59 comentarii

 1. A ținut și ea pasul cu vremurile.

  0

  0

 2. #2

  Ăla din stânga e un deget?

  0

  0

 3. #15

  Foarte interesant acest post mai ales ca vorbeste despre o statiune mai putin cunoscuta in partea noastra si anume vama veche. Acesta este un subiect inca necunoscut pentru multe persoane din aceasta tara, este bine ca din acest articol putem afla mai multe lucruri despre vama veche si anume ca nu mai e ce a fost, deoarece numai in aceste conditii tinerii vor avea ocazia sa afle adevarul despre vama veche. . Mai asteptam posturi la fel de cu informatii bune si cu siguranta voi mai veni pe acest blog deoarece subiectele de aici sunt foarte bine gandite, ceea ce ma face sa devin un vizitator al acestui tip de domeniu Ziua buna :)

  0

  0

  • iti lipseste un website de genul calculator-taxa-auto-2015.calculatoare.ro…

   0

   0

  • #17

   Acest post contine o propozitie (generatoare de asteptari), o fraza (totalmente ambigua) si o fotografie voit ratata.
   Are acum 46 comentarii aprobate. Cate or fi neaprobate numai Universul stie…si Arhi.
   Tu intelegi ce privilegiat esti pentru ca ai ajuns in acest loc?

   0

   0

  • #18

   nu sunt deloc privilegiat. eu muncesc de 9 ani, zi de zi, fara pauza, fara libere, fara concedii, in domeniul asta, ca sa imi pot permite si ghidusii de gen. daca munca e un privilegiu, doar atunci da, sunt privilegiat

   0

   0

  • #19

   Imi cer scuze pentru eroare, raspunsul meu este adresat colegului iordache , cu intentia de a fi amuzant nicidecum ironic
   despre tine…tu esti privilegiatorul sef aici :)
   nu stiu ce este in spatele scenei unui blog, stiu doar ca in fiecare zi cand accesez internetul acesta este primul blog vizualizat

   0

   0

  • #20

   kissiz:)

   0

   0

 4. #21

  Semnătura

  0

  0

 5. #22

  True that !

  0

  0

 6. #23

  Al treilea paragraf chiar nu isi avea locul aici!

  0

  0

 7. #25

  Vama este ce a fost Costinesti :(

  0

  0

 8. n-am mai fost din ’98, o să ajung anul ăsta. tare-s curios dacă o să mai recunosc ceva :)

  0

  0

  • #28

   O sa recunosti vilele din jurul Bucurestiului

   0

   0

 9. #29

  Mah, am nimerit „din curiozitate” de spirit „vamaiot” in Vama acum 2 ani. Amu’ io nush daca am nimerit unde trebuie sa gasesc spiritu’ dar ce va pot spune e ca am avut inca de la inceput contact direct cu familii intregi de nudisti, asta insemnand el, ea si copiii, toti goi pusca. Am trecut peste, am zis ca sunt cazuri izolate, dar pe plaja ce vad? Numa babe cu „veveritza” goala. Sa-mi fie cu iertare, inca ma mai bantuie in somn imaginea veveritzei babii cum ma alearga sa ma manance.Asta e spiritu’? Si eu fugeam de el….
  Deci nu, sunt convins ca nici voi vamaiotii nu ma vreti dar cu siguranta nici eu nu va vreau.
  Fie la voi!
  Ah, si nu am mai fost in Mamaia de la 8 ani, cred, deci nu-s bashinos. Sunt un om normal care doreste normalitate si asta cauta, nu extreme.

  0

  0

  • #31

   Eforie! e la mijloc, intre Mamaia si Vama!

   0

   0

  • #32

   Nu as zice, la cati „colorati” predomina (poate doar partea de nord, dar a devenit la fel de scump ca Mamaia acolo). Un loc mai linistit ar fi tot prin sud, Neptun, Olimp (cu toate ca nu mai e ce-a fost odata) Jupiter. Astea daca esti cu copil dupa tine si cauti locuri mai linistite.

   0

   0

  • Ani în urmă, pe când duduia economia.
   Două familii, cu copiii recunoscuți iar soacrele într-a treia mașină, să fie bine și s-avem ochiul vigilent.
   Venus.
   Ză vilă.
   Ajungem, ne cazăm, ne plimbăm, mâncăm, ne-ntoarcem.
   Bomți – bomți. Bomți – Bomți. La trei dimineața bomți – bomți. Zornăiau toate celea și cădea tencuiala de atâta discotecă.
   Puteau să tragă rușii cu toată artileria navală din Sevastopol, că nu s-ar fi auzit.

   La ora 8, am împachetat.
   La doișpe ne cazam la niște lipoveni bărboși în Slava Rusă, peste deal de Babadag.
   Pădure de stejar în stânga, pădure de stejar în dreapta.
   Liniște căcălău, ceea ce vă doresc și dumneavoastră. Mai mult liniștea decât căcălăul.

   0

   0

  • #34

   Sulina – inca este o destinatie linistita. Lasi masina la Tulcea, te imbarci pe catamaran si in cateva ore esti la Sulina

   0

   0

  • Bugsy, musai storceagul de morun.
   Cine calcă-n Sulina și nu papă storceag face copii urâți!

