Groupon a plecat din românia

AndrewMason

În 2010, la lansarea sitului în românia, îmi exprimam părerea că e un business și un site făcut pe genunchi.

Au continuat businessul așa cum l-au început la noi, adică pe genunchi, cu ofertele clasice gen mărim prețul de 3 ori, după care vindem oferta la jumătate, cu spam din cel mai nesimțiti, erau singurii care permiteau introducerea oricărui email în căsuța de abonare, moment în care începeau să te bombardeze cu oferte. Una din distracțiile mele favorite de altfel, era să îmi abonez prietenii la ofertele groupon, de ce să mint.

Prin urmare, logica firii i-au dus la faliment și, pe 3 septembrie, au dat colțul în zona asta de europă. Drum bun, cale bătută, a fost una din companiile total neprietenoase, fără nici un fel de strategie, doar heirupism stupid.

Partea ilară e că, pe 1 septembrie, cineva s-a gândit să îmi cumpere o spălare interioară la masină, cumpărată la ofertă de pe Groupon. Chiar sunt curios dacă o să mai meargă folosit, că de plătit, l-am plătit.

Vorbind despre alinierea astrelor…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. Piturca cat mai sta ?

  0

  0

 2. Ai voucherul pentru Aquamaty (pe undeva pe Vergului)? Am avut si eu unul si chiar am fost multumit. Super de treaba tipul de acolo si chiar pasionat de detailing and stuff.
  Singura faza meh a fost ca oferta era cu reducere 60% pe Groupon, la 70 lei iar apoi cand am vorbit acolo cu tipul mi-a zis ca 70 lei costa oricum. :))

  0

  0

 3. Eu am cumparat prin ei niste cani filtrante.
  Din 2012 nu am mai gasit oferta aia nicaieri, cu pretul pe care l-am dat atunci.
  So, cel putin eu am prins o reducere pe bune.
  Poate vor mai aparea astfel de site-uri.
  ———————
  Pe de alta parte, am un fost coleg de liceu, maseur, care si-a pus oferta pe groupon.
  A spus ca a fost cea mai proasta idee pe care a avut-o: „Oamenii nu-ti raman clienti fideli. Vaneaza o oferta si gata.”

  0

  0

 4. deci masonii nu controleaza lumea, damn!

  0

  0

 5. La 65 de lei spalat exterior + interior cu aspirator apa, eu zic ca e ok, problema e ca dureaza vreo 2 ore
  De ajuns e simplu, mergi pe Stefan cel Mare, la Lizeanu faci dreapta, iar dreapta si cand vezi cimitirul, ai ajuns :)

  0

  0

 6. Am eu un nene in fata blocului care-si spala in fiecare zi Super-Nova cu sticla de apa si-o sterge c-o carpa. De miscat, n-am vazut s-o miste vreodata de-acolo. Zic poate ne putem face cu totii programari la el, ca pare pasionat.

  0

  0

  • Eu am un nene in fata blocului cu o Dacia Logan, care in fiecare dimineata ii scoate husa, o strege de praf si o lustruieste, sa vada vecinii pe timpul zilei ce masina are el, apoi pleaca pe jos la piata, iar seara pe la apus pune la loc husa.

   0

   0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]