Groupon a plecat din românia

AndrewMason

În 2010, la lansarea sitului în românia, îmi exprimam părerea că e un business și un site făcut pe genunchi.

Au continuat businessul așa cum l-au început la noi, adică pe genunchi, cu ofertele clasice gen mărim prețul de 3 ori, după care vindem oferta la jumătate, cu spam din cel mai nesimțiti, erau singurii care permiteau introducerea oricărui email în căsuța de abonare, moment în care începeau să te bombardeze cu oferte. Una din distracțiile mele favorite de altfel, era să îmi abonez prietenii la ofertele groupon, de ce să mint.

Prin urmare, logica firii i-au dus la faliment și, pe 3 septembrie, au dat colțul în zona asta de europă. Drum bun, cale bătută, a fost una din companiile total neprietenoase, fără nici un fel de strategie, doar heirupism stupid.

Partea ilară e că, pe 1 septembrie, cineva s-a gândit să îmi cumpere o spălare interioară la masină, cumpărată la ofertă de pe Groupon. Chiar sunt curios dacă o să mai meargă folosit, că de plătit, l-am plătit.

Vorbind despre alinierea astrelor…

12 comentarii

 1. Piturca cat mai sta ?

  0

 2. Ai voucherul pentru Aquamaty (pe undeva pe Vergului)? Am avut si eu unul si chiar am fost multumit. Super de treaba tipul de acolo si chiar pasionat de detailing and stuff.
  Singura faza meh a fost ca oferta era cu reducere 60% pe Groupon, la 70 lei iar apoi cand am vorbit acolo cu tipul mi-a zis ca 70 lei costa oricum. :))

  0

 3. Eu am cumparat prin ei niste cani filtrante.
  Din 2012 nu am mai gasit oferta aia nicaieri, cu pretul pe care l-am dat atunci.
  So, cel putin eu am prins o reducere pe bune.
  Poate vor mai aparea astfel de site-uri.
  ———————
  Pe de alta parte, am un fost coleg de liceu, maseur, care si-a pus oferta pe groupon.
  A spus ca a fost cea mai proasta idee pe care a avut-o: „Oamenii nu-ti raman clienti fideli. Vaneaza o oferta si gata.”

  0

 4. deci masonii nu controleaza lumea, damn!

  0

 5. La 65 de lei spalat exterior + interior cu aspirator apa, eu zic ca e ok, problema e ca dureaza vreo 2 ore
  De ajuns e simplu, mergi pe Stefan cel Mare, la Lizeanu faci dreapta, iar dreapta si cand vezi cimitirul, ai ajuns :)

  0

 6. Am eu un nene in fata blocului care-si spala in fiecare zi Super-Nova cu sticla de apa si-o sterge c-o carpa. De miscat, n-am vazut s-o miste vreodata de-acolo. Zic poate ne putem face cu totii programari la el, ca pare pasionat.

  0

  • Eu am un nene in fata blocului cu o Dacia Logan, care in fiecare dimineata ii scoate husa, o strege de praf si o lustruieste, sa vada vecinii pe timpul zilei ce masina are el, apoi pleaca pe jos la piata, iar seara pe la apus pune la loc husa.

   0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]