   0

   0

  • #36

   Bre, prefer sa inot maxim printre guvizi, nu printre anaconde de dunare. Am o oarecare fobie de tot ce se ascunde in stufaris…

   0

   0

  • #37

   @Mихаи: l-am ratat de data aceasta!!!! nu si borsul preparat asa cum scrie la manualul lipoveanului, cu apa direct….de la sursa (Dunare)
   @baxt: la Sulina te scalzi chiar in mare, printre guvizi. plaja da clasa la tot ce este de la Mamaia in jos pana la Vama.

   0

   0

  • #38

   A, Sulaina :)

   0

   0

  • #39

   @bugsy-borsu’ ca la Sasha acasa e de neratat….da si votchi de dupa lasa niste senzatii…
   nici in ziua de azi nu m-am prins cum ciorti poti sa iesi cu barca pe balta dimineata devreme si sa vaslesti impecabil,in conditiile in care aveai dificultati sa parcurgi cinci metri pe doua picioare

   0

   0

 10. Posibil sa fie de la mine dar a disparut butonul de dislike din dreptul comentariilor

  0

  0

 11. #42

  Marite ArhiBoss,

  In marea ta marinimie vopsesti pentru o zi, hai sa zicem doua, blogul in culorile curcubeului, ca sa sara fanii lui Cheloo pe interval si sa radem si noi putin pe seama frustrarilor lor?

  0

  0

 12. #43

  Sper ca foarte multi conationali sa iti urmeze sfatul si sa umple statiunile de pe minunatul nostru litoral. Astfel se poate ca nordul Greciei sa devina un loc mai respirabil si prietenos pentru noi astia mai fraieri care ne facem concediile acolo.

  0

  0

  • #44

   Ia-ți păpică de acasă. Sau multe tone de oiroi.

   0

   0

  • #45

   @Dan Andrei – din comentariile tale deduc un nivel de IQ des intalnit in clasele 5-8.Mult succes la examenul vietii, evaluarea nationala.

   0

   0

  • hehe…limita de la bancomate e doar pt cardurile emise in grecia. ca sa stie toti speriatii.

   0

   0

  • #47

   Sunt de acord ca fiecare om sa aiba propriile preferinte in viata, si de asemenea nu sunt atat de patriot roman incat sa insist ca aia care doresc sa isi cheltuie banii in afara sunt niste fitosi lipsiti de patriotism, sau niste pretentiosi.

   Dar tu esti un om atat de mic, incat vorbesti pe un ton superior, doar pentru ca iti faci vacantele in Grecia, asa ca sper sa te violeze niste albanezi :) . Distractie placuta !

   0

   0

  • #48

   @tony La tine nu se pune problema de vreun IQ. Daca mai citesti poate ajungi la zero. Si noi succese! :-)

   0

   0

  • #49

   @V3nt0R
   Un idiot cand nu are argumente, jigneste, vezi becali, sau un caz mai recent, V3nt0R.
   Daca tu imi doresti un viol albanez, eu nu pot dacat sa iti doresc un sfarsit demn de valoarea ta : ISIS style, arzand intr-o cusca.

   0

   0

 13. #50

  Remember: daca Grexit-ul se intampla, vacantele la greci se ieftinesc ;)

  0

  0

  • #51

   sau se scumpesc, +taxe pentru ca nu le mai plateste UE pensiile.

   0

   0

  • #52

   Se ieftinesc ca intra drahma… mi-e greu sa-ti explic mecanismul, dar se ieftinesc..

   0

   0

  • #53

   Asa e, schimba astia totul in 2minute. Că E dăștepți.

   0

   0

  • #54

   Cum să vă spun, dacă se întâmplă Grexitu’, eu nu înţeleg de ce toţi deduc că Grecia trece la drahma şi datoriile se şterg? Grecia iese din sistem dar rămâne cu acele datorii care oricum trebuiesc achitate, plus excluderea din zona euro. Deci o să aibă toate motivele să tripleze preţurile la tot, chiar dacă n-au în plan să plătească vreo datorie.

   0

   0

  • #55

   Cum să vă spun, dacă se întâmplă Grexitu’, eu nu înţeleg de ce toţi deduc că Grecia trece la drahma şi datoriile se şterg?

   Nu cred ca deduce nimeni asta. Cred ca e clar pentru toata lumea ca daca Grecia se intoarce la drahme, le poate devaloriza dupa cum vrea muschiu’ lor, astfel incat pot tipari suficiente drahme pentru a plati pensiile de „x” drahme. Ca o sa fie inflatie galopanta si drahmele vor mai valora o ceapa degerata, e partea a 2-a.

   0

   0

 14. #57

  Eu reușesc an de an să ajung în Vamă. Recunosc, nu e ușor, dar câțiva ani tot voi mai merge din inerție.

  0

  0

 15. deci a disparut epava aia pana la urma?

  0

  0

 16. #59

  Nu stiu cum e Vama dar rep Domincana a fost super!

  0

  0

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]