumb up 0
 3. Mia duamna Grapini mi se prae o fmeie de tuata ipsrava care conduca bine la ea la frma si la prtid la domnupr ofesor da nVoiculescu care aren famile uameni ortodoxi.
  Poop!

  Thumb up 0
 4. #10

  Noapte buna ateilor ! Cred ca era mai simplu de scris …

  Thumb up 0
 5. #11

  Ea ar zice ca nu e analfabeta ci ca doar se coboara la nivelul publicului ei.

  Thumb up 0
 6. #12

  Catolici=Reptilieni=Bubuli
  Aici, la Babadag, răsună zilnic chemarea melodioasă a muezinului (cred că e pe CD) de la geamie. Glasul strămoșilor, Arhi, I’m tellin’ you :))

  Thumb up 0
  • #13

   tu vorbesti serios ? Il aduc pe socra-miu ca m-a disperat cu turcii lui, l-am dus in Istanbul de vreo doua ori si acum imi zice mereu ce mult i-a placut ca in fiecare dimineata asculta chemarea la rugaciune… scap mai ieftin asa .

   Thumb up 0
  • #14

   In mai toata Dobrogea poti auzi chemarea muezinului. Alege destinatia in functie de cat de tare il iubesti pe socru-tau. Sau pe soacra-ta 😀

   Thumb up 0
 7. #15

  Ai inteles gresit. Celor catoloici le doreste noapte buna, nimic mai mult. :))

  Thumb up 0
 8. #16

  Pe mine, mai mult decat exprimarea de copil repetent de clasa a 3-a, ma scoate din sarite modul in care arunca semnele de punctuatie cu furca, cu spatii puse dupa niste reguli numai de ea stiute, lucru care, pentru mine, e semn ca n-a citit in viata ei o carte, cel mult documente redactate de secretare la fel de cretine. Macar de data asta n-a mai simtit nevoia sa puna …

  Thumb up 0
 9. Noapte buna! Cat dureaza sa inventezi doua religii?

  Thumb up 0
 10. #19

  acu chiar ca esti magar.

  Thumb up 